Fotr Dominik Landsman má koule!

Tuhle show sleduju dlouho. Moderátor Jan Kraus je dokonalý srandista. Ale co jsem viděl posledně, to mě fakt dostalo. Po dlouhé době mu to jeden host fest okořenil. Tak, že se Kraus řehtal skoro po celý rozhovor. Od srdce. Až si utíral slzy. Tím, kdo ho tak rozesmál, byl Dominik Landsman, autor úspěšného fotrovského blogu a knížky o tom, co potká chlapa, když zůstane s dítětem na rodičovské.

Tento nenápadný týpek vypadá jako pohodář a chová se jako pohodář. O to legračněji pak působí jeho historky o tom, co všechno může potkat otce (v jeho podání fotra), když přijde o práci a supluje matku.

Vlastně může i za to, že jsem se coby pyšný otec pustil také do psaní blogu o naší dcerce, která taky občas umí překvapit. A to hodně.

Když se vrátím k Show Jana Krause, vážně nepamatuju, že by oblíbeného moderátora někdo v historii pořadu tak moc rozchechtal. Snad jen jednou - imitátor Petr Jablonský. Dominik všechno to fotrovské utrpení popisuje s humorem sobě vlastním a s kamenným obličejem, což musí odbourat každého.

Když se na ten díl podívá průměrný chlap, který už si rodičovstvím prošel, nebo prochází, jistojistě se v Dominikových zážitcích s Čeňkem taky najde. Vřele doporučuju.

Takže Dominiku, palec nahoru, jsi borec a máš fakt koule! I když ve své knížce tvrdíš, žes o ně na rodičovské přišel :-)

http://www.showjanakrause.cz/#video-09

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Ševčík | čtvrtek 26.3.2015 10:42 | karma článku: 12,93 | přečteno: 926x
  • Další články autora

Jiří Ševčík

Jak sa Ludin a Francek vsázali

17.5.2015 v 14:44 | Karma: 9,69

Jiří Ševčík

Co rozhodně neříkejte ženě!

16.5.2015 v 23:05 | Karma: 16,69