Vzpomínáte na šílené krávy?

Ta nemoc měla zkratku BSE a v případě zjištění se vybíjelo celé stádo. Podobně se vybíjí (zplyňuje) drůbež, zjistí-li se ptačí chřipka.

Člověk vůči člověku je převážně humánní (až tedy na případy válek, vražd, teroristických činů atd.), tak se snaží naopak především zachraňovat životy i za cenu smrti.

To je šílené! Mediálně máme jen jednu nemoc (covid-19), nemoci jako např. Zyka, Ebola, AIDS, spalničky, rakovina, úplně zmizely z mediální pozornosti (spíš z propagace). Občas se objeví deprese a sebevraždy. Lidé přirozeně umírají, nejen na nemoci, ale i věkem, autohavárií, smrtelným úrazem, zabitím... A rodí se noví lidé.

Na planetě se zrodilo novodobé šílenství. Šílenství vládců a elit. Je etické nenechat přirozeně zemřít člověka, který si život už odžil? Už je starý a přeje si v klidu zemřít v rodinném kruhu. Místo toho je zachráněn a převezen do nemocnice, kde je mu život „uměle prodlužován“ až nakonec umírá osamocen, protože se zároveň ocitl ve speciálním „vězení“, kde není možné ho ani navštívit.

Podobně je to v domovech seniorů, zákaz návštěv, jen volání, příp. nějaký video-kontakt. To je obrovsky deprimující, pro seniory v domovech zvlášť a jejich příbuzné taky. Nikdo je přece nechce ohrozit. Ale je těžké si uvědomit, že tím osobním nekontaktováním senioři trpí víc než třeba i těžkým průběhem nemoci?

Že by se radši viděli a mluvili se svými příbuznými i za cenu nejvyšší? Tj. smrti? Že jsou zachraňováni v „životě bez života“ za cenu obrovského nasazení, vypětí a stresu nedoceněného personálu, který se o ně nepřetržitě stará za neskutečných podmínek? V normálním stavu si příbuzní odvezli občas klienty domů, na výlet, nebo aspoň s nimi strávili pár chvil na návštěvě a klienti si mohli dobít baterky a pečovatelky odpočinout.

Co teď? Vždyť je to šílené! Pečovatelé vyčerpaní a vystresovaní, klienti vystrašení, naštvaní nebo už rezignovaní. A čekání, jestli se PES zklidní a opatření se zmírní. To je jako marné čekání na Godota, či spíše na smrt. Vysvobozující smrt z tohohle šílenství.  

To vše podstupujeme díky šíleným „volům“ i „kravám“ nejen u naší „věrchušky“. Díky šíleným médiím, jejichž sledování dovádí obyčejného člověka tak maximálně k šílenství.

Čím víc „šílených“ lidí dole ti „šílenci“ nahoře vyprodukují, tím více zbohatnou. Vždyť o tom je vakcinace především.

Kdo se nechá (dobrovolně) očkovat bude spasen? Dostane očkováním propustku k cestování? K výběru peněz z bankomatu? Dostane s očkovací látkou i nějaký „nanočip“, který budou snímat (skenovat) kamery a těm poslušným (naočkovaným) bude vše dovoleno a těm odbojným nenaočkovaným bude vše zakázáno? Kde udělali soudruzi z globální vlády chybu? Vyvíjí několik vakcín současně, u nás bude nějaká asi eurounijní, ale když budu chtít cestovat do Ruska nebo do Ameriky bude i tam platit „evropská“ vakcína?

Jak to s námi ti „globální šílenci“ vlastně myslí? Samozřejmě, že dobře, jak jinak. Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají a pak je všechno jinak. Jen dva prstíčky, ... to už známe.

A je dobře, že může být všechno jinak, protože tato verze šílené budoucnosti s nadvládou šílenců nemusí vyjít. Naopak. Chce to hlavně hodně odvahy se sebe zastat, nezaleknout se strašení a poskytnout si vzájemnou podporu a lásku. Nezapomínejte, že ti nejvíc agresivní se zároveň nejvíc bojí.

Jeden takový zajímavý příběh právě sledujeme, trochu podobný tomu známému příběhu o Davidovi a Goliášovi. Jedna mladá vzdělaná a drobná dáma pokládá na lopatky molocha, zvaného Česká televize a zase se podepisují petice, řve se, vzteká, příp. pláče, připravují se spacáky a vedou se agresivní protiútoky ve jménu veřejnoprávnosti a obrany liberální demokracie. Což znamená především ve jménu globálních nadnárodních struktur a očkování je o tom samém.

Nebo se mýlím? Jistě, mýlit se mohu, ale aspoň vím, co si o tom myslím, sám za sebe.

Autor: Jan Tichý(Bnj) | pátek 27.11.2020 16:31 | karma článku: 30,93 | přečteno: 805x
  • Další články autora

Jan Tichý(Bnj)

Házím do toho vidle!

30.11.2023 v 10:30 | Karma: 23,11

Jan Tichý(Bnj)

Najdu někoho ochotného?

29.11.2023 v 9:09 | Karma: 10,38

Jan Tichý(Bnj)

Proč podporuji stávku?

24.11.2023 v 8:21 | Karma: 12,12