Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš podnět skončil dnes jak fejeton Kohoutí trauma. Díky;-D

0 0
možnosti
Foto

Super článek. :-):-):-) To já si pro jistotu ofinu stříhám sama - pak vypadám zaručeně jak Ivánek z Mrazíka. Do kadeřnictví chodím ráda, ale výsledek někdy není podle mých představ, někdy jsem mile překvapená.

0 0
možnosti
MJ

Pavlo, díky. jako Ivánek mi nepřipadáte...

0 0
možnosti
JM

Magdo, ofinu néééé! Já Tě pořád vidím ve škole s pěšinkou uprostřed. Při inauguraci, kdy jsme se ještě vlastně neznaly, jsem si Tě, pro sebe, pojmenovala: madona. Taková zadumaná a tajemná jsi byla. Pokud se cizokrajných kadeřníků týká, jednou jsem se nechala stříhat v Německu v hotelu, ale to na mně nezanechalo nijakých zvláštních zážitků. Jiné to bylo v v Balatonfüred. V té době byla má maďarština ještě slabá, pro jistotu jsem se vybavila obrázkem krásně ostříhané slečny. Dívčina jej zkoukla a raz dva byla se mnou hotová. Zmohla jsem se jen na: "Šmik šmik, nem?! Už roky nosím na hlavě "drn", asi tak třícentimetrový porost. A dospěla jsem do přirozeného melíru, tedy šedin.

0 0
možnosti
MJ

Jani, drn se snad dobře udržuje. A přirozený melír- pepř a sůl je krásný...

0 0
možnosti
RK

Magduško, ale stejně bys měla tu ofinu někdy vyzkoušet.  I když za těch 40 let, co se známe, si nejsem jistá, jestli bych Tě poznala:-)

0 0
možnosti
MJ

Rebeko, ty jsi pro mě záhada... ale taková milá. Mám ráda záhady... Tak kvůli Tobě tu ofinu možná zkusím... jestli to vůbec oceníš.:-)

0 0
možnosti
Foto

J44a54n71a 43M89a89j66o62v21á

15. 9. 2015 19:27

Magdi, báječné čtení R^

Mne odmalička stříhala skvěle teta a tak když jsem se dospělá odstěhovala, byla jsem hodně překvapená tím, že zdaleka každá kadeřnice stříhat neumí. Pak jsem si našla tu svoji a už se nehnu...zrovna zítra se chystám :-)

0 0
možnosti
MJ

Jano, já jsem také věrná... akorát v té cizině mě to baví - vlastně nejvíc to, že můžu vstoupit a nemusím se objednávat.

Tak ať jste zítra krásná. I když vy jste...:-)

0 0
možnosti
Foto

Konečně jsi tam kam patříš, myslím tady na blogu. Magdo, umíš. Teď myslím konkrétně na psaní. Určitě umíš žonglovat i v jiných VJECECH!R^

0 0
možnosti
MJ

Kocoure, tak já fakt někdy nevím, kam patřím. Ještě, že Tě mám...;-D

0 0
možnosti
Foto

Mne dosud neuspokojil kadeřník žádné národnosti ni pohlaví, nepochybuju o tom, že i oni na mě nevzpomínají s nadšením. P.S.: Jistě chápete, Magdo, proč nosím v cca 50 dlouhý koňský ohon, který umím sama...:-)R^

0 0
možnosti
MJ

Koňský ohon, to bych chtěla...:-)

0 0
možnosti
ZS

R^Magdo, ofinu jsem nosila vždycky... jenže když jsem začala sportovat, začala mě ofina štvát, protože vypadá dobře jenom čerstvě umytá, vyfoukaná a správně zastřižená... tak jsem si ji nechala odrůst. Pak jsem šla ke kadeřnickému mágovi, čtvrt hodiny mě tahal za vlasy, kroutil hlavou a něco si mumlal. Na moji otázku, co se mnou udělá, neodpověděl. A než jsem se nadála, měla jsem ofinu a salónem zněla jeho spokojená slova: "Já to říkám pořád, že ofina udělá z každý ženský holku!"

Jenže ofina vypadá dobře jenom čerstvě umytá, vyfoukaná a správně zastřižená... tak jsem si ji nechala odrůst. Rezignovala jsem jako vy na to, že bych ve svém věku mohla vypadat jako holka;-);-D;-D

Nejsem žádná Helena Vondráčková, abych svůj věk nedokázala přiznat;-)

0 0
možnosti
MJ

Jo, Zuzko, máte pravdu. A já k tomu půtci či "božence" mám jakýsi vřelý vztah...:-)

0 0
možnosti
DS

úžo, Marto. Máte podobné zkušenosti s kadeřníky jako já, až na to, že já občas ofinku nosím :-D

0 0
možnosti
MJ

Také bych chtěla. Ale moje duše to nedovolí.. možná jsem cvok.:-)

0 0
možnosti
DT

Krásné. Díky moc za pobavení i za připomenutí zlatých rukou jisté Ukrajinky Ljudy, která mě jednou stříhala v něčím tmavém sklepě. R^ Mějte moc krásný den! Píšete nádherně. R^:-)

0 0
možnosti
MJ

Úplně nejhezčí zážitek byl holič v Nepálu, skoro přímo na ulici mezi kravičkami. Ale to stříhal kamarádku.. pěkný den.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 896x
 

Heslo:  Co nás nezabije, to nás  přizabije (Boris Filan)

Žiju s rodinou a jinou zvířenou na vesnici. Mám pár kamarádů, ještě nějaké sny a tři sbírky fejetonů - „Nejlepší přítel člověka je mol“, „S kabelkou kolem světa a kompostu“ a "Je na kostele stále pět?"

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám