Kalousek vs Babišovi úderníci

Miroslav Kalousek je mnohými považován za zhmotnění zla ve vesmíru. Oblíbené zaklínadlo všech, kteří už neví, na co by svedli svou neschopnost a diletantství je: " Za to může Kalousek. " Když zkritizoval neschopnost Jaroslavy Jermanové vést schůze Sněmovny, do jejíhož čela se tak vehementně Babišovci tlačili, tak byl opět terčem výpadů ze všech stran jaký že je vlastně hulvát, když se naváží do "dámy". 

Ale čím dál tím více se ukazuje, že ten zlobivý hoch české politiky měl OPĚT pravdu, což sice jeho nenávistní odpůrci nikdy neuznají, ale to bohužel pro ně na této skutečnosti nic nezmění. Vždy jsem si myslel, že traktoristu Ing. Miloslava Vlčka ve vedení schůze Sněmovny nikdo nepřekoná. Po dnešku je ale zjevné, že konkurence je bohužel čím dál tím silnější. Bohužel pro nás všechny...   

P.S. Jsem si jistý, že až/pokud Miroslav Kalousek jednou zemře, tak to mnoho lidí bude brát jako důvod k pořádné oslavě. No jo, ale když bude mrtvá jedna z neměnných zákonitostí vesmíru, že za vše může Kalousek, tak na koho to pak budou tihle všichni nadávat ? :)

Autor: Jiří Musil | pátek 23.1.2015 13:00 | karma článku: 30,27 | přečteno: 1922x