Vakcínu na Covid 19 máme každý doma.

Hlavním nebezpečím viru C19 je, že především ovlivňuje imunitní systém, a teprve potom, na druhém místě, plicní tkáň. Často  používáme slova jako "silná" nebo "slabá "imunita. Lidé však prakticky vůbec nevědí co to je.

  Většina lékařů navíc má velmi malou představu o strukuře imunitního systému a funkčinosti jeho jednotlivých částí.

Shukhrat KHALILOV (kandidát lékařských věd) ?

  Tento text je však pro netrénovaného čtenáře velmi obtížný. Pokusím se vysvětlit mechanismus působení viru COVID-19 na lidské tělo nejjednodušším a nejdostupnějším způsobem ve formátu diplomové práce.

80% celého imunitního systému je koncentrováno ve sliznicích a submukózních vrstvách tenkého
střeva ve formě lymfoidní tkáně a jejích akumulací - Peyerových náplastí. Lymfatická tkáň
produkuje protilátky (lymfocyty T-, B-, G- atd.), jakož i různé typy imunoglobulinů. Protilátky lymfatickým systémem vstupují do dolní duté žíly, srdce a po průchodu plicním oběhem vstupují do systémového oběhu a jsou přenášeny po celém těle.

Posiluje se tedy imunita tkáně, včetně vlastní tkáňové imunity plicní tkáně. COVID-19, smíchaný s jídlem během jídla, vstupuje do střev a začíná ničit lymfoidní tkáň. Výsledkem je, že postižená lymfoidní tkáň přestává produkovat lymfocyty a imunoglobuliny. Tím je zničen imunitní systém a v důsledku toho je imunita tkání v plicích výrazně oslabena. Od tohoto okamžiku začíná druhá vlna útoku koronavirů na již nechráněnou plicní tkáň, která se projevuje těžkou pneumonií, která končí smrtí.?

V současné době jsou všechna protiepidemická opatření zaměřena na zabránění vstupu koronaviru do plic,což je v zásadě extrémně nákladné a prakticky neúčinné. A všechna terapeutická opatření jsou
zaměřena pouze na boj proti komplikacím, ve formě pneumonie.?

Je třeba si uvědomit, že COVID-19 je hrozbou po mnoho let a desetiletí. To, co dnes máme, je jen
první vlna pandemie. A takových vln bude mnoho. Současně jsou všechna preventivní a terapeutická opatření zaměřena na koronaviry lokalizované v plicích, zatímco se neprovádí žádný vliv na střevní koronavirus. Jinými slovy, „vozík je umístěn před koně.“ ?

Existuje mnoho přírodních produktů, které mají nejen baktericidní vlastnosti, ale také přímo ovlivňují viry a zabíjejí je. Nejúčinnější v tomto ohledu je ČESNEK. A pokud vypijete denně 2 až 3 sklenice česnekové vody, pak okamžitě (!) vstoupí do tenkého střeva a začne okamžitě (!) zabíjet COVID-19! Tím je dosaženo následujících efektů:?

- „zabitý“ COVID-19 přestává ničit lymfoidní tkáň tenkého střeva. Výsledkem je, že lymfoidní tkáň nadále funguje správně, tj. produkují protilátky a imunoglobuliny; - poškozený imunitní systém se rychle zotavuje a posiluje, což vede k významnému zvýšení imunity tkáně v plicní tkáni. Nepřekonatelná bariéra vzniká pro COVID-19, ale také pro mikroby (stafylokoky atd.) A houby, které také představují významné nebezpečí v případě koronavirové pneumonie;?

Pod vlivem „česnekové vody“ se v tenkém střevě odehrává velmi zajímavý sled událostí. „Zabitý“ a
oslabený „česnekovou vodou“ COVID-19 není už nic jiného než přírodní vakcína, přirozeně se
formovaná uvnitř lidského těle. Jak víte, vytvoření umělé vakcíny vyžaduje vysoce vybavenou a velmi nákladnou laboratoř a práci vysoce kvalifikovaného personálu. Práce na
vytvoření umělé vakcíny pokračují po dobu 6-9 měsíců, a průmyslová výroba je nákladná a
časově náročná.?

Po užití „česnekové vody“ se v tenkém střevě vytvoří přírodní vakcína za 30-40 minut a zcela zdarma. Přírodní vakcína začíná aktivně vytvářet specifickou imunitu proti COVID-19. Řetěz ničivých patologických jevů v lidském těle způsobených COVID-19 je tedy přerušen a zničen na samém začátku a nemá pokračování. Tělo nejpřirozenějším způsobem abych tak řekl plánovaně, bojuje a poráží COVID-19. Současně je zcela vyloučen nouzový a stresující způsob boje z těla a plánovaným způsobem působí proti viru Výsledkem je, že vzniklá epidemie se zastaví během několika dní. ?

Užívání „česnekové vody“ jako protiepidemický protokol může být použit do jednoho dne v celé
zemi u celé populace. Základní patogenní morfologický substrát úplně zmizí za jeden nebo dva dny. ?

Způsob přípravy „česnekové vody“ je extrémně
jednoduchý.?

1. Večer jeden (!) oloupaný stroužek česneku se rozřízne na polovinu v příčném směru, vloží se do
1/2 l čajové konvice ze skla nebo porcelánu anaplní se vodou při pokojové teplotě. ?

2. Ráno je „česneková voda“ připravena k použití. Musíte konzumovat 1/4 litrovou sklenici ráno na lačno a 1/4 litrovou sklenici 2 hodiny po posledním jídle.?

3. Následujícího dne bude třeba postup přípravy „česnekové vody“ opakovat s čerstvým stroužkem
česneku. ?

4. Pokračujte v užívání česnekové vody po dobu jednoho měsíce. Během této doby bude vytvořena
specifická imunita proti COVID-19.

R. M. Khaitov, B. V. Pinegin.
A toto jsou vědci, kteří napsali jedny z prvních učebnic imunologie.?

P.S.:Nevím jak vy, ale já jsem šel připravit česnekovou vodu. Vůbec nic tím na svém zdraví nepokazím.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Kouba | úterý 26.10.2021 17:50 | karma článku: 15,21 | přečteno: 1050x
  • Další články autora

Josef Kouba

Holubáři 2

19.9.2022 v 22:02 | Karma: 0

Josef Kouba

Holubáři I.

6.7.2022 v 3:57 | Karma: 0

Josef Kouba

Něco se muselo stát

26.6.2022 v 17:23 | Karma: 14,84

Josef Kouba

Co dnes kolem sebe vidím

23.4.2022 v 10:03 | Karma: 0