Blíží se návrat komunismu!!!

Skandál: Jiří Paroubek dělí média na hodná a zlá. Po vyhraných volbách ta špatná zakáže úplně.

Nastolí komunismus a zmíněné deníky postaví mimo zákon. Zruší idnes.cz. Zdejší server mu kazí vizáž, protože se zde nachází řada lidí, kteří na něj nepějí chvalné ódy. Přitakávání a pochlebování bude státem jediný uznávaný proud.

Média mají dělat objektivní žurnalistiku. Neútočit na vládní představitele a nepsat o nich nic špatného. Ale naopak je chválit do aleluja. Protože v opačném případě dávají lidem podporu a podněcují vzpouru proti vládním činitelům našeho protektorátu. Teď je to ještě sranda, ale po volbách již nebude.

Chtěli jste vládu komunistů? Máte ji mít s plnou parádou. Začalo to nenápadně: Hodná a zlá média. Zákonem uznávaná a postavená mimo zákon. Cenzura a tvrdá kontrola internetu a jeho obsahu…To už nebude demokracie, ale tvrdá totalita se vším všudy.

Včele bude stát jeden muž. Hádejte jaký? Tento člověk se již dříve chvástal, že by rád ovládal média a televizi jako to dělají ruští kolegové. Mít vlastní noviny a televizi byl jeho velký sen. Po volbách se tento sen stane tvrdou realitou.

Kdo ví třeba se tento muž chce nechat inspirovat Ruskem. Co tam se všechno dělá…

Začne pozvolné omezování demokracie. Ani se moc neozvali! Tento článek je napsán proto, že se ohrazuje vůči totalitním praktikám, ke kterým v naší demokracii dochází. Myslím si, že je jedno koho člověk volí, ale v tomto bychom měli být všichni zajedno: Dělení médií je nežádoucí jev a hlavně velmi nebezpečný.

V tuhle chvíli chybí do návratu komunismu již "jen" krůček!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Jirouš | pondělí 10.5.2010 8:03 | karma článku: 28,35 | přečteno: 1449x