Rok 2035

Měl jsem hrozný sen, ocitl jsem se v roce 2035 v odpoledních hodinách na Václavském náměstí. Bylo téměř prázdné. Odhadl jsem počet lidí všeho všudy maximálně na stovku. 

Rok 2035 

Co vše se odehrálo od roku 2020 do roku 2035 kdy v konečných číslech je na zeměkouli méně jak jedna miliarda obyvatel z původních více jak sedmi miliard a v Čechách pouze jeden milion.  Jak se to mohlo stát. 

Pro jistou skupinu lidí řídící zeměkouli to bylo v roce 2020 podstatě jednoduché. Na snížení počtu obyvatelstva jež bylo dlouhodobě v plánu, nebylo potřeba násilí ani válek. 

Stačilo k tomu ovládat veškerá média, jež dokázaly vložit do lidských mozků přesvědčení, že je to jejich vlastní názor. Rozšířili se falešné zprávy o nebezpečném viru a bleskově vznikla celosvětová pandemie. Ve skutečnosti nešlo o žádný virus na nějž by se umíralo. To ale nebylo důležité. Důležitější bylo přesvědčit lidstvo na fakt, že je nebezpečný. 

Následovalo nařízení světové zdravotní organizace a lidé museli do karantény, byl i racionálně omezen život na jaký byli zvyklí a byli donuceni zákonem nosit hadřík na obličeji. 

Dále byla použita velice účinná psychologická strategie. Zatlač a povol. Lidem byl vrácen běžný život aby měli pocit že se vše vrátilo do normálu. Po pár měsících klidu se ale začal v médiích znovu šířit strach z druhé pandemie, z televizních obrazovek ve všech zemích bylo neustále slyšet covid 19! covid 19! covid 19!  den za dnem, noc za nocí.   

Lidé byli nuceni vrátit se do karantény  a ta byla mnohem horší než ta první.  Aby se vyděšení lidé mohli vrátit do normálního života, bylo jim s jásotem nabídnuto očkování proti koronaviru. Lidé se nechali očkovat dobrovolně. Nechtěli ztratit své pohodlné životy a tím nastal největší holocaust v historii. 

Ve vakcíně byli látky na likvidaci lidstva. Ženy i muži byli po očkování sterilní a mimo to vakcíny obsahovaly smrtonosné nemoci které dokázali rapidně zkrátit délku lidského života.  Tak se zabili dvě mouchy jednou ranou. 

 

Probudil jsem se v křesle zpocený a než jsem se dokázal zorientovat, s placaté obrovské obrazovky mě kráska informovala, že na covid 19 zemřeli další dva lidé. 

 

Albert Einstein řekl: “dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská hloupost”.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Kouba | sobota 5.9.2020 1:01 | karma článku: 10,85 | přečteno: 306x
  • Další články autora

Josef Kouba

Holubáři 2

19.9.2022 v 22:02 | Karma: 0

Josef Kouba

Holubáři I.

6.7.2022 v 3:57 | Karma: 0

Josef Kouba

Něco se muselo stát

26.6.2022 v 17:23 | Karma: 14,84

Josef Kouba

Co dnes kolem sebe vidím

23.4.2022 v 10:03 | Karma: 0