Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P18e91t19r 15H13á30l19a

22. 12. 2013 20:22

Samozřejmě je problém, že někteří Češi jsou "odborníci na všechno". Ovšem čím dál tím častěji se setkáváme s tak neuvěřitelně hloupými, elementárními chybami od "odborníků", že si dovedu představit, že i průměrný Čech v hospodě u piva se zdravým rozumem např. ekonomice v podstatě rozumí lépe, než pánové z ČNB. Sice nezná "sofistikované" ekonomické poučky, ale nedělá ty nejzákladnější chyby, s nejzávažnějšími důsledky.

0 0
možnosti
ZO

pán to hezky napsal.ale jak tak koukám na kurzovní lístyk tak mkoruna se pamličku přibližuje 27 korunám.cos tím pane singr uděláte prosím?dáte ojro za pade?;-D

0 0
možnosti

Vy neznáte teorii komparativní výhody, že pracujete pouze s teorií absolutní výhody?

0 0
možnosti
Foto

J88i69ř75í 84K74i74n23d49l

22. 12. 2013 14:11

Ano, ano, co Čech to erudovaný ekonom, který všechno ví a všechno zná, všude byl, a kde nebyl, tam má strejdu. Kdyby ČNB zlevnila korunu, to by bylo správné, to by byli bankéři ČNB chlapáci, ale takhle to je banda blbců, kteří ničemu nerozumí, ale my Češi víme co je správné a jak na to.

1 0
možnosti
Foto

Dlvodem kroku ČNB je umazaní části státního dluhu a nominální snížení mezd a důchodů. To pomůže oddálit bankrot státu na pozdější dobu. Navíc to nastoluje precedens, bude-li se tato oparace pravidelně opakovat, bude možné bankrot oddálit za horizont dvaceti let.

1 1
možnosti
PS

Víte pane, tahle země je na vývozu závislá. Jenže ten průmysl, co zde byl v roce 89, již zde není. EU

A koukaje na současnou "čínskou produkci", byly tehdejší výrobky velmi levné, a "poměrně kvalitní". Dnes máte třeba  i pračky načasované, rozsypou se za 5 let a 3 měsíce.

0 0
možnosti
JJ

A dodám: ... a už vůbec ne v tiskárnách papírových peněz.

0 0
možnosti
PS

tO BY MOHLO FUNGOVAT V PODMÍNKÁCH SOBĚSTAČNÉ EKONOMIKY. jENŽE čr JE JIŽ NA DOVOZU ZÁVISLÉ. dOVÁŽÍME I PŘES 60 % potravin. Tedy zdraží všechno.

1 0
možnosti
PD

Nesmysl! Vygoogluj si skutečnost a pak něco piš. Jo to cca 20 procent z celého spotřebního koše.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
.

Seznam rubrik