Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Hoaxy, propagandy, poplašné zprávy, a jiné…

Ve virtual prostoru klokotá nespočet info. Kdo je dokáže rozlišit, kdo jim uvěří, kdo podlehne, kdo dokáže vzdorovat. A hlavně tříbit. Čti a veř. Komu? SOBĚ!

 Tak. Důvěřuj, ale prověřuj. Také ovšem i sebe. Jak ti funguje tvůj rozum, tzv. selského nevyjímaje. A tvé synapse. Kolik se ti dostalo do podvědomí info, abys je bral jako fakt. Jako jedinou pravdu. A od koho si je získal. Či koho norimberské trychtýře ti co do tvé mysli nalévají. Nu což. Užijte si to.

 Mně dnes např. přišel mejl z BRD s tímto textem. Nevím kdo jej zveřejnil, natož, jak moc odpovídá skutečnosti. A proto jej beru s rezervou. Čas ukáže. Ovšem co. Tak zde onen text:

 Zpráva převzata z deníku Al Ahram :Turecký novinář Mehmet Akhul přinesl autentické svědectví o plánech a jejich realizaci přímo z centra bojů takzvaného Islámského státu z oblasti střední Sýrie. Rok a půl tam působil pod jménem  Mohamed Akhe jako bojovník tzv.Islámského státu (kalifátu). Sám označuje tzv.Islámský stát (ISIS) jako podvod, řízený zahraniční tajnou službou. Ve vedení ISIS jsou lidé trénováni v zahraničí a někteří dokonce itakoví, co byli už zatčeni americkými vojáky v Iráku a později propuštěni. Jejich skutečná identita je poměrně málo známá a těžko zjistitelná.

 Uprchlická krize je podle Akhula organizovanou, připravovanou ISIS na převezení armád ISIS do Evropy. Všechny akce s dětmi a ženami jsou pouze zastírací manévr, který má uklidnit veřejné mínění v Evropě a zvednout vlnu solidarity.

 Cílem mají být samozřejmě nejvyspělejší ekonomiky EU. Bojovníci ISIS mezi sebou komunikují prostřednictvím mobilních GSM telefonů v síti Spojených Arabských Emirátů Etisalat, které mají zaplacené přímo z ISIS. Tím je také vyřešena záhada, jak mohli takzvaní chudí uprchlíci

komunikovat mezi sebou z moderních smartphonů celé týdny v roamingovém režimu, přičemž neměli peníze údajně na nic, navíc mají být až z 80% pologramotní.

 Příkazy a velení jde přes velitele skupin, které tvoří převážně obyvatelé Sýrie a Iráku a jedna skupina je vedena třemi muži za předpokladu, že jsou na jednom místě. Proto se takzvaní uprchlíci domáhali sami rozhodovat, kde budou umístěni.

 Jejich taktika má začít tak zvanou guerillovou válkou, což je v podstatě partyzánský způsob boje a to bráněním veřejného pořádku, infiltrací domácího obyvatelstva a kontaktem s již žijícími skupinami v EU.

  Toto je důkaz (?), že celý systém v EU reprezentován  vlastizrádci,jako je především Merkelová, Hollande, Junckers, Faymann a ostatní totálně  zradili Evropu a nechali ji nepřipravenou na totální válku, vedenou z vnitřku.

 Akhul podrobně popsal organizační strukturu bojovníků tzv. Islámského státu (kalifátu) (ISIS) v Evropě. Tak zvaní uprchlíci z válečných oblastí jsou ve skutečnosti bojovníci ISIS, maskovaní rodinami a dětmi, kteří navazují kontakty s již existujícími strukturami, které v Evropě již působí.

 "Válka v Evropě se začala" prohlásil operační důstojník policejního velitelství v jižním Hesensku po rozsáhlé akci odhalující rozsáhlou síť muslimských vojenských struktur v Německu.

 "Toto je výsledek ranní mimořádné porady ředitelství tří sousedních Spolk ových zemí", dodal. Jeho britští kolegové podnikli po Akhulovom svědectví operativní zásah, odhalující síť muslimských partyzánů v oblasti Midlands. Připravovali teroristické útoky a sabotážní akce po celé zemi, což má být začátek přenesení bojů z Blízkého východu do Evropy.

 Jak Akhul uvádí ve svém příspěvku v Al Ahram z dnešního rána, tzv. uprchlíci komunikují většinou přes dubajského operátora firmy Etisalat, která do dnešního oběda zablokovala několik desítek tisíc účtů, které komunikovaly neustále jen a výhradně přes roamingové partnery v Evropě.

  Kontrola a  odposlouchávání telefonátů začalo policejními orgány v německé spolkové zemi Hesensko, kde je nejvíce teroristických buněk, i ve Velké Británii.

  Podle svědectví Akhula je v Evropě odhadem více než 450 tisíc bojovníků ISIS, z nichž je přibližně 80% aktivních. Ostatní se skrývají nebo jsou mimo kontrolu velitelů ISIS.

 "Maďarská armáda je ve stavu pohotovosti a připravena na násilný zásah v případě narušení hranic", prohlásil premiér Orbán.

  Mehmet  Akhul je momentálně na policejním ředitelství v Ammánu a podle mluvčího policejního ředitelství se stále neví, kdy a za jakých okolností bude propuštěn.  Informace čerpáme ze zdrojů ammánské pobočky Al Jazeera i od spolupracovníků vKáhiře a Ammánu.

                       --------------------------------------------------

Uf. Dost hustý, že. Tedy, pokud by to byla pravda. Leccos vrtá hlavou. Ony jen záběry na kolony teréńáčků ISIS kladou otázku, kdo je dodává a kdo platí. Stejně tak na záchranáře v Syrii, perfekt vybavené včetně kamerek na přilbách. Ale těch otazníčků by bylo. Nespočet.

 Nu, a aby toho nebylo moc málo, tak viz.: Islámské náboženské právo šaría je v Saúdské Arábii nad veškerými světskými zákony a mezinárodními konvencemi, včetně úmluvy o právech dítěte. Výboru OSN pro lidská práva to vysvětlil šéf saúdskoarabské komise pro lidská práva Bandar bin Muhammad Ajbán. Reagoval na apel Spojených národů, aby země přestala popravovat děti, diskriminovat dívky a upustila do trestů typu kamenování.

 OSN konstatovala, že Saúdská Arábie, která je spojencem Západu na Blízkém východě, „stále neuznává dívky jako plnohodnotné subjekty práva, pokračuje v jejich závažné diskriminaci a uplatňuje na ně systém mužského poručnictví“.

Ještě v březnu tohoto roku přitom šéf saúdskoarabské delegace Bandar bin Muhammad Ajbán v OSN tvrdil něco jiného. Podle serveru Al Ekhbariya tehdy před Výborem pro lidská práva prohlásil, že saúdskoarabský přístup k lidským právům vychází z islámského práva, které dodržování lidských práv jak ho chápou Spojené národy, vyžaduje.

Buď jak buď, Saúdská Arábie podle závěrů OSN lidská práva nedodržuje. Děti ze šíitských rodin a dalších náboženských menšin jsou v sunnitském království soustavně diskriminovány; nemají přístup ke vzdělání ani spravedlnosti.

Zdroj: Právo šaría je v Saúdské Arábii nadřazené všemu. I právům dětí, vysvětlil Rijád – Novinky.cz

   Tak Vám nevím. Inu, uvidíme. Máme bezp. Radu státu, máme prezidenta, který je vrchním velitelem naší armády a jistě z titulu své fce má jistě i mnohé info. Samozřejmě v danném režimu utajení. Dtto i naše vláda. Jen bych nestavěl (NIKDY!) na tom, co nám který politik, jak tuzem., tak i cizozemí, sdělí od kecpultu do kamer a co z toho ,,upletou media s nekonečnou řadou odborníků a komentátorů kde čeho i kde koho hodnotícími.                                                                                                                                                                               O možných ,,vývarech“ kde koho (!) pro vlastní karieru a etablování se na politic. scéně při snahách udržet se, či natlačit se ke korýtkům, ani nemluvě. Ale stejně. Je to tak trošku na bednu. O tom, zda Eu nepůjde, či již nejde ke dnu.                                                                                                                                                                     Tak se opatrujte. A pro lepší (?) náladičku cosi vzpomínkového. Ač ani to se jaksi příliš nezměnilo, že. Tak se vopatrujte. Windffouss

 

Autor: Jiří Jiroudek | sobota 8.10.2016 0:34 | karma článku: 18,49 | přečteno: 963x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

Jo! BYLO! Sice i tamtamy něco šeptaly. Ale.. Dokonce prej i kteréhosi, snad prej i Varla, věřte / nevěřte, snad i na dva dny (nastojte!), TO ,,UMLČELO“

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92 | Přečteno: 537x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

Jistě, že i léčí. Jaképak o tom řeči. Ač kdejaký skřet až řve i o tom, že už i to ticho, je třeba umlčet. Však i tichou bolest lze jistě vykřičet.

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67 | Přečteno: 496x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Abonenti nejen na ,,linkách“ A.I., alébrž i sociál/asociál sítí

Kam ten svět se řítí? Laik žasne, odborník se se diví. A není divu, že mnozí na to až civí. Co s tím? Kýho výra! Snad neskončí to v riti.

17.1.2024 v 22:03 | Karma: 10,50 | Přečteno: 285x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Na tragickej život já sem pes !!!

Dnes až klasická hláška z TV seriálu. Někdo by jí mohl brát za až cynickou. Dtto např. i pořekadlo ,,co tě nezabije, to tě posílí“. Jak kým a proč, to je jistě individuální. Jak si to kdo dá do jakých souvislostí.

5.1.2024 v 19:07 | Karma: 9,68 | Přečteno: 336x | Diskuse| Osobní

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

Pamětníci vzpomenou, že říkávalo se tak, někdy i s dodatkem ,,prosím“, např.v pražských tramvajích průvodčím, kteří prodávali a ,,štípali“ pasažérům lístky. Možná trošku uniklo, že letos si to ,,přes“ dáme všichni.!

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63 | Přečteno: 490x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Zbytky kokainu na WC našla ochranka Pekarové. Ochranka s tím spojovala vysokého úředníka

1. června 2024,  aktualizováno  3.6 14:44

Premium Ochranka předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové nalezla loni v lednu na pánských toaletách...

Pláže v Normandii čeká zápis na seznam UNESCO. Včetně vraků pod hladinou

3. června 2024  14:35

Le Courbet, Centurion, Grief... Francouzské, britské a německé válečné lodě leží u pobřeží...

Předvolební sprint vrcholí. Orbánovci na síti rozhazují miliony, Češi paběrkují

3. června 2024  14:26

Kampaň před volbami do Evropského parlamentu vrcholí, strany utrácejí miliony eur nejen na setkání...

Odpor vůči mediální novele sílí. Nechtějí ji televize, rádia ani operátoři

3. června 2024  14:20

Kritika mediální novely se v posledních dnech ozývá ze všech stran. Mobilním operátorům se nelíbí...

Díky této chůvičce už nikdy s miminkem neprobdíte noc!
Díky této chůvičce už nikdy s miminkem neprobdíte noc!

Rodiče budou jistě souhlasit, že vybrat tu správnou dětskou chůvičku je občas dost fuška. Abychom vám pomohli s rozhodnutím, naše dvě redaktorky...

  • Počet článků 628
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
Jsem bezesporu svérázný, jedinečný a neopakovatelný originál a unikát. Samozřejmě, že svým způsobem, tak jako každý.

Seznam rubrik