Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Bojovníci za svobodu úpí pod kuratelou epidemiologů a jejich přisluhovačů!

Máme tady čtvrtý odboj! Všechno je, bylo a zřejmě i bude špatně! Nejméně do říjnových voleb! Protože jedině pak svítá naděje, že to vezmou do rukou odborníci. Šmucler, Pirk, Klaus, Volný, Ledecký a Czáková.

Ta Czáková je tam kvůli gender vyváženosti, aby mne některé dámy neukamenovaly. Pokud přijde nějaká další vlna, nebude více chaotických a nelogických opatření, ale všichni budeme užívat svobody, co hrdlo, tělo a mysl ráčí.

Už dnes tu máme hrdiny, kteří nikdy neohnou hřbet a nikdy se nenaočkují, hrdinně nenasadí respirátor ani pod hrozbou perzekuce silovými orgány, nebo si v něm mazaně udělají otvory, aby se mohli alespoň částečně svobodně nadechnout. A nezapomenou to hrdinně oznámit v médiích, nebo alespoň na sociálních sítích. Nebo o tom napsat blog. Protože mnozí nemravní zákonodárci, za přispění prodejných epidemiologů, rozpoutali ve společnosti svými nouzovými stavy a protiepidemiologickými zákony a vyhláškami takové peklo, že většina občanů podlehla tomuto naprosto nevědeckému a neopodstatněnému konstruktu. Shrbili hřbet, nasadili roušky, respirátory a vůbec, věrni svým vůdcům, začali bezmyšlenkovitě plnit rozkazy a příkazy vrchnosti! Naštěstí ve společnosti zůstala nemalá skupina těch vědoucích! Někdy se zdá, že vševědoucích! Ať už politiků, nebo i prostých občanů. Tedy, ne tak úplně prostých. Ti prostí a nevzdělaní jsou přece ty ovce s náhubky, které jistě nutně volí Babiše, Hamáčka nebo komunysty.

Ale, jak říkám, naštěstí tady máme ten čtvrtý odboj! Samozřejmě, že pokud v dnešní době, kdy hrozí za veřejně projevený názor to nejtěžší vězení, či přinejmenším ztráta milovaného zaměstnání, musí hrdinové dnešní doby občas i do nějakých těch kompromisů.Tu nasadit respirátor, tu poněkud ohnout hřbet, nastavit ruku a proti své vůli se nechat naočkovat. Ale důležité je nepodlehnout a zůstat ve své mysli čistý a neoblomný! Znáte to –  „podlez, ale zase se narovnej!“. Ale hlavně to musíme vykřičet do světa. Aby se nezapomnělo…

Přiznám se, že i mne napadlo to srovnání s dobou nedávno minulou. Kdy si lidé sice „mysleli svoje“, ale kvůli rodině, zaměstnání nebo prostě jen kvůli vlastnímu klidu, podepisovali různé petice a prohlášení, či vstupovali formálně do strany. A řekněme, že některým by v opačném případě a v době poněkud dávnější, opravdu nemalé postihy hrozily. Na rozdíl od dneška. Já jsem ty lidi i docela chápal a nijak zvlášť je za to neodsuzoval. Každý jsme nějaký a přesvědčil jsem se mnohokrát, že i komunista mohl být ve skutečnosti dobrým člověkem a "bojovník za svobodu" jen ožrala s lachtaní nemocí. Ovšem mnozí dnešní hrdinové mají jasno! Všichni komunisté byli dacani! Všichni, kdož někdy podepsali, co podepsat neměli, byli lidmi bez morálky. (Pokud tedy neprozřeli, neposypali si hlavu popelem a posléze podepsali co podepsat měli a postavili se na tu „správnou stranu“).

Ale co platilo včera, neplatí dnes. Dnes jsou perzekuce tak kruté, že sice očkování nevěřím, ale kvůli „útlaku“ se naočkuji. S „papírem na pivo či holiče" sice nesouhlasím, ale když jde o tak důležitou věc, jako je pivo ve skle, samozřejmě si ten papír opatřím. Ale hlavně o tom nezapomenu informovat široké okolí, že já s tím nesouhlasím a „oni jsou blbci“.

Autor: Jiří Jurčák | úterý 18.5.2021 9:13 | karma článku: 39,44 | přečteno: 4235x
  • Další články autora

Jiří Jurčák

Lipavský, gigant z pětiprocentní většiny

Mám rád psy. Nejvíce Německé ovčáky. Takže o psech ledacos vím. Ti sebevědomí, silní, si střeží svoje teritorium a hned tak něco je nevzruší. Největší kravál a nejvíce cení zuby nevelcí ratlíci. Nejlépe pod ochranou svého pána.

11.2.2022 v 21:54 | Karma: 43,90 | Přečteno: 2390x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Piráti a kamarádi z vězeňského autobusu

Ti, kdož ještě neztratili paměť, si jistě vzpomenou, jak nová, progresivní, starými hříchy a politickými kšefty nezatížená a korupcí nepolíbená strana, obrážela republiku s vězeňským autobusem, který byl plný politických vyvrhelů.

8.2.2022 v 15:22 | Karma: 35,24 | Přečteno: 792x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Babiš junior je psychicky naprosto zdráv a jeho zjevení před volbami nebyla žádná účelovka

Už si to konečně natlučte do palice, vy zmanipulované koblihy. My, slušní lidé a vyznavači pravdy a lásky bychom si takovéto zneužití ne zrovna růžových rodinných vztahů nikdy nedovolili. Panu Šafrovi a Klusákovi šlo jen o pravdu.

19.11.2021 v 20:45 | Karma: 38,53 | Přečteno: 1196x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Pyrrhos Fiala a dělení kořisti na pirátském škuneru

Kruté bitvy, kdy zpoza hradeb svých volebních štábů na sebe lili vědra špíny bojovníci za blaho všeho lidu této země, jsou u konce. Všichni kolem tu páchnou od splašků a na scénu přichází slušný a voňavý pan Fiala, celý v bílém!

22.10.2021 v 13:11 | Karma: 39,72 | Přečteno: 2035x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Od Topolánkovy vily až po Babišův zámek

Chtěli jsme totiž uniknout zdejšímu letošnímu předvolebnímu šílenství a navštívili místa, která mnozí považují za nejkrásnější nejen v Itálii. Topolánek by mohl vyprávět. Snad by mohl být tento blog tím zklidňujícím prvkem.

7.10.2021 v 9:26 | Karma: 19,67 | Přečteno: 476x | Diskuse| Cestování
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik