Sexuální Stachanovci

Člověk je nejen ušlechtilý tvor s těmi nejlepšími představami o sobě, ale též příslušník živočišné říše, a tak jeho součástí jsou i ty nízké pudy.

Nejsem ani katolický kněz, ani asketa a tak občas se zabývám i tím nízkým pudem sexuálním. Ono zapuďte pud, když jste denně v plavkách a na koupališti. Samozřejmě na veřejnosti pud potlačíte, ale v soukromí si řeknete, že by bylo lepší ho uspokojit.

„Mám na tebe chuť“ sdělím kódované přání manželce a ona hned kontruje „to překročíme naší normu“. „Na dovolené si to můžeme dovolit“, odvětím a hned přidám větu, která nás oba odbourá: „stejně už nejsme žádní sexuální Stachanovci“. Po vysmání se, následuje rozbor řečeného. Mladí už Stachanovce stejně neznají a obávám se, že ti ještě mladší možná nebudou znát ani sex.

Můžeme na to usuzovat z novinových (a internetových) článků či titulků, ať už se píše o mnoha pohlavích, antinatalistech, japonských robotkách, odkládání sexu či rovnou asexualitě, apod. To jsou smutné vyhlídky, sexuologové asi vymřou a nahradí je sex-koučové.

Naštěstí nemusím všem blbostem, co se píšou, věřit. A když se rozhlédnu kolem sebe, tak věřím, že sex má budoucnost a že příp. nějací noví Stachanovci skončí na smetišti dějin. Mám na mysli takové ty snaživce (Stachanovce), co zapomněli na sex a humor, ti ať klidně vyhynou. Myslím, že lidi se bez nich docela obejdou.

Jo, a ještě k té normě, když je nízký základ, jde ji hravě překročit o 100 %. Tím nemyslím „jednou v roce na Vánoce“, tak hluboko jsme (s pokročilým věkem) neklesli a tuto minimální mez překračujeme nejmíň 50 krát.  

Autor: Jan Tichý(Bnj) | sobota 4.8.2018 21:28 | karma článku: 15,89 | přečteno: 851x
  • Další články autora

Jan Tichý(Bnj)

Házím do toho vidle!

30.11.2023 v 10:30 | Karma: 23,11

Jan Tichý(Bnj)

Najdu někoho ochotného?

29.11.2023 v 9:09 | Karma: 10,38

Jan Tichý(Bnj)

Proč podporuji stávku?

24.11.2023 v 8:21 | Karma: 12,12