Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Sex appeal - NE, děkuji. Humor - ANO, prosím.

Stejně jako 60 365 uživatelů facebooku, kteří se přidali k profilu televizního pořadu Partička (a zcela jistě mnoho a mnoho dalších) sleduji i já pravidelně a s velkým nadšením každé pondělí tento improvizační pořad.

Po odvysíláni posledního dílu mě napadlo se také přidat k fanouškům Partičky na facebooku, tento profil si prohlédnout a zjistit snad i něco nového. Mé zděšení bylo ale daleko větší, než má chuť brouzdat touto stránkou. Téměř všechny, v ten den dostupné, příspěvky tzv. statusy se týkaly pouze jednoho jediného tématu, tedy jediného muže – pana Ondřeje Sokola. Autorkami těchto rozvášněných statusů byly převážně ženy – ale ne dívky nebo pubertální slečny – skutečné a opravdové ženy (alespoň podle uvedeného věku a podle vizáže na zveřejněných fotografiích). Ve svých zážitcích z pondělního vysílání všechny komentovaly především fyzickou krásu zmíněného muže - ty jeho krásné oči, chlapecký úsměv a něžné pohledy. A ve velkém vkládaly fotky, které získaly v zákulisí, zřejmě po skončení pořadu a bylo jich tolik, že „na Ondru“ se skutečně musela stát fronta.    

V tuto chvíli už je ale asi víc, než nutné, abych se tady veřejně přiznala, že při závěrečných titulcích minulé pondělí jsem také naprosto vážně koketovala s myšlenkou napsat pár obdivných a lichotivých vět panu Ondřeji Sokolovi a vyseknout mu poklonu a kompliment za to, co nám každé pondělí ze sebe nabízí a čím nás všechny tak ohromně baví.
Pokud se říká, že každý z nás máme nějaký vkus a vybíráme si objekty našeho zájmu podle nějakých kritérií, není Ondřej Sokol ve spektru mého zájmu – tedy nebyl by. Pan Ondřej Sokol, se vší úctou k Vám Ondro, není prvoplánovaný hezoun ala Brad Pitt – poměrně vyhublá postava, neosobitý styl oblékání bez nápadu, účes ala chlapeček a v mých očích by mu ještě trochu ubrala nelichotivá role lékaře v seriálu jedné televizní stanice. Na to má ale moje kamarádka svou teorii – hypotéka se neptá. Ale protože jsem to nikdy neviděla, a protože většinou nesoudím, když o tom nic nevím, tak neodsuzuji ani role v seriálech tohoto typu.

Ale kam vynáší tohoto mladého muže jeho inteligentní a chytrý humor, pro který má díkybohu v Partičce dostatečný prostor. To jsou ta nejvyšší nebesa a rajská zahrada. Každé jeho slovo, pohotové improvizace a třeskutě vtipné pohybové úkony z něj dělají spanilého Parise, šarmantního George Cloonyho a uhrančivého Johnny Deppa. Takže mně nezbývá, než také říct – ten Ondra, ty jeho oči, ten jeho úsměv a ty něžné pohledy.

Když jsem se před nedávnem vdávala, rozhodli jsme se pro svatební video, jehož součástí mělo být i jakési vyznání vůči tomu druhému – co pro nás znamená, co bychom mu vzkázali a takové ty romantické, roztomilé pitominky, ke kterým se ten den uchýlí i největší tvrďák. No a řekněte něco rozumného, když na vás právě navlíkají obrovské svatební šaty, dáváte pozor, aby vám nerozcuchali pracně vytvořený účes a před obličejem vám lítá objektiv kamery. Ale já věděla okamžitě – "Dokáže mě rozesmát" (co na tom, že hned za smíchem následovalo, že mě taky dokáže pořádně naštvat a rozbrečet - to tam tedy slečna kameramanka zrovna dávat nemusela…), ale rozesmát ano, to je to ono. Bezelstně a upřímně.  

Takže pánové nemusíte vypadat dokonale. Buďte pro nás prostě jen inteligentně vtipní a ležíme Vám u nohou. A budeme Vám klidně říkat i Parisi, Georgi nebo Johnny.

A já už mám také koupené lístky na natáčení dalšího dílu pořadu Partička a zcela jistě Vám dám vědět, až se na mém facebookovém profilu objeví fotka s Ondrou Sokolem, na kterou si tu frontu ale zatraceně vystojím.        

Autor: Petra Jirkovská | čtvrtek 15.9.2011 13:43 | karma článku: 0 | přečteno: 25x
  • Další články autora

Petra Jirkovská

Věřit, čekat a doufat...

Moje letošní přání do nového roku dlouho začínalo tak, jak jich začíná velká většina. „Tak už zase, zase je tu konec roku a začíná rok nový, zase jsme na začátku, co nás asi čeká...“ Ale dál nic.

6.1.2017 v 22:46 | Karma: 8,12 | Přečteno: 213x | Diskuse| Osobní

Petra Jirkovská

Když si holčička zkouší čubčí pantoflíčky a další podobná „když“…

Tak už zase? Už zase je tu konec roku? A já se počtvrté loučím s končícím rokem takhle. V roce 12 jsem bilancovala, v roce 13 jsem byla smutná, v roce 14 šťastná a v roce 15? V roce 15 jsem se nestačila divit, smát a dojímat.

1.1.2016 v 12:21 | Karma: 16,99 | Přečteno: 690x | Diskuse| Ostatní

Petra Jirkovská

Pájo…. Čabásek

nikomu z nás se nechce věřit, že se to stalo. Slov se nedostává, slzy kanou, ale mezi nimi je i ten nejupřímnější úsměv při vzpomínce na Tebe, Pájo...

31.10.2015 v 7:59 | Karma: 10,22 | Přečteno: 689x | Diskuse| Ostatní

Petra Jirkovská

To je pro Tebe – místo kytky a večeře

Ona dostane kytku nebo pozvání na večeři, ale co on? Co si zaslouží muž k výročí svatby? Ten den se každý rok opakuje, stejně jako narozeniny, Štědrý den, 1. máj nebo Den matek a každý rok by se neměl nechat bez povšimnutí.

17.6.2015 v 23:51 | Karma: 6,38 | Přečteno: 219x | Diskuse| Ostatní

Petra Jirkovská

To si z nás děláte p.…, pane Mc´Donalde???

Tak jsme si nedávno fňukli nad tím, že se náš přeshraniční soused urazil a vynutil si stažení spotu ze série reklamní kampaně jednoho z mobilních operátorů. Pár dní se o tom hodně mluvilo - někdo souhlasně, někdo nechápavě. Každopádně mnozí z nás se u reklamy dost pobavili a po jejím stažení si jí ještě o to víc začali vyhledávat na internetu. A protože jsem jen prostý uživatel médií, marně hledám smysl - z televize staženo, z internetu ne?

7.2.2015 v 20:51 | Karma: 6,44 | Přečteno: 168x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Sokovi hrozil, že ho vyhodí ze sedmého patra, soudí muže za řádění na ubytovně

17. června 2024  8:23

Krajský soud v Ostravě projednává případ muže obžalovaného z pokusu o trojnásobnou vraždu. Podle...

Při rituálním obětování zvířat se v Turecku zranilo 16 tisíc lidí

17. června 2024  7:30

Na šestnáct tisíc lidí utrpělo v Turecku zranění, když v neděli při svátku obětování rituálně...

Do Česka míří tropické teploty i silné bouřky. Počasí ovlivní studená fronta

17. června 2024  6:54

Nový týden přinese do Česka tropické teploty. Už v pondělí meteorologové očekávají, že na některých...

Ind zadržený v Česku za plánování vraždy je v americkém vězení

17. června 2024  6:16

Indický občan Nikhil Gupta, který ve Spojených státech čelí obvinění ze spiknutí za účelem spáchání...

Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?
Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?

Pokožka novorozenců a kojenců je tenká, zranitelná a má méně melaninu, což je pigment, který chrání pokožku před slunečním zářením. Kůže miminka je...

  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 74x
...jsem Petra a mám ráda anděly, všechno barevné, baletky, černobílé fotografie, Někdo to rád horké, naše štěně, ranní kávu, dětskou fantazii, babiččiny halušky, vůni moře, ježíška, sobotní rána, letní výlety, plastové doplňky do bytu, pivoňky, zázvorovou limonádu, pusu na čelo, kytky ve váze, usínání ve dvou, červenou rtěnku, šály, dobrou náladu, puntíkaté holinky, zrzavé vlasy, poskakování, vůni deště, čtvrteční magazím Mladé fronty, kostely, překvapení, bosé nohy, dávání dárků, dobrý vkus...

Seznam rubrik