Těžký den

Dneska ráno, jen co jsem vstal, hned jsem vjeděl, že dnešní den bude stát úplně za hovno. Prostě jsem měl takový pocit a já mám na takové věci čuch!

Rozhrnu závěsy, podívám se na oblohu a hned je mi to jasné. Dneska ven nejdu! Od včerejška jsou na obloze čáry a my, co nejsme ovce, moc dobře víme, o co jde. Naštěstí já do práce nemusím, protože dělám z domu na houmofis. Normálně navlékám korálky, ale teď mám ještě jeden lepší kšeft. A to vám musím říct. Jsem se přidal k takové skupině fajn lidí, co zjistili, že Československo vlastně pořád existuje, protože podle ústavy mohlo být zrušeno jenom referendem a referendum nebylo, takže zrušení neplatí a Československo jako pořád existuje a my, co nejsme ovce, to víme a neuznáváme nějakou Českou republiku ani Slovensko. No a tak mě napadlo, bo ještě před tím, než jsem dělal korálky, jsem dělal takové kartičky a ten stroj na ty kartičky mi doma na tom houmofisu jako zůstal, a tak teďka a to jsem vám ještě neříkal, dělám takové průkazy - jakože občanský průkaz Čechoslováka. Dělám to za 500 korun kus, takže je to lepší než korálky a ty kartičky, co jsem dělal předtím.Takže kdyby jste chtěli, mohl bych udělat aji vám. Pokud teda nejste ovce! Dobré, ne?

No a teď, proč je ten den jakože úplně na pytel. Hned, jak jsem posnídal, tak mi příšla SMSka od zubaře, že mě vyřadili z evidence, protože jsem tam už prý dlouho nebyl, no prostě fašismus system. Tak mě to nasralo, že jsem mu hned napsal špatné hodnocení. Tomu doktorovi. Na stránce, jak se hodnotí doktoři a vynadal jsem mu, bo to není možné už. No a pak jsem chtěl dělat ty průkazy, ale zjistil jsem, děsný vydup, že nemám takový ten plast na ty kartičky. Bo jsem to včera všechno vypotřeboval. Takže jsem nakonec musel ven. Stejně většinou budu v autě nebo v obchodě, takže sice chemtrejls je, ale většinou se tomu vyhnu. No, ale...přijedu k tomu obchodu a tam 8 parkovacích míst, všechno plné. Z toho 2 pro vozíčkáře a i ty byly obsazené. A co bylo nejhorší, jedno z těch aut patřilo ukrofašistovi. Takže my Češi nemáme kde zaparkovat, protože si sem klidně jezdí Chocholi a podle značky vím jistě, že to je z oblasti, kde žádné války nejsou! Kde to jsme?! Čech nezaparkuje ve vlastní zemi! Hej, to mě tak nasralo, že kdyby tam ten fašoun byl, tak by slyšel! Tak jsem aspoň vylezl z auta a plyvl mu na to auto, hahahahahahhhahahahhaha!!!!!

No, ale musel jsem jet jinam zaparkovat. Věděl jsem, že vždycky jsou volné místa u Kauflandu, to je prostě jistota! Sice bylo blíž parkoviště u Lidlu, ale tam jsem nechtěl, protože hned vedle stojí 5G vysílač a já nejsem blbej, abych tam parkoval. Tam parkují jenom ovce! Tak jsem šel koupit materiál na ty kartičky a když už jsem byl u toho Kauflandu, tak jsem si řekl, že si rovnou zajdu na koupit. Ne, já vím, co si myslíte. Že jsem zradil, že nakupuju v Kauflandu, ale tak to není. Kaufland sice zklamal, protože nebojkotoval pečivo z jedovaté ukrajinské mouky, ale já na to jdu jinak. Já jsem si stahnul totiž takovou super aplikaci a tam, když naskenujete kód, tak zjistite jednak to, jestli v tom jídle nejsou nějací brouci, bo jak ta fašistická Evropská unie schválila, že teď můžou být v jídle brouci, tak já nejsem ovce, abych jedl brouky. No a kromě toho ta aplikace umí zjistit i to, jestli to jídlo není s ukrajinské mouky. To je sice placená služba, ale po vyplnění registrace to máte na měsíc zadarmo. Pak to seru, nejsem blbý, abych za to platil. No a hlavně nejsem ovce, s placenýma službama si běžte víte kam! No ale průser byl, že jsem v tom obchodě aš zjistil, že jsem mobil nechal doma, takže to dneska prostě seru! Tak jsem koupil jen dva Braníky a jel sem dom.

No ale co mě dostalo nejvíc, přijedu domů, otevřu Braníka a zapnu počítač. A tam - kámoš mi poslal odkaz ze skupiny Hrdých vlastenců, že z Ukrajiny přiletěl do Polska radioaktivní mrak, jak tam nedávno vojáci Ruské federace úspěšně zlikvidovali muniční sklad se střelami z ochuzeného uranu z Anglie. To určitě víte, to video s tím jaderným výbuchem kolovalo nedávno snad všude. No a samozřejmě u toho Drábová děsně blbé kecy! Ta baba je blbá jak ten STBák Hašek. Fakt, nenávidím tu fašistku! 7x nebo kolik překročené limity a ona tam mele cosi, že je to normální. Poláci prý vevelkém skupujou jódové tablety, ale to vám mainstream samozřejmě neřekne! Už toho mám fakt dost! Fijala musí prostě pryč! Jenže lidi jsou ovce a furt ho budou volit. My jsme tak blbý národ!

P.S.: Za nedostatečný počet gramatických chyb jakož i vulgarit se čtenářům upřímně omlouvám, ale dělal jsem, co jsem mohl...

Důležité informace

 

Autor: Josef Ulman | středa 14.6.2023 20:50 | karma článku: 10,90 | přečteno: 300x
  • Další články autora

Josef Ulman

Záminka a důvod nejsou synonyma

Jaký dojem by na vás udělala žena, která by tvrdila, že byla právě znásilněna tlustým černochem? Možná by vám to přišlo lhostejné, možná by vám jí bylo líto, možná by tato informace ve vás vyvolala vztek...

30.3.2024 v 15:20 | Karma: 34,57 | Přečteno: 2836x | Diskuse| Ostatní

Josef Ulman

Deset důvodů proč je migrace vážný problém

Migrace není a priori negativní jev a nezřídka může být přínosná. Pro obě strany - tedy jak pro migranty tak pro hostitelskou zemi. Jsou země, kde migranti tvoří většinu obyvatel (SAE).

25.3.2024 v 17:57 | Karma: 31,51 | Přečteno: 793x | Diskuse| Ostatní

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma: 23,51 | Přečteno: 705x | Diskuse| Ostatní

Josef Ulman

Zničili jsme Šárku

Šárka bývala na základní škole naší třídní premiantkou. Pokud by se jednalo čistě o inteligenci, stačilo by to na první místo, které by však nejspíše bylo dělené, neboť v tomto ohledu nás o parník vyloženě nepřevyšovala.

16.3.2024 v 10:50 | Karma: 23,22 | Přečteno: 717x | Diskuse| Ostatní

Josef Ulman

Jak nám Ukrajinci sebrali důchody

Názory si nejsou rovnocenné. A ani nemohou být, pokud jeden vychází z faktů a druhý z pocitů. Minulý týden vyšel na nejmenovaném konkurenčním serveru článek ohledně nákladů na sociální dávky ukrajinských uprchlíků.

26.2.2024 v 15:55 | Karma: 37,33 | Přečteno: 7452x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Počkej na mě! Vyprovodil tátu do války, jeho fotka otevírala peněženky

1. května 2024

Seriál Jeho rozzářená tvář bývala za druhé světové války vystavena v každé třídě a kanadským žáčkům...

Bijec migrantů živoří. Salvini zamrzl v minulosti, spásu hledá v bájném mostu

1. května 2024

Premium Někdejší hvězda italské krajní pravice Matteo Salvini politicky živoří. Jeho strana Liga před...

Strach z problémového nájmu? Majitelé bytů mají získat garanci za nájemníky

1. května 2024

Premium Stát chce motivovat majitele nemovitostí k poskytování bydlení i rizikovým nájemcům. Pronajímatelé...

Dvacet let v Unii řečí čísel. Češi dominují v kaprech, letí také Erasmus

1. května 2024

Dvě dekády po vstupu do Evropské unie je co se týče peněz Česko více než bilion korun v plusu. Z...

  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik