VB

Díky. Někteří lidé zde považují Rusko za přítele, protože je nepřítelem jejich nepřítele, vlády, svobody a demokracie. A v tomto případě apely na rozum a logiku nezabírají.

Jen si kladu otázku, zda si uvědomují, o kolik se jim zde žije lépe než v Rusácku.

PP

P62a11v55e25l 44P65o62n63e71c

31. 3. 2024 11:03

Čeho se Putin bojí nejvíce? Že Rusko bude muset uhradit škody, které způsobila jeho vojenské mise na Ukrajině.

AL

Jistí lidé mají i o svátcích službu?

PM

To,že UA čekala,až se trochu postaví na nohy,aby napadla tzv.odštépenecké republiky,kde žijí etničtí Rusové,je prostě holý fakt.

Foto

Tak je prvního dubna, že?

Podobně můžete říci, že se Československo chystalo napadnout odštěpenecké Sudety, a tak Vůdci nezbylo, než si je připojit a pak zabrat i zbytek Čech a Moravy.

JN

J75o70s16e75f 16N90i63k42l

30. 3. 2024 16:22

29.3. 2022

Vyjednávání mezi Ruskem a Ukrajinou v Istanbulu byla konstruktivní, uvedl ruský vyjednavač. Podle Kyjeva byl posun dostatečný k uskutečnění setkání prezidentů obou zemí. Ukrajina údajně navrhla Rusku systém záruk, který by mohl vést až k její neutralitě. Rusko slíbilo omezit své vojenské aktivity v okolí Kyjeva a Černihivu, v úterý večer pak generální štáb ukrajinské armády uvedl, že se odtud začaly stahovat některé jednotky.....

https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/ukrajina-v-istanbulu-navrhla-cestu-k-neutralite-rusko-slibilo-omezeni-vojenskych-aktivit-u-kyjeva-22500

A pak to někdo shodil ze stolu...

JN

J15o20s54e86f 88N10i75k55l

30. 3. 2024 16:33

V březnu 2022 vytvořila přímá mírová jednání mezi ukrajinskou a ruskou delegací a zprostředkovatelské úsilí tehdejšího izraelského premiéra Naftaliho Benneta reálnou šanci na mírové ukončení války pouhé čtyři až pět týdnů poté, co Rusko napadlo Ukrajinu. Místo toho, aby válku ukončil jednáním, jak si ukrajinský prezident Zelenskyj a jeho vláda zřejmě přáli, nakonec podlehl tlakům některých západních mocností, aby upustil od vyjednaného řešení. Západní mocnosti chtěly, aby tato válka pokračovala v naději, že zlomí Rusko. Rozhodnutí Ukrajiny upustit od jednání mohlo být přijato ještě před odhalením masakru civilistů ve městě Buča nedaleko Kyjeva.

Foto

Já viním vlastenectví. A chci aby celé lidstvo přijalo za cíl sjednocení lidstva a ne bojování vlastí proti sobě. Nějaké NATO jakožto koalice proti bývalému Sovětskému svazu nebo obnova Sovětského svazu, to jsou všechno vlastenecké exkrementy. My všichni jsme lidi a lidstvo bude uvědomělými sjednoceno .

PM

Co kdyby se RF inspirovala Izraelem,bombardovala např.Cherson a zabila 30 000 obyvatel jako Isr.v Gaze,což nadšeně podporuje současný establišment,to by byl poprask.

A co USA,které svrhly miliony tun bomb na JV Asii?

Foto

Hezký příklad whataboutismu (též uzený sleď).

Když už jste chcěl porovnávat, měl jste místo Chersonu vybrat spíš Mariupol.

  • Počet článků 28
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2226x
Nemám předem jasno, na čí straně budu stát. I nepřítel může mít někdy pravdu a naopak. Jako ajťáka mě nezajímá politická korektnost, pouze 1 nebo 0.

Protože trpím fóbií z pomlček, používám spojovníky, přestože je to stylisticky špatně.

Přesto, že jsem hned v několika článcích zmínil definici slova dezolát, neustále se objevuje tatáž otázka doplněná o manipulaci, kterou mi podsouvá definici zcela jinou, dávám to rovnou do popisku blogu. Dezolát je "protagonista dezinformační scény, většinou trvale nespokojený jedinec na okraji společnosti, který si životní frustraci kompenzuje odmítáním společenských autorit a příklonem ke konspiračním teoriím a politickému extrémismu". Zapamatujte si to a už se mě na to neptejte. Čili ne, dezolát není člověk "s jiným názorem". Tedy pokud nešíří dezinformace, tak to, alespoň pro mě, není dezolát.

Seznam rubrik