Zneužitá Bobošíková, vydíraní Zelení a .. „blogger“ Paroubek

Volební fraška pokračuje horečným zbrojením na další kolo. Komunisté mají jasno, jejich cíl - vyzískat ze svých hlasů co nejvíce a že znechutí celý národ? To dělali 40 let. Nasazení Jany Bobošíkové je přesná strategie, jak dotlačit zelené do kouta. Buď slíbí podporu antiradaru, nebo mohou na Švejnara zapomenout. Jak jednoduché, bez komunistických hlasů nemá Švejnar šanci protlačit se do druhého kola. Oranžoví bratři s radarem problém nemají, již delší dobu s komunisty otevřeně kolaborují a nezbývá jim tedy než donutit Greens, aby se dokonale zdiskreditovali.

A co na to samotní aktéři ?

Politická turistka Bobošíková bude zastávat názor vždy velmi ohebný , jen aby z toho něco káplo. Musela by mít v makovici totálně vymeteno, kdyby věřila, že ji někdo za prezidentku skutečně chce. Tato vypočítavá žena se klidně nechá i takto znásilnit komunisty, jen proto aby se ocitla malinkou chvilinku ve světle oslnivé a sledované prezidentské volby, protože nedej bože euro parlamentní volby se blíží a co dál??

Zelení a hlavně osobní zášť jejich předsedy Bursíka vůči panu Klausovi, se dostali takřka na hranu únosnosti ze které lze snadno sklouznout do politického pekla. Mají ještě šanci vymotat se z pasti, kterou na ně nastražili oranžovo rudí šibalové? Existuje pro ně ještě cesta zpátky do lůna koalice ? Chytrá Kateřina v pořadu paní Bubílkové už pomalu začala mluvit Paroubovskou Rathovštinou.

Anketa od BlueBoard.cz

A Jiří Blogger Paroubek? Jeho článek opět ve stejném rytmu, proč má proboha tento člověk potřebu ohromovat tisíce čtenářů svojí totalitní logikou, ze které vyplývá jen jediné, já nic , já muzikant. Všichni mu ubližují, pomlouvají, pletichaří , neumí prohrávat a pokud možno v žoldu ODS a všemocného Dalíka

Přitom úspěšnost a uznání jeho článků vzhledem k počtu přečtení naprosto mizivá. Při počtu přibližně 8800 načtení článku a karmě 33 je podíl pochvalných hlasů 1:50 tedy pouze 2% !!! Bloggeři jistě znají .....ostatní počítejte.

Pouze dva lidé ze sta a Vámi souhlasí Pane Paroubku, 98 zakroutí hlavou a uteče jinam, pokud ovšem nemají touhu Vám zaspílat.

A má se vůbec politik, který nás dnes a dennodenně „oblažuje“ v médiích všech druhů ještě takto trapně obhajovat na blozích určených amatérům? Jestli někdo v této zemi neumí prohrávat, tak je to on. On, který zatím všechny demokratické volby prohrál a jediné co z vyvodil byla nezmiřitelná závist, mstivost a zášť, která se jako smrad táhne pomalu celou republikou ….

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Mlejnek | středa 13.2.2008 18:22 | karma článku: 36,14 | přečteno: 1782x