Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Lež a bída šoubyznysu aneb "okradený" Karel Gott

JUDr. Miroslava Hustáková převzala právní zastoupení  Mgr. Zdeňka Koháka, M.B.A. v kauze OKRADENÝ GOTT. Zároveň ji Zdeněk Kohák zprostil mlčenlivosti a požádal, aby fakta sdělovala i médiím a veřejnosti. Zde je její vyjádření:

1.ČÁST: PODSTATA KAUZY

Tedy fakta:

 

Dne 25.ledna 2013 byla zahájena kampaň, která má možná motiv závist a pomstu, ale v prvé řadě zištnost.

Z tohoto důvodu již připravuji trestní oznámení na Aleše Buksu ( LR Health&Beauty), Ing. Jaroslavu Herzerů (účetní a managerka pana Karla Gotta), JUDr. Jana Adama (sekretář pana Karla Gotta), Michaelu Remešovou (bulvár Blesk) a popř. další osoby.

Z deníku Blesk jsem se dozvěděla informace, že Mgr. Zdeněk Kohák MBA měl jako společník připravit Karla Gotta o 9 miliónů korun českých, bylo zneužito  jméno Karla Gotta.

               

1/  je lehce prokazatelné, že Karel Gott okraden nebyl. Byla provedena důkladná revize veškerých vyúčtování za celou dobu spolupráce a je prokazatelné, že veškeré komodity dle smlouvy byly řádně vyúčtovány. Je prokazatelné, že celkový objem obchodu  s Buksou, v němž je zahrnut i Karel Gott nedosahuje ani celkové výše 9 miliónů korun.

 

Karel Gott Se Zdeňkem Kohákem nikdy ani dílčím způsobem společně nepodnikali. Karel Gott se nikdy nepodílel na financování vývoje, výroby, reklamy, ostatních režijních nákladech či distribuci zboží, které prodávají firmy Zdeňka Koháka. Každý si toto může ověřit na veřejných portálech, např. http://wwwinfo.mfcr.cz/ares/ares_fo.html.cz  

 

Karel Gott je osobou, se kterou měl Kohák uzavřenu písemnou smlouvu o tom, že podnikatel může na prodávaných výrobcích používat jméno umělce a za každou prodanou věc má umělec určitá % provize z prodejní ceny. Nic víc nic miň.

 

V tomto případě docházelo k vyúčtováním každých čtvrt roku a za téměř 4 roky spolupráce takto obdržel Karel Gott provize.

 

Je třeba závěrem zdůraznit, že z této spolupráce již od počátku NIKDY nehrozila Karlu Gottovi žádná podnikatelská rizika, jak je v běžném podnikání obvyklé. Měl odměnu za použití svého jména na výrobcích v předem dohodnuté výši. To je podstatou jejich písemného smluvního vztahu. 

 

Všechny smlouvy s dodavateli, výrobci znějí na jméno Zdeňka Koháka a ne Karla Gotta, žádný dodavatel, pokud je gramotný, tak nemohl dospět k názoru, že zboží prodává Karlu Gottovi, ze kterého on potom dává Kohákovi provizi, bylo tomu prokazatelně vždy naopak.

 

Shora jsou uvedená fakta, která jsou doložitelná a budou důvodem pro podání trestního oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu pomluvy podle § 184 odst. 2 trestního zákoníku a pomoci k témuž trestnému činu, kdy byl Zdeněk Kohák označen za zloděje.

 

2 ČÁST: PROKAZATELNÉ DŮVODY LŽIVÉ KAMPANĚ:

Vysvětlení důvodu vzniku této lživé kampaně:

 

I málo důvtipný čtenář se musí ze všech článků zarazit v jednom. /údajný okradený Karel Gott a údajný zloděj Zdeněk Kohák se vůbec Blesku nevyjádřili, ani slovem se údajný poškozený Karel Gott nevyjadřuje k tomu, že je snad poškozen./ Tyto lži rozšiřují zcela jiné osoby.

 

Kdo jsou tedy osoby, které mají zájem činit z Karla Gotta někoho, kdo neumí přečíst obsah smlouvy, kterou ani protistrana ( Z.Kohák ) netvořila a zároveň 4 roky na základě ní přijímá provizi?

 

Co má společného Buksa s Kohákem, jaký zájem má, aby jej takto vědomě poškozoval?

 

Pan Ing. Aleš Buksa je emigrant, který se po Sametové revoluci vrátil zpět do České republiky, podnikal v době jejich seznámení m.j. v rámci společnosti LR HEALTH & BEAUTY SYSTEMS, s.r.o.  Prokuristou této společnosti je partnerka mladého zpěváka Martina Chodúra Ivona Selníková. Aleš  Buksa již v roce 2006 uzavřel za společnost LR H&B  smlouvu s muzeem Gottland v Jevanech na prodej parfému. Parfém je prodáván v cenové relaci 1000 – 1200 Kč za kus.  Již tehdy s muzeem Gottland uzavřel smlouvu, že za prodej tohoto parfému obdrží akciová společnost vlastnící muzeum Gottland provizi 150,--Kč/ 1ks.  Pan Gott nikdy nebyl akcionářem – spoluvlastníkem této společnosti, dostával tehdy  následné provize v dohodnuté výši z každého parfému, protože parfém nosí jeho jméno. Hlavní slovo měl dnes zmizelý Jan Moťovský, který také tyto smlouvy s Buksou a Gottem uzavíral.

 

Po ukončení činnosti muzea v roce 2009 bylo zhodnoceno, že spolupráce je nadále žádoucí a jediná změna byla v tom, že místo muzea Gottland převzal toto podnikání Kohák. Všichni měli vždy korektní vztahy, nedocházelo k žádným hádkám nebo námitkám proti výši provizí. Buksa si naopak u Koháka objednával další služby a  také doporučil Koháka, aby dělal management i Martinu Chodúrovi. Dne 1.7.2011 uzavírá Kohák se zpěvákem Chodúrem smlouvu o managementu. Chodúr byl několikrát upozorněn na měnící se podmínky trhu, na nepřiměřenou výši požadovaného honoráře, na neplnění termínu avizovaného dokončení chystané desky atd… .  Po úspěšném turné s Alexandrovci si přestávají rozumět v dalších věcech, Chodúr v jednáních například s vydavatelstvím CD začíná obcházet Koháka, což nakonec ze strany Koháka vedlo k vypovězení smlouvy Chodúrovi o zastupování o čemž dopředu Kohák Buksovi ničeho nesdělil. Bohužel Blesk dne 13.12.2012 probíral rozvod rodičů Chodúrových, tvrdil, že za ním stojí spory rodičů ohledně synovy partnerky Ivony Selníkové. Podle reakcí, které následovaly, bylo zřejmé, že se Buksa, Selníková i Chodúr mylně domnívali, že tento článek ovlivnil Kohák v jejich neprospěch. Buksa zajistil všechny faktury, které firma LR H&B vede ve svém účetnictví a poskytl je účetní Karla Gotta Ing. Herzerů a do Blesku ( článek Blesk 25.1.2013),  aby se prověřilo, zda za všechny prodané komodity Gott obdržel provizi. Toto již bylo na konci roku 2012. Došlo tak v  běžném podnikání k nevídané věci, účetnictví odběratele předává dodavatel třetí osobě a dokonce médiím. Kdo by chtěl s takovým podnikatelem dál podnikat ? …

 

Po obdržení faktur a smluv od Buksy, tedy před vánocemi roku 2012 přichází Ing. Herzerů s Karlem Gottem do kanceláře Koháka, kdy už má Ing. Herzerů připravenou výpověď smlouvy. Před Kohákem vyzývá umělce k jejímu podpisu. On meritum věci s Kohákem rozebere, odmítne výpověď podepsat a dohodnou se, že po novém roce si podrobně rozeberou otázky celé smlouvy a vše se upraví tak, aby byla spokojenost na obou stranách, dokonce se dohodli na přípravě nové smlouvy. Dne 10.ledna 2013 se osobně schází Karel Gott se Zdeňkem Kohákem, věc si vysvětlují a domlouvají se na další spolupráci. Ing. Herzerů tak zjistila, že převzít obchody Z.Koháka nebude tak jednoduché. O pár dní později se tedy schází, Ing. Herzerů a Buksa s Karlem Gottem a předkládají mu faktury s Kohákem,  ze kterých vyplývá, že objem fakturací je větší, než ten, který Z.Kohák deklaruje. Na fakturách totiž není zřejmé, zda se týkají K.Gotta, nebo jiných zpěváků a služeb. Karel Gott není jimi seznámen s faktem, že Kohák pracuje pro řadu jiných umělců, protože k takovým informacím není důvod. Na rozdíl od Buksy Kohák ví, co je obchodní tajemství.

Začíná vznikat nedůvěra zpěváka ke Kohákovi a ten žádá prověřit účetnictví.

 

Ani v tuto dobu však Karel Gott nemá důvod smlouvy rušit, i když tlak musel být ohromný.

 

Ve věci Martina Chodúra se najednou dějí úžasné věci. Do té doby není možné zajistit v bulváru pozitivní články a najednou vychází ( tištěný i internetový Blesk a AHA 19.1.2013, redaktorkou v obou mediích Michaela Remešová) na celé dvě strany jeho úžasný život s jeho partnerkou Ivonou Selníkovou a v internetovém médiu AHAonline 19.1.2013 je poslední odpovědí napadán Kohák. Chodúr tam vyloženě lže, že s ním ukončil spolupráci. Je si velmi dobře vědom, že mu výpověď přišla od Koháka a nebyl schopen ani zareagovat včas, dětinsky po měsíci posílá svoji výpověď s datem Kohákovy výpovědi. Tato fakta jsou doložitelná podacími lístky.

 

To však nestačí. Stejná novinářka ( Michaela Remešová), která zajišťuje dobré PR Chodúrovi, je autorkou článku o týden později „ Okradený Karel Gott“ ze  dne 25.1.2013. Že by šlo o výměnu informací Buksy? … .  Na Michaelu Remešovou bude podáno trestní oznámení, protože by bez její vydatné pomoci k pomluvě dojít nemohlo. ELEMENTÁRNÍ zásadou každého novináře je, že pokud píšu o někom, tak mu dám také možnost se vyjádřit. Toto porušila a Kohák se dověděl o údajném okradení Gotta až z Blesku. Je jasné, že se nejedná o jakési náhodné pochybení, nemůže se vymlouvat, že se Koháka nedovolala. Vůbec mu totiž nevolala, oba mají v mobilu na sebe čísla, mají na sebe i mail, znají se osobně z předchozích spoluprací. Dokonce její maminka s Kohákem také čas od času spolupracovala.

 

Jak se zdá, česká justice již dokáže úspěšně reagovat na žaloby vedené proti médiím… Naposledy nařídil bulváru satisfakci Heleně Vondráčkové za prohraný spor ….

 

Bohužel jsem nemohla podat ihned trestní oznámení, protože bych poté již nikdy neprokázala skutečný důvod, proč se do celé kampaně zapojila i Ing. Herzerů a JUDr. Jan Adam. Musela jsem čekat, až na další a to 3. Článek ( Blesk 5.2.2013), který již vysvětluje vše.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/190289/karlu-gottovi-dosla-trpelivost-poprve-dal-padaka.html

 

Ing. Herzerů ujišťuje prostřednictvím Blesku veřejnost, že chystané Kohákovi výstavy reprodukcí Karla Gotta v Olomouci a Slavkově bude nadále organizovat ona s Janem Adamem a týmem. Působí tak, jako by nějakého nevhodného manažera ze svého týmu vytěsnila a nic se neděje, my to s Adamem zvládneme. Fakt, že dosud s podnikáním Koháka neměla nic společného, ale ráda by měla, veřejnosti nějak zatajuje …

 

Je třeba opět sdělit, že prodej reprodukcí, zajišťování výstav byl v plné finanční a organizační režii Zdeňka Koháka a Karel Gott měl za každou prodanou reprodukci odměnu v dohodnutých procentech. Účetní Herzerů si tak lehce uměla spočíst v jakých obratech se Kohák pohybuje, a pochopila, že v době krize, která výrazně zasáhla i show business si sednout do vlaku, který rozjel a nesl všechna rizika při jeho vzniku Kohák, je velmi výhodné.  Ing. Herzerů se totiž už od léta snažila Koháka vytlačit z prodeje věcí, kde je jméno Karel Gott. Před plánovaným turné „ Karel Gott 2012 “ si zahrála na „Státní plánovací komisi“ ze starých časů a určila Kohákovi, za kolik a jaké jednotlivé komodity na koncertech bude prodávat, ačkoli celá léta držel a financoval sklad a archiv CD, DVD, knížek, plakátů atd…. Kohák na tyto podmínky nepřistoupil a ona tak s jeho vytlačením byla úspěšná. Karel Gott toto neřešil, protože pro něj jsou pochopitelně nejdůležitější výkony na pódiu a publikum, a kdo prodává ručník, nebo CD s jeho jménem, právem nepovažuje za podstatné. Kohák jel na několik koncertů a v Ústí nad Labem ( 29.10.2012 ) zjistil, že se jako suvenýr prodávají mimo jiné také lahvičky s alkoholem v dárkové krabičce, a to v době prohibice. Při vztazích, které vůči němu Herzerů rozvíjela by bylo logické, že zavolá na policii.  Uvědomil si, že by tímto byl poškozen i Karel Gott a proto mu tuto věc neprodleně zavolal. Pan Gott učinil opatření a alkohol se už dál neprodával.

 

Útoky na Koháka se stupňovaly, jeho kauza je dokladem přísloví, „S jídlem roste chuť “ Dne 31.1.2013 mu zavolala televize Barrandov, že točí pořad o tom, kam se poděly věci z muzea Gottland. Paní redaktorce odpověděl, že je to pro něj vyřešená věc již mnoho let, nebude se už k ničemu vyjadřovat. Já jsem se jej však zeptala, zda skutečně u sebe nemá v držení věci z muzea. Z.Kohák mi odpověděl, že věci z muzea se přesně řešily smluvně, a má ještě nějaké osobní věci Karla Gotta, které si pan Gott k němu dal po skončení muzea do úschovy a když něco potřebuje, řekne si, a on mu je dováží. O této dohodě věděla i paní Ing. Herzerů. Vyzvala jsem tedy ihned Koháka, aby veškeré věci odvezl Karlu Gottovi, pokud si to u něj schoval jen na základě ústní dohody. Vedle zloděje a podvodníka by bulvár mohl uvést, že je ještě zpronevěřitel.

Tak se také stalo, Karel Gott bohužel bez varování obdržel všechny krabice domů a to jej jistě nepotěšilo. Nepochybuji o tom, že až si přečte můj dopis, tak bude moci viníkům za to osobně poděkovat.

 

Je možné, že na základě tohoto incidentu si již konečně prosadila Ing. Herzerů podpis výpovědi smlouvy, i když klient ji ještě neobdržel. Dá se to předpokládat, protože jak si jinak vysvětlit vítězný mail Herzerů, která už nepokrytě po Z.Kohákovi vyžaduje, aby dal sám návrh, jak na ni převede své podnikání, které sám bez cizí pomoci vybudoval. Má tu čest poté, co byla zajištěna jeho dehonestace mediální, totální znedůvěryhodnění osoby Koháka v show businessu, jí odevzdat vše a ještě si může podat sám návrh za jakých podmínek.

 

Mail paní Herzerů :

From: Herzerů Jaroslava [mailto:herzeru.jaroslava@gmail.com]

Sent: Thursday, February 07, 2013 9:29 AM

To: 'Zdeněk Kohák'

Subject: prosba

Dobrý den, s ohledem na ukončení spolupráce, Vás prosím o předložení Vašeho návrhu na předání reprodukcí obrazů a spojené agendy, tj. soupis hotových reprodukcí ve všech formátech, digitální kopie autorských děl, které jsou podkladem pro tisk reprodukcí. Současně Vás prosím o zprávu, jak pokračuje příprava vyúčtování prodejů za 4. 4. 2012. Děkuji za zprávu a podklady, Herzerů

 

Toto píše Herzerů v době, kdy Karel Gott už vyúčtování má dávno k dispozici. A takto podnikat bychom uměli všichni. Počkáme, až na své riziko a za své peníze někdo zajistí fotografie originálů obrazů, které jsou v držení vlastníků po celé republice i světě, pořídí digitální kopie autorských děl zpracované profesionálními fotografy, vyrobí obrazy tištěné zvláštní technikou podmalbou a až se zjistí, ve kterém směru podnikání úspěšné je a ve kterém není, tak se čeká na příležitost a tento podnikatel se z trhu vytěsní.

 

Tyto praktiky jsou neuvěřitelné, Karel Gott naposled hovořil s klientem ve středu 6.2.2013. Karel Gott popřel, že by se s Ing. Herzerů a s Adamem dohodl, že v podnikání Koháka budou pokračovat oni a články v Blesku ještě ani vůbec nečetl. S Kohákem se dohodli, že mu všechny články pošle, což se stalo v pátek 8.2.2013. Zpěvák byl ale mimo ČR, tedy tyto nepříjemné věci bude muset teprve řešit.

 

A co náš poslední aktér, zejména facebookový ochránce zájmů Karla Gotta JUDr. Jan Adam ?

 

Ten má evidentně zájem na likvidaci Koháka také, chystá se již převzít jeho podnikání společně s Ing. Herzerů a pomáhá poškozovat Koháka na facebooku. Osoby, které komentují údajné podvody Koháka mlčky nechává rozvíjet do neskutečných fabulací, nebo dokonce přímo výslovně vyzývá diskutující, aby dodali a rozvedli v osobních mailech všechny podrobnosti k obchodům Koháka a píše „ Velmi nám tím pomůžete “. Komu je to „nám“?, bude moci také vysvětlit na policii, protože jistě jako právník ví, že takové jednání lze vysvětlit jako pomoc k trestné činnosti jiných osob, které přímo s největší pravděpodobností trestný čin pomluvy spáchali.

 

Je třeba zdůraznit, že jsem tyto záměry Ing. Herzerů sdělovala klientovi na podzim 2012 a on mne ujišťoval, že celé podnikání je na základě smluv a ty dodržuje. Nečinil žádná preventivní opatření. Mě bylo jasné vše, protože u lukrativních podniků jsem se setkala v praxi již mnohokrát, že osoby, které samy nic nevymyslí, čekají na možnost jak převzít podnik jiného, který jej sám vybudoval. Používají se v tomto směru různé metody. Od výhrůžek, cestování v kufru auta až po násilné metody. Forma, kterou shora popisuji, je v tomto směru v rukavičkách. Jde přece o show business …

 

ČÁST 3. KONKRÉTNÍ LŽI UVÁDĚNÉ V ČLÁNCÍCH

 

Blesk 25.1.2012

Link: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/189609/okradeny-karel-gott-zneuzili-jeho-jmeno-a-pripravili-o-9-milionu.html

 

Buksa tvrdí: „Kohák Gotta nestydatě podvedl. Lhal mu, že ode mě z prodeje dostává 30 korun za parfém, tudíž mu posílá půlku. To je svinstvo,“

 

PRAVDA: Kohák se nikdy s nikým nebaví o provizích pro další osoby, nikdy neříká obsah smluv s ostatními partnery, tuto zásadu neměl důvod měnit ani u Buksy. Buksa totiž není ani kompetentní rozhodovat, jaké další smlouvy mají jeho partneři uzavřeny. Jedná se o obchodní tajemství, které je deklarováno přímo ve smlouvě, a to na rozdíl od Buksy Kohák striktně dodržuje.

 

Raději se nechci ani domýšlet, kam všude je schopen Buksa poslat smlouvy a faktury svých ostatních partnerů … Opravdu podnikání po Česku …

 

Buksa tvrdí: „Já měl smlouvu s Kohákem, nikoli s Gottem. Bohužel. Velmi mě mrzí, že jsem Karla alespoň nekontaktoval a nezeptal se, jakou mají smlouvu oni dva. Byla to chyba.“

 

PRAVDA::  S panem Gottem se pan Buksa od roku 2006 setkávali minimálně 1-2 ročně a to častokrát i za přítomnosti Koháka, někdy i vícekrát za rok. Smlouvy mezi LR a Kohákem přešly plynule z muzea Gottland, byly nastaveny stejně, jako v Gottlandu. Pan Buksa má dojem, že má oprávnění ovlivňovat a rozhodovat o aktivitách jeho obchodního partnera zasahovat do jeho obchodu. Jaký zisk má pan Buksa není věcí Koháka, a zisk Koháka, není věcí Buksy.

 

Herzerů tvrdí: „Bohužel je to pravda, na celé věci je nejhorší to, když takto zklame člen týmu. Při pracovním nasazení kolem Karla není možno každého kontrolovat. Bude nutno zpětně prověřit veškeré aktivity pana Koháka zejména při prodeji reprodukcí obrazů a pořádání výstav. Ukončení spolupráce je teď jediným řešením, jak zabránit dalšímu zneužívání umělcova jména,“

 

PRAVDA: Lži Buksy potvrzuje jako pravdivé. Nepravdivým tvrzením se snaží vzbudit dojem, že Kohák je snad jakýsi člen týmu, ke kterému ona má nějaká práva, či povinnosti. Nikdy ke Kohákovi neměla žádná kontrolní práva, pokud se s ní Kohák bavil, bylo ta jeho dobrá vůle. Účetní klienta je od toho, aby řádně zavedla do účetnictví faktury a nehrála si na šéfku cizího subjektu.

 

Ing. Herzerů měla k dispozici od počátku smlouvy Karel Gott – Zdeněk Kohák, na jejichž konečnou verzi měla osobní vliv. Obchod se uskutečňoval podle těchto smluv, přesto si dovolila podpořit tvrzení, že je Gott na základě těchto smluv okrádán.

 

 

BLESK 26.1.2013 ( rovněž v tištěné podobě )

Link: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/189703/okradeny-gott-se-oprel-do-spolecnika-bud-to-napravi-nebo-ho-pozene-k-soudu.html

Titulek: Okradený Gott se opřel do společníka: Buď to napraví, nebo ho požene k soudu

Buksa konstatuje, že pan Gott neviděl ani korunu z dalších činností „Nehorázné, podlé a skandální“.

 

PRAVDA:: Je lehce prokazatelné, že je to lež, Karlu Gottovi se vyúčtovávaly všechny komodity prodávané s jeho jménem a to nejen ty, které se kupovaly od Buksy. Dle účetní revize obdržel pan Gott nad rámec dohodnutých % ze smlouvy další finanční částky za partnerství, kalendáře, limitovanou edici vín.

 

BLESK 5.2.2013 ( rovněž v tištěné podobě )

Link: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/190289/karlu-gottovi-dosla-trpelivost-poprve-dal-padaka.html

Titulek: Karlu Gottovi došla trpělivost: Poprvé dal padáka!

Kohák: ke dni vyjití článku jsem nebyl informován panem Gottem ani paní účetní Herzerů ani JUDr. Adamem, že se mnou pan Gott rozvázal smlouvu. Informaci jsem se dozvěděl z tisku a internetu.

Buksa: „Jediné, co Karel Gott mohl udělat, je opravdu dát Kohákovi výpověď ve všech směrech. Vždyť ho okrádal! Je do nebes volající, aby se někdo takhle choval k takové legendě, jakou je Gott. Je to sprosté,“

 

PRAVDA: Svévolný mluvčí Karla Gotta Buksa opět konstatuje, že Gott byl Kohákem okrádán. Bude to muset prokázat u policie, kde bude muset podat vysvětlení jako jedna z osob, na kterou bude podáno trestní oznámení

 

Blesk: Účetní ( ing. Herzerů, poznámka pro upřesnění) ještě ujistila Blesk, že dvě výstavy, které měl pořádat Kohák, a to ve vlastivědném muzeu v Olomouci a na zámku Slavkov, se konat budou. O to se postará ona, Gottův tajemník Honza Adam a další ze zpěvákova týmu.

 

PRAVDA: Herzerů již odhaluje faktický úmysl nepravdivé a štvavé kampaně a v klidu konstatuje, jak bude přebírat podnikání Koháka. Rentabilitu podnikání Koháka si uměla dobře vyčíslit ze své pozice účetní a to již pouze při znalosti výše provize Karla Gotta a objemů financí, které mu byly jako provize vyúčtovávány.

 

Dnes není jisté téměř nic. Jak se celá věc bude vyvíjet, záleží na mnoha faktorech. Způsob, jakým se zachoval Buksa a spol. dokazuje, že se někteří v této zemi domnívají, že za peníze jde koupit vše.

 

Jedno je tedy jisté, Kohák své hotové reprodukce ve všech formátech, digitální kopie autorských děl, které jsou podkladem pro tisk reprodukcí nikomu nedaruje ani neprodá. Kupní cena by byla přesně ve výši prodané důstojnosti. Takové peníze pan Buksa ani další osoby nemají. Někteří totiž svoji důstojnost mají za neprodejnou.

 

Další odkazy, kde všude na internetu doposud došlo k dehonestaci Zdeňka Koháka:

BLESK:

25.1.2013 http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/189609/okradeny-karel-gott-zneuzili-jeho-jmeno-a-pripravili-o-9-milionu.html

26.1.2013 http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/189703/okradeny-gott-se-oprel-do-spolecnika-bud-to-napravi-nebo-ho-pozene-k-soudu.html

5.2.2013 http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/190289/karlu-gottovi-dosla-trpelivost-poprve-dal-padaka.html

 

AHA!

25.1.2013 http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/82909/duverivy-karel-gott-jeho-znamy-ho-obral-o-miliony.html

 

Super

25.1.2013 http://www.super.cz/145510-nechutny-podvod-karla-gotta-pry-okradli-o-temer-devet-milionu.html

5.2.2013 http://www.super.cz/celebrity/sabina-tesarova/148055-okradenemu-karlu-gottovi-dosla-trpelivost-vyhodil-sveho-spolecnika.html

 

Tyden

25.1.2013 http://www.tyden.cz/rubriky/lide/ceske-celebrity/gott-miri-k-soudu-prisel-pry-o-miliony_259372.html

1.2.2013 GOTTLAND http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/gottland-chatra-a-byvala-majitelka-ma-na-krku-zalobu_260145.html

 

VIPosobnosti.eu

25.1.2013 http://www.viposobnosti.eu/inpage/ani-karel-gott-se-nevyhnul-typicky-ceskym-obchodnim-praktikam/

5.2.2013 http://www.viposobnosti.eu/inpage/proc-nektere-obrazy-karla-gotta-zustaly-nevystaveny/

 

EuroZpravy

25.1.2013 http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/64036-karel-gott-okraden-prisel-o-devet-milionu-co-se-stalo/

 

Prask NOVA

asi 25.1.2013 http://prask.nova.cz/clanek/novinky/karel-gott-byl-okraden-prisel-o-devet-milionu-korun.html

 

Showbiz.cz

25.1.2013 http://www.showbiz.cz/karel-gott-byl-okraden-o-nekolik-milionu-korun/

 

Souhrn24.cz (odkazuje na Showbiz.cz)

25.1.2013 http://souhrn24.cz/post/23239-karel-gott-byl-okraden-o-nekolik-milionu-korun

 

bizinet.cz (RSS souhrn clanku z netu)

souhrn clanku http://www.bizinet.cz/clanek/okradeny-karel-gott-zneuzili-jeho-jmeno-a-pripravili-o-9-milionu-379200

 

NoveClanky.cz (RSS souhrn clanku)

souhrn clanku http://www.noveclanky.cz/topic/karel-gott/

 

MujZpravodaj.cz (odkaznik na regianalni clanky regiony24.cz)

http://www.mujzpravodaj.cz/clanky/karel-gott-byl-okraden-prisel-o-devet-milionu-koru.aspx

 

Regiony24

25.1.2013

Cesky Krumlov http://cesky-krumlov.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Jicin http://jicin.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Uherkse Hradiste http://uherske-hradiste.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Znojmo http://znojmo.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Hradec Kralove http://hradec-kralove.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Cheb http://cheb.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Breclav http://breclav.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Kolin http://kolin.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Ceska Lipa http://ceska-lipa.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Jihlava http://jihlava.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Jesenik http://jesenik.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Sumperk http://sumperk.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

Jablonec nad Nisou http://jablonec-nad-nisou.regiony24.cz/71-172040-karel-gott-byl-okraden--prisel-o-devet-milionu-korun

 

SLOVENSKO

Cas

26.1.2013 http://www.cas.sk/clanok/241848/okradnuty-karel-gott-zneuzili-jeho-meno-a-prisiel-o-334-tisic-eur.html

6.2.2013 http://www.cas.sk/clanok/242688/karlovi-gottovi-dosla-trpezlivost-prvykrat-dal-niekomu-padaka.html

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Joža Kolář | pondělí 11.2.2013 6:42 | karma článku: 14,61 | přečteno: 2037x
  • Další články autora

Joža Kolář

Deník Kocoura Hnědoočka -O strništi, Alexandře a Gottovi....

Někde jsem četl, že muž je prý nejvíce sexy s desetidenním strništěm. To zní hezky, ale zkuste si i při té letošní zimě nezimě najít venku strniště o stáří deseti dnů. V našich zeměpisných šířkách se aktuálně žádné žně nekonají a tudíž je prakticky nemožné takové příhodné strniště objevit.

8.2.2014 v 11:56 | Karma: 5,45 | Přečteno: 303x | Diskuse| Ostatní

Joža Kolář

Deník Kocoura Hnědoočka -O Andalusii a gastro-alkoholických chybách

Pro nás, potomky praotce Čecha, který udělal tu zásadní chybu, že svoje putování nezakončil o něco více na jihu, je velká vzácnost větší množství slané vody pohromadě. Říkáme jí moře nebo oceán. Moje maličkost není výjimkou. A proto jsem přijal všemi deseti pozvání na několikadenní výlet do Andalusie.

18.6.2013 v 22:22 | Karma: 9,16 | Přečteno: 399x | Diskuse| Ostatní

Joža Kolář

Deník Kocoura Hnědoočka - O samotě, lesu, a receptu na lásku...

Možná stejně jako já patříte mezi ty, kterým se líbí humor dvojice Svěrák - Smoljak. Tito pánové společně napsali nejen hry pro Divadlo Járy Cimrmana, ale stojí i za několika úspěšnými filmy. Chtěl bych zde zmínit snímek Na samotě u lesa.

27.5.2013 v 17:16 | Karma: 8,02 | Přečteno: 247x | Diskuse| Ostatní

Joža Kolář

Deník Kocoura Hnědoočka - O ňadrech, prostatě a debilitě.....

Jsem chlapec z vesnice a vždy, když navštívím naše hlavní město, je to pro mne událost takřka společenského významu. Dokonce taková, že o tom píši tyto řádky. Matku měst jsem naposledy navštívil toto úterý. Jednalo se o cestu pracovní, přesto jsem si po návštěvě centrály společnosti, se kterou spolupracuji, našel čas na setkání s jednou mojí známou, která kromě jiného pracuje jako moderátorka jedné soukromé celoplošné rozhlasové stanice.

18.5.2013 v 15:26 | Karma: 11,39 | Přečteno: 534x | Diskuse| Ostatní

Joža Kolář

Deník Kocoura Hnědoočka - O Kozorohovi, slavici a sexu u dálnice….

My, co jsme zrozeni ve znamení Kozoroha, máme pro někoho možná trochu složitou povahu. Mezi naše vlastnosti mimo jiné patří i to, že se neradi svěřujeme se svoji třináctou komnatou. Se svými životními prohrami, kotrmelci a konci. Ale výše uvedené věci patří do každého lidského života, protože jak pravil klasik: „Bez toho by to byla nuda“.

14.4.2013 v 8:19 | Karma: 9,38 | Přečteno: 336x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Britská učitelka spala s žáky, s jedním otěhotněla. U soudu přiznala „chyby“

14. května 2024  20:57

O chybách a zničeném snu nyní u soudu v Manchesteru vypráví britská učitelka, kterou policie viní...

Požár století: Drogově závislý podivín čelí obžalobě z ohnivé apokalypsy

16. května 2024  7:53

Zničených 1600 hektarů lesa, shořelé domy, škoda 350 milionů korun. Před ústeckým krajským soudem...

Slunečno a teplo se na pár dní loučí. O víkendu přijdou přeháňky i bouřky

16. května 2024  7:18

Podle předpovědi počasí má být na většině území ČR slunečno a teplo. Nicméně déšť nebo přeháňky ve...

Volal na Fica, ať jde blíž, pak začal střílet, líčí svědci atentátu

16. května 2024  7:06

Lidé, kteří stáli v bezprostřední blízkosti atentátu na slovenského premiéra Roberta Fica,...

Hrajeme o lístky na finále MS v hokeji. S iDNES Premium na 3 měsíce za 49 korun

3. května 2024,  aktualizováno  16.5 7:06

Mistrovství světa v hokeji je v plném proudu a při této příležitosti přichází iDNES Premium s...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 259
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 540x
Člověk, co má ke všemu nějakou připomínku a jehož blog můžete nejen číst, ale i slyšet...www.jozakolar.cz

Seznam rubrik