Deník Kocoura Hnědoočka - O Kozorohovi, slavici a sexu u dálnice….

My, co jsme zrozeni ve znamení Kozoroha, máme pro někoho možná trochu složitou povahu. Mezi naše vlastnosti mimo jiné patří i to, že se neradi svěřujeme se svoji třináctou komnatou. Se svými životními prohrami, kotrmelci a konci. Ale výše uvedené věci patří do každého lidského života, protože jak pravil klasik: „Bez toho by to byla nuda“.

Když svoji komnatu lehce pootevřu, tak mezi moji – na první pohled prohru- patří mimo jiné i to, že jsem se letos v lednu po takřka sedmnácti letech musel odmlčet od mikrofonu Rádia Vysočina. Ale v tomto případě se ukázalo, že každý konec přináší nový začátek. V mém případě to znamená ten fakt, že fotografie, která je u každého mého Deníku přiložena, je opět aktuální. Slyšet mne občas můžete na vlnách Českého rozhlasu Region, konkrétně ve vysílání pro Vysočinu. Díky této pracovní zkušenosti jsem měl možnost se seznámit s pětinásobnou zlatou slavicí, která na Regionu moderuje víkendové Písničky pro Vysočinu. Je to žena, která si v životě vyzkoušela úspěch i pád skoro na dno. Přesto zůstává nezdolným životním optimistou, který rozdává ostatním úsměv a dobrou náladu. Naďa Urbánková je dáma s velkým „D“. A je mi ctí, že s ní občas mohu strávit čas ve studiu. Dokonce jsme si minulou sobotu spolu i zazpívali známý hit Ivana Mládka Jožin z bažin. Posluchači slyšeli pouze hlas Ivanův, ale ve studiu jsme si střihli krásný trojhlas.

Jiná moje známá, která mimochodem taky umí zpívat, ale zatím bez slavičího ocenění, řeší problém s brzkou uzavírkou dálnice D1. Netrápí ji to, že se na ni budou tvořit kolony. Rovněž fakt, že případné objízdné trasy budou likvidovat těžké kamiony, ji nechává klidnou. Zvýšení její tepové frekvence způsobuje sex. Což není nic neobvyklého, to se stává. Ale u ní je ta situace trochu komplikovanější. Se svým milencem se totiž erotickým hrátkám ráda oddává v autě. Po všechny, kteří dbají na bezpečnost silničního provozu, dodávám – v zaparkovaném, to dá rozum. Má se svým přítelem oblíbené místo, které se nachází blízko výše uvedené páteřní komunikace. A obává se, že dojde ke ztrátě jejich eroticko-automobilového soukromí. Třeba se jí přihodí to, co se stalo jinému mému kamarádovi. Ten se rovněž se svojí tehdejší přítelkyní oddával automobilové erotice, když se najednou vedle nich ozvala z amplionu věta: „Tady Policie České republiky, můžete pokračovat.“  Pokud je mi známo, tenkrát už nepokračovali……    

Autor: Joža Kolář | neděle 14.4.2013 8:19 | karma článku: 9,38 | přečteno: 336x