- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Specifikem jednotlivých menu pak je, že jej většinou ,,kuchtí“ i servíruje tentýž ,,mistr“. Ingredience, které užívá, mohou být nejednou až ,,exotické" a vlastní meny pak může mít účinky od dojímavých, až po projímavé. Zákusky pak ,,peče“ kde kdo. Navíc jsou často ,,obohaceny“ i útržky knížek přání a stížností. Některé z dezertů pak nekteří z ,,mistrů" ze svého jídelníčku nekompromisně vyškrtnou, atˇuž z důvodů jakýchkoli. Někdy objektivních, jindy subjektivních, třeba i proto, že mají jejich autory na svém BL. Nelze vyloučit, že i proto, že se jimi cítí ohroženi. Někdy tím dávají za pravdu i těm, kteří se snažili svůj desert k ,,mistrovu" dílu servírovat. Prostě také všehochutˇ. Ba někdy též až nechutˇ, s účinky obdobnými, jako u meny. Ale i u menu se nejednou ty útržky ze zmíněné knihy vyskytovati mohou. Snad jedinou výhodou jak pro potenciální konzumenty, tak i tvůrce obého výše zmíněného, je cena. Většinou to vše bývá tvořeno, poskytováno i konzumováno za paušál. A nelze vyloučit, že u některých až odpočitatelný. Ptáte se, kde lze ta hlavní menu i možné zákusky takto si kuchtit i debužírovat? No přece tady, tady tady! Na BLOGU.
A tak vám také jedno takovéto menu tímto nabízím. A kdo bude mít chutˇ ukuchtit si k němu i svůj zákusek, prosím. Takže, máte-li chutě, tak dobrou chutˇ. Samozřejmě u obého (mých též z celé ,,cenové škály" nevyjímaje), chcete-li. Jinak, jako vždy, zdravím. Všechny. Konzumenty, kuchtíky dezertů i ty mistry menu. S vědomím, že mnozí z nich jsou až i ,,trojjediným vydáním" téhož.
Váš, jako vždy jak pro koho a jako vždy především stále svůj, Windffouss
Zdroje: blogy, diskuze a píseń autorů Hapka/Horáček ,,Buřty, pivo a nenávist“.
18.7.14 George Anthony
Další články autora |
AURES Holdings a.s.
Jihomoravský kraj
nabízený plat:
40 000 - 60 000 Kč