Adventní challenge - 17. prosinec

Nastal čas Vánoc - čas vaječňáku ze sójového mléka, dechberoucích soubojů na život a na smrt mezi Ježíškem a Santou, Snowboarďáků po třiceti letech, kdy Lucinka Von Dráček byla roztomilý ďiblík. Ano, nastal čas adventní výzvy.

#Hezky se na ty Vánoce ustrojit - o tom je dnešní žblebt

Jedna z mála tradic, kterou jsem se rozhodl na Vánoce respektovat, je decentně se obléknout. Řekněme, že to je neobvyklá příležitost, kdy se se ženou hodíme "do gala". Společné rande je řídká zkušenost, když je doma batole, které potřebuje hlídání. Existuje poměrně vysoké riziko pozvracení, logicky tedy nosíme jen prostý šat. Na Vánoce toto riziko dobrovolně podstupujeme a oblékáme se minimálně tak, že nás z luxusní restaurace nevyvede ochranka. Zde se sluší poznamenat, že v dnešní době člověka vyvedou nikoliv z důvodu nedůstojného odívání, nýbrž kvůli absenci očkovacího certifikátu.

Doufám, že i vy máte příležitost se vymódit a být k světu. Zatímco dámy mají těch možností více, my muži volíme mezi barvou košile a kravaty. Někteří jako já ve společnosti nosí i kapesníček do náprsní kapsy. Pak se však podívám do osazenstva v obývacím pokoji a zjistím, že bych přestřelil a vypadal bych, jak když se žením. Takže svůj úbor osekám na nezbytné minimum jako je čistá košile a kalhoty.

Dá se to popsat jako zlatá střední cesta a tričko ten večer obléknu jen na spaní.

Pro dnešek zvonec, feministického Mrazíka konec.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Novotný | pátek 17.12.2021 8:00 | karma článku: 4,29 | přečteno: 90x
  • Další články autora

Josef Novotný

Mýtus neutrality

19.2.2023 v 8:40 | Karma: 16,63

Josef Novotný

Agresivita roste

12.2.2022 v 13:35 | Karma: 21,89