Pac man

Skvělá hra, která svého času doslova dobyla celý svět. Zahrajte si bezvadnou skákací estrádu s věčným hrdiny u počítače . S Pacmany i Pacmankami, potažmo i s jakýmkoli jiným pohlavím. Dá se opravdu hrát, ba se i stále hraje. 

 Dá se opravdu hrát, ba se i stále hraje. V bezpočtu podobách i variacích. I v  politice, ale i mediích, jakož i na bezpočtu tzv. social. sítích. A stále i kde kým. A často více, než jen náruživě, ba i až návykově. Mnozí se tak i živí, jiní se, i si v tom zase až rochní.

  Stačí opravdu málo k tomu, aby se jeden (jedna, jedno) ba i nejeden, jedna, jedno, takovýchto skákacích estrád zúčastnil, ba v nich i figuroval. Základním vybavením je funkční kompl. klávesnice a myš.  či třeba i tablet, či tlf. dotýkáč. A, sem tam, i tzv. počítačová gramotnost. A NEJEN PRO TO, ŽE JSOU TYTO INTELIGENTNÍ BAZMEKY NEJEDNOU CHYTŘEŠÍ, NEŽ JEJICH MAJITELÉ, ČI UŽIVATELÉ. Třeba i na těchto stránkách. A de se na to! Pac pac. ! Až dohalelujá. Windffouss

 

P.S.: Pro méně pamatující si, či neznalé ,,vysvětlivka“: Pac-Man je japonská plošinová počítačová hra vyvinutá společností Namco. Poprvé byla uvedena v Japonsku 22. května 1980. Brzy se stala velice populární, až kultovní hrou, jíž je dodnes. Stala se symbolem všech počítačových her a předlohou pro mnoho mutací, populárních písniček i televizní seriál.

P.P.S.: Pro méně chápavé: těžko cokoli vysvětlit, neb vysvětlivky nepomohou. Jim. PAC PAC.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Jiroudek | čtvrtek 8.4.2021 14:07 | karma článku: 7,00 | přečteno: 192x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63