Evropu obchází strašidlo - strašidlo islámu

Slova Karla Marxe z roku 1848 neztrácí po drobné úpravě svoji pravdivost a sílu ani v roce 2015. Jen mor, který se na Evropu valí, je mnohem děsivější a nebezpečnější, než byl kdy komunismus, který sice dokázal zničit osudy jednotlivců i celých národů, srazit na kolena prosperující země, ale není ničím proti době temna, jakou hrozí islamizace Evropy. 

Řím byl kdysi nemocnější a nejsilnější říší na světě. Říkalo, že moc a sláva Říma nemá hranic, že je impériem sine fine. Ale právě tento mocný Řím byl vyvrácen zaostalými barbary, lůzou, která zničila plody civilizace a vrhla svět o staletí zpět. Totéž hrozí nyní Evropě, respektive euroatlantické civilizaci. Že světlo v temnotách, které Evropa i pro všechny ty přistěhovalce představuje, zhasne. 

Politici i mainstreamová média sice odsoudí zbabělé a podlé vrahy neozbrojených lidí, ale tatáž média a politici začnou ihned všechny, kdo si dovolí se vzepřít vlnám přistěhovalců, kteří odmítají sdílet evropské hodnoty a kulturu, označovat za extrémisty, nacionalisty a téměř zločince.

Je snad zločinem, když německý důchodce nebo německá studentka v rámci hnutí PEGIDA chtějí, aby Německo zůstalo svobodnou zemí, kde budou dodržovány zákony ? Zemi, kde se nebude ustupovat muslimům v ulicích, přejmenovávat a zakazovat vánoční trhy jen proto, aby nebyla dotčena práva nechtěných cizáků s ručníkem na hlavě, bombou u pasu a kalašnikovem v ruce, kterými se ohání jejich na hlavu padlí a pošahaní multikuturní zastánci z řad levičáků a sluníčkářů ...

Je neskutečně pokrytecké, jak média i politici k té islamistické, přistěhovalecké zvěři přistupují. Jak poplivávají odkaz našich předků, kteří za to, v jakém blahobytu dnes žijeme, bojovali a umírali. 

Michel Houellbecq vydal svůj román Soumission (kapitulace/podrobení, i slovo islám znamená něco ve smyslu Podřízení se), ve kterém popisuje temnou vizi islámské budoucnosti Francie, respektive Evropy již v blízké budoucnosti. Anders Breivik, dle Wikipedie masový vrah, popisoval podobné vize, jak multikulturní levičáci umožní zaplavit Evropu muslimy a budou perzekuovat každého, kdo se tomu postaví. To, co následně udělal na ostrově Utoya byl velký nonsens, který dal do ruky zbraň všem sluníčkářům jako je bývalý norský premiér Jens Stoltenberg, který poté vyzval k ještě větší vstřícnosti k migrantům a jejich dalšímu přijímání. To ale nic nemění na faktu, že Breivik správně ukázal na problém, který v Evropě doutnal, ale nyní již hoří.    

Dokud nedojde k radikální akci všech lidí zdravého rozumu, nebudou mít výše zmínění potřebu se bát. Protože jen tehdy, když se začnou bát, začnou náš názor brát vážně. A jen tehdy začne cesta k obrodě Evropy.    

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Musil | úterý 13.1.2015 8:00 | karma článku: 33,39 | přečteno: 1082x