Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Magdo, u mě je to také naopak, jako člověčí žák už jsem v páté třídě dostal přezdívku KOCOUR, umím totíž po dědovi mňoukat jako kocour, a to k nerozeznání. A to smutně, vesele, vztekle, bojově atd.;-DR^R^

0 0
možnosti
Foto

Františky mám doma dva, ale dvounohé;-D...a vidíte, díky tomu jsem se mrkla do Vašeho blogu a zjistila, že máme stejné téma...."tichý vagon";-DR^

0 0
možnosti
FS

František jsem já, tak to by se pletlo. Můj kocour se jmenuje Myšák TooMass. :-)

1 0
možnosti
JR

J93a18r39a 25R32a47n75k

2. 3. 2015 21:45

A ja zdedila kocoura po slovenskych kamaradech, puvodne mel ve svem "papiru s vakcinaci" ze se jmenuje Thibault, ale spatne se jim to rikalo, tak ho prekrtili na "Kocurik" a mi kanadsti pratele mu rikaji Cat from Zurich. Pak mam Bushido a nedavno odesla do "happy hunting grounds" Persanka Mici.

0 0
možnosti
Foto

R^:-) Vypraveni se mi tak libilo, ze pristi zivocich, ktery si me adoptuje, bude Frantisek! (I kdyz moje kocka po trech letech jeste nema jmeno ... ze bych ji pokrtila? ;-D)

1 0
možnosti
JR

J51a97r13a 93R29a89n98k

2. 3. 2015 21:47

Mam napad a muzete si vybrat ze tri;-): 'Corazon Espinado' a Santana;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 896x
 

Heslo:  Co nás nezabije, to nás  přizabije (Boris Filan)

Žiju s rodinou a jinou zvířenou na vesnici. Mám pár kamarádů, ještě nějaké sny a tři sbírky fejetonů - „Nejlepší přítel člověka je mol“, „S kabelkou kolem světa a kompostu“ a "Je na kostele stále pět?"

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám