Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kalousek vs Babišovi úderníci

Miroslav Kalousek je mnohými považován za zhmotnění zla ve vesmíru. Oblíbené zaklínadlo všech, kteří už neví, na co by svedli svou neschopnost a diletantství je: " Za to může Kalousek. " Když zkritizoval neschopnost Jaroslavy Jermanové vést schůze Sněmovny, do jejíhož čela se tak vehementně Babišovci tlačili, tak byl opět terčem výpadů ze všech stran jaký že je vlastně hulvát, když se naváží do "dámy". 

Ale čím dál tím více se ukazuje, že ten zlobivý hoch české politiky měl OPĚT pravdu, což sice jeho nenávistní odpůrci nikdy neuznají, ale to bohužel pro ně na této skutečnosti nic nezmění. Vždy jsem si myslel, že traktoristu Ing. Miloslava Vlčka ve vedení schůze Sněmovny nikdo nepřekoná. Po dnešku je ale zjevné, že konkurence je bohužel čím dál tím silnější. Bohužel pro nás všechny...   

P.S. Jsem si jistý, že až/pokud Miroslav Kalousek jednou zemře, tak to mnoho lidí bude brát jako důvod k pořádné oslavě. No jo, ale když bude mrtvá jedna z neměnných zákonitostí vesmíru, že za vše může Kalousek, tak na koho to pak budou tihle všichni nadávat ? :)

Autor: Jiří Musil | pátek 23.1.2015 13:00 | karma článku: 30,27 | přečteno: 1922x
  • Další články autora

Jiří Musil

Ukrajina v plamenech

Věřím, že každý tuší, co se právě v Kyjevě a na Ukrajině obecně děje. Jsou toho plná (nejen česká) média. Co mě však zaujalo je skutečnost, jak jednostranný je pohled všech médií a komentátorů, ať už těch seriózních či bulvárních. Jsou ostře proti ukrajinské vládě a ve Viktoru Janukovyčovi vidí pokud ne diktátora, tak minimálně autokratického monarchu, který nyní brutální silou potlačuje svobodný, neozbrojený protest svých poddaných a za to ho musí Západ odsuzovat a bojkotovat podobně jako Bašára Assada, který bojuje s opravdovými a nefalšovanými teroristy, kteří si berou jako rukojmí obyčejné demonstranty a opět Západ hrozí odvetou za to, že násilně potlačuje ty, kteří sami uznávají jen násilí a lidská práva jsou pro ně cizí pojem.

21.2.2014 v 8:00 | Karma: 23,49 | Přečteno: 898x | Diskuse| Politika

Jiří Musil

Zemanův (vel)vyslanec Remek

Během života člověk zjistí a pozná mnohé. Jednou z věcí, které jsem se naučil, je to, že člověk by měl vždy hodnotit věci s určitým časovým odstupem, kdy vychladnou rozjitřené emoce a nastoupí rozumný úsudek, nezatížený balastem dojmu okamžiku.

16.2.2014 v 8:00 | Karma: 41,90 | Přečteno: 9285x | Diskuse| Politika

Jiří Musil

(NE)zákonnost Vítězného února 1948

Letošní zima je velmi mírná. I únor, který je s lednem typicky nejmrazivějším zimním měsícem, se zdá být zatím více než příjemný a podobá se spíše nadcházejícímu jaru. Koncem února 1948 však svíral Československo tuhý mráz. Ale žádný mráz není tak silný, aby odradil soudruhy s jejich příkladnou bolševickou rozhodností. A nejeden soudruh dodnes zamáčkne koncem února slzu s tím, že právě v onom mrazivém únoru 1948 byl nastolen v této zemi socialistický systém, který odstranila až, dle soudruhů hanebná, zrada v roce 1989. A zvláště v souvislosti s tím, že včera zemřel kovaný soudruh Vasil Biľak, rád bych předestřel otázku, o které se na půdě, nejen Právnické fakulty UK, vedou dodnes vášnivé debaty.

7.2.2014 v 8:00 | Karma: 15,07 | Přečteno: 768x | Diskuse| Politika

Jiří Musil

Vláda Dluhoslava Sralbotky

Někdy řekne i pár vět víc než celý román. Vládě Bohuslava Sobotky dávám rok. Maximálně dva. Déle tato levicově-feministicko-europodkuřovačská vláda, jejíž měkouš předseda ani neumí správně napsat návrhy na jmenování ministrů - respektive si je přečíst po někom, kdo mu je napsal, nemůže vydržet, protože na drtivé většině členů této vlády je patrné, že absolutně neví, která bije - Babiš/Bureš v roli ministra financí, stále si představující řízení státu jako řízení svého, dotace požírajícího a předluženého, impéria Agrofert (navíc básní o rekonstrukci státu, ale již v den voleb bylo díky jeho kritické neznalosti jasné, že chce měnit systém, o kterém neví, jak funguje dnes, takže jak jej může a chce měnit), Zao Ce Tung jako zkáza české zahraniční politiky - dáno jeho projevy v novinách o tom, jak si představuje budoucnost české zahraniční politiky pod svým vedením, feministka (už jen to slovo má stále více charakter nadávky) Tominová, která jakoby vypadla z kuloárů Bruselu, rozohňující se nad machistickou českou společností, kterou hodlá krotit největším zločinem dnešní doby - kvotami a pozitivní diskriminací... . Spolek břídilů, kteří se dostali ke složité hře, které ani za mák nerozumí, zírají jako puk do brány, protože neví, podle jakých pravidel se hraje. Byť mnoho lidí mělo výtky vůči vládě Petra Nečase, vždy jsem její kroky hájil a přes dílčí problémy dělala svoji práci více než dobře. Což se podle mého o nové vládě ČR říci nebude moci. Snad se spletu a rád se zde na blogu celé vládě Bohuslava Sobotky omluvím. Dodatek: Přes negativní vymezení se vůči vládě Bohuslava Sobotky jí přeji úspěch, neboť případný nezdar by byl neúspěch pro nás všechny.

30.1.2014 v 8:00 | Karma: 6,46 | Přečteno: 1770x | Diskuse| Politika

Jiří Musil

Měnová kouzla ČNB

Po intervencích ČNB se vyrojilo nespočet "erudovaných odborníků", kteří šíří neskutečné mýty o dopadech měnových intervencí ČNB, až mi to nedalo a rozhodl jsem se přispět se svoji trochou do mlýna. Jak si to čtenář přebere, je pouze na něm. ČNB po celou dobu trvání tzv. Krize udělala podobné kroky, ke kterým přistupují státy celého civilizovaného světa a například Čína na umělém podhodnocení své měny částečně postavila svůj ekonomický boom.

22.12.2013 v 13:10 | Karma: 17,46 | Přečteno: 1164x | Diskuse| Ekonomika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
.

Seznam rubrik