Pod hvězdami pod pruhy budem válet figury, ebá bibá,…

Tak tenhle flák zná dnes už jen málokdo. To byl hymnus pásků v 50.letech. Ale teď by si ho mohli zanotovat naši úslužní lokajové z parlamentu a vlády. Kvůli jakémusi amerikánci totiž vyvěsili před parlament americkou vlajku.

A ten amerikánec je chválil, jací jsou to úslužní lokajové, když se připojili k tzv. solidaritě s ublíženou Anglií. A tak by si mohli pod tou vlajkou zaválet i nějaké ty figury, když už tam ta vlajka visela. I když si těžko dovedu představit, že by paní Němcová válela nějaké akrobatické figury do boogie-woogie. Hlavně že má paní Němcová a individua jí podobná jasno.

To bývalý šéf německé zpravodajské služby v tom žádné takové jasno nemá. V TV kanálu MDR totiž na telextu 27.3. napsali:

Nach Ansicht des früheren BND-Präsidenten Schindler mangelt es derzeit aber an ausreichenden Beweisen gegen Russland. Er sagte MDR AKTUELL, es fehlten zu viele Antworten auf offene Fragen, z.B. zu anderen Giftgaslager-Orten.

Ale jaképak důkazy, ty přece nikdo nepotřebuje, podstatná je propaganda. Avšak všichni se nezapojili do té manifestace lokajství. Pokud vím, tak stranou zůstal Kurz a tipoval bych, že i Orbán – ale o něm nemám informaci. Zkrátka v čele některých národů nestojí úslužní lokajové.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Komárek | středa 28.3.2018 13:27 | karma článku: 30,84 | přečteno: 797x