Plňte si i Vy ostatní své sny

V jednoduchosti je síla, říká se. Mnozí z nás již nemají energii na to, aby si plnili své sny, které dříve plánovali uskutečnit. Což je veliká škoda, snů bychom se totiž nikdy vzdát neměli.

Mezi ty, co se nevzdali a naplňují své touhy, patří i Pavel Horejš. Za svou poměrně krátkou hudební kariéru dokázal již opravdu mnoho. Jako frontman sušické kapely Volkmen dokázal kapelu dovést až do finále pražské soutěže Rock Café Contest, kde obsadili stříbrnou pozici. Předminulý rok se umístili v nejlepší TOP 10 kapel rádia Kiss Proton. Zúčastnili se také Pražského Majálesu 2015 nebo hráli s kapelami, jako např. Jelen, Škwor, Airfare či Alkehol.

Přibližně v polovině září tohoto roku se Pavel rozhodl také navíc rozjet i svou vlastní hudební kariéru, a jaký je výsledek? Naprosto vynikající! Kombinace líbivé zpěvné melodie s rytmickými kytarami a syntetizátory zní opravdu skvěle. Singl Venuše, který do světa vypustil 16. září 2015, předčil veškerá očekávání. Pozitivní ohlasy na internetových serverech to potvrzují a svědčí tak o zpěvákově kvalitě.

Pavel začal od úplné nuly, ale to, že dokáže tvrdě pracovat a jít si za svým cílem, ho posouvá neustále dále a začíná mu to přinášet první výsledky. Důkazem může být rozhovor ve studiu televize Óčko, kde Pavel hovořil nejen o Venuši, ale i kapele a dalších věcech, které chystá.

Jestli jste ještě nový singl Venuše neslyšeli nebo vás úplně minula jeho vtipná videa, můžete to hravě napravit, a to na následujících odkazech:

Youtube: https://www.youtube.com/c/pavelhorejs

Bandzone: http://bandzone.cz/pavelhorejs

Facebook: https://www.facebook.com/pavelhorejscz

Instagram: https://instagram.com/pavelhorejs

Twitter: https://twitter.com/pavelhorejs

Google +: https://plus.google.com/+PAVELHOREJŠ

Článek vznikl ve spolupráci s Petrem Píkou a studentským časopisem JU Magazín.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Němec | pátek 9.10.2015 20:57 | karma článku: 13,05 | přečteno: 429x
  • Další články autora

Josef Němec

Jsou divní, pryč s nimi…

15.5.2024 v 6:19 | Karma: 5,05

Josef Němec

Svoboda se neodpouští

30.12.2023 v 16:48 | Karma: 4,77

Josef Němec

Požár se nezapomíná

31.12.2022 v 17:57 | Karma: 3,90

Josef Němec

Zmizeli neznámo kam

26.8.2022 v 7:43 | Karma: 3,89