Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

baggerfuhrer

10. 5. 2010 12:57
:)

Komunismu ne, na to neni vhodna situace. Spis to ma bliz k fasisticko-korporativicke diktature. Silny stat, cenzura (porovnejte svobodu slova dnes s lety 1990-95), vudcovsky princip, byrokracie, klientelismus, zakazy politickych stran. Lidem se to prodava jako demokracie. Bohuzel narozdil od socialismu vetsina lidi fasismus nezazila, takze ho jen tak nepozna. :-)  

0 0
možnosti
JJ

Jay6

10. 5. 2010 11:45
Už se fakt bojím a teď tu pohádku o sedmero krkavcích...

ta je také tak strašidelná!

0 0
možnosti
MT

mirek777

10. 5. 2010 19:53
Re: Už se fakt bojím a teď tu pohádku o sedmero krkavcích...

No já bych se moc nesmál. Pan "P" už mnohé ze svých snů proměnil ve skutečnost - podívejte se, jak si uměl otočit kolem prstu celou sociální demokracii. Dnes je tam neomezeným pánem, bez jehož svolení snad ani nemůže být jakákoli tisková konference. Jen kdyby se konečně naučil číst svá prohlášení alespoň z papíru, když už je neumí říci zpaměti. ;-D

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark IV

10. 5. 2010 8:46
druhý a třetí odstavec jsou nesmysly

1/ nikdo tu nechce "nastolovat komunismus" - tedy uřčitě ne ČSSD

2/  média se snaží o objektivitu ... té ale nikdy nedosáhnou ... proč? Protože to píší lidé - lidé se subjektivními názory. Proto máme vícero druhů novin, přičemž některé se zaměřují na "pravici", některé na "levici".

.

Dále jsem nečetl. Sbohem.

0 0
možnosti
E

escapada

10. 5. 2010 8:36
Pokud vím

tak takzvaný " Náhubkový zákon " je z dílny ODS . A to , že Paroubek odmítl odpovídat na otázky novinářů , kteří neumí nic jiného než dštít pomluvy a síru , považuji za úplně logický krok . ČSSD by to ale měla dotáhnout do konce a zrušit v těchto médiích i inzerci .

0 0
možnosti
MT

mirek777

10. 5. 2010 19:54
Re: Pokud vím

Mistr Paroubek se především novinářů bojí - a to nejvíce těch, kteří mu dlouhodobě nejdou na ruku. Proto ta opatření. Je k tomu potřeba něco dodávat? ;-) 

0 0
možnosti

ellukas

10. 5. 2010 8:22
Nevím nevím

ale snad každý občan má právo vyhlásit, s kým se nehodlá bavit. Toť vše. Spíše bychom v éře mediokracie měli takového občana s takovou odvahu pochválit za to, že se nepojí postavit se na odpor proti tvůrcům veřejného mínění a držet mu palce, tím spíše politickou stranu.

Paroubka kritizují, že se řídí výzkumy veřejného mínění. A když tedy ukáže, že se neřídí, že trvá na svém stanovisku, zase ho kritizují. To je podivné, ne?

A mimochodem, odvážného ministerského předsedu v době krize potřebujeme jako sůl. A nelze zapomenout, že když byl poprvé tím předsedou, první co udělal, tak se postavil nejoblíběnějšímu politikovi v zemi. Václavu Klausovi.

Je vidět, že Paroubek a ČSSD umějí dělat nepopulární kroky.

0 0
možnosti
GMI

Glock Mark IV

10. 5. 2010 8:50
Paroubek předvedl onu pověstnou "botu"

Když dojde na konflikt politik-média, tak politik nikdy nemůže vyhrát. Obě strany se totiž potřebují, ale politik potřebuje novináře o kousek více než novináři jeho, tj. politik tratí více na případném konfliktu.

Jenže Paroubek vzal politiku jako ideologii - ideologii "všechno vím nejlépe já, naše strana, my neděláme chyby, máme na všechno řešení". Udělal z toho PRIMÁRNĚ marketingový guláš o boji ideologií. Kdeže ty Špidlovy časy jsou ....

0 0
možnosti
PK

pavel kula

10. 5. 2010 8:14
Obrácení Ferdiše Pištory?

0 0
možnosti
MK

hopajda

10. 5. 2010 8:12
jj

dělení medií na demokratická a nedemokratická je hloupost.

0 0
možnosti