Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Morava a Tlustý pouze špičkou ledovce.....

Kauza Morava je natolik médii přetřásaná, že mi pomalu už začíná lézt krkem. Co vlastně ten Morava spáchal, V žádném případě se jej nechci zastávat, ale jedna věc je úmysl,, druhá věc je skutek a třetí je odpovědnost, morální a trestní. Jeho kauza by se dala rozdělit do dvou fází. Ta první – vyprovokovaná (Tlustý a jeho vířivka) a druhá z vlastní aktivity (dcera Zubové).

1. kauza Tlustý
Pokud pominu, že se jako malý kluk nechal obalamutit, nepřipadá mi míra jeho provinění nijak vybočující z morálního  bahna a špíny, která se táhne celou naší domovinou díky 40tileté devastaci snad všech hodnot společnosti ulpěla snad na každém z nás.
V postrevoluční době jsme již zažili řidiče opilce – ústavního soudce, ministra, státního zástupce, pedofilní faráře, konfidenty a bachaře v ústavních funkcích, nájemné vraždy, rozesílání nábojnic, pět na stole v českých, kapříky atd. atd. Výčet těchto špinavostí, spojených se VŠEMI politickými stranami by přesáhl možnosti rozsahu tohoto textu, ale co je podstatné – ve stínu této špíny mi Moravův úlet připadá jako „člověče nezlob se“.

Ruku na srdce, kdo z nás by odolal  nepodívat se na lechtivé fotky souseda, sousedky, šéfa , šéfky, starosty, zastupitele, poslance, prezidenta, herečky? A od podívání k touze vlastnit a ukázat dál není až tak daleko. Morava koupil lechtivé fotky a předal novináři. Co s nimi provede novinář je již zcela na etice a profesionalitě toho kterého novináře.
Všichni, kteří sledují naší politickou blamáž, vědí, že takové fotografie, nejsou ničím zvláštním. Společnost, která toleruje mládež, která skrytě nahrává své pedagogy, aby je poté mohla dehonestovat, či vydírat najednou tak moralizuje chybu mladíka, který zjevně naletěl a co mě co mě nejvíce těší, postavil se k ní čelem a dobrovolně zvolil trest.

2. kauza dcera Zubové
Tato Moravova aktivita je již úplně jiné kafe, zde již zcela jistě čpí úmysl a osobní aktivita Moravy samotného, který „opilý“ představou, že se stal českým Bondem, vymyslel takovou zhovadilost, že zůstává rozum stát.
Na druhou stranu snad není ani možné, aby o této primitivní akci věděl někdo z jeho velezkušených stranických šéfů, kteří by se k takové pitomosti určitě neuchýlili.
Ale i tak opět úmysl je jedna věc, slova , skutek a čin druhá.
Pouhé nafocení fotografií, ať už je úmysl jakýkoli, ještě vůbec nic neznamená. Nikdy nebyly použity k vydírání a pouhá slova Bonda Moravy jsou jen slovy.Dcera paní poslankyně je navíc plnoletá a žádné malé využité dítě, jak je opozicí a médii podsouváno.

Morava za své chyby velmi tvrdě a veřejně zaplatil, nic nezastíral, vinu uznam a VZDAL se KORYTA !!! – věc nevídaná !!! Když to vyčíslíme : jeho trestem je ztráta několika miliónů.
To nestačí ???

Zde je však potřeba připomenout roli i druhého – konfidenta Tlustého, jehož vířivka by se ještě dala pochopit, ale aktivita a záměr vyprovokovat a následně kompromitovat šéfa vlastní strany a premiéra republiky skrytým natáčením, je něco neslýchaného a neomluvitelného. Všechno dobré, co pan Tlustý pro ODS v kladném slova smyslu odpracoval, prakticky v jediném okamžiku totálně ztratil a vůbec nic na tom nezmění rozhodnutí pár okresních rakovnických strýců.
Již dnes je poltickou mrtvolou o jehož služby snad jen  může požádat jen banda oranžové pracky které se tento konstruktivní poslanec velmi hodí a opět řve, šťastna, že se alespoň na chvíli mluví o něčem jiném než o jejich vlastních kauzách.
Moralistická slova z úst jejich velkohubých šéfů připomínají opět špatnou grotesku, ve které křičí zloděj chyťte zloděje..

Po vzoru Jana Zieglera jsem se i já rozhodl, že o duševní potraty některých nemocných diskutérů nestojím, na solidní diskusi rád odpovím a za kladné hodnocení mých názorů děkuji.

 

Autor: Jiří Mlejnek | čtvrtek 18.9.2008 10:15 | karma článku: 25,52 | přečteno: 1667x
  • Další články autora

Jiří Mlejnek

Elektronická evidence tržeb (EET) je obludný systém fízlování !!!

Ministr financí Babiš za tiché podpory všehoschopné ČSSD připravují věc, která má za cíl definitivně zlikvidovat jakoukoliv svobodu při podnikání. Zavedení EET je jen předstupeň likvidace kompletního zrušení hotovostních plateb a zrušení pěněz jako takových Fízlování a diktatura státu již dávno přesahuje všechny meze a pro parazity nalezlé v řídících složkách státu, kteří nikdy samostatně nevydělali jedinou korunu, je hotovostní platba pomocí peněz obrovským trnem v oku, protože se dá mizerně kotrolovat a regulovat.

22.3.2015 v 20:35 | Karma: 33,88 | Přečteno: 1698x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Babišova komanda konfiskují legálně nabyté zboží.

Většina z nás již padesátá léta nepamatuje, ale to co se děje tento týden v českých trafikách nese mnoho podobných rysů. O co vlastně jde? Další drakonické zvýšení spotřební daně na tabákové výrobky s nástupem nové mocenské garnitury přineslo i neobvyklou tvrdost při zavádění nového značení (kolků) na cigaretách.

6.3.2015 v 16:00 | Karma: 32,48 | Přečteno: 1335x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Devítihlavá oranžová saň přišla pouze o jednu hlavu !!!

Vítěz letošních parlamentních voleb – tedy pravice, se raduje z výsledku voleb a hledí s nadějí na dny příští. Hnou už se konečně ledy, přestane být česká politika válkou o moc a prebendy? Dokáže nová vláda nasměrovat naši vlast na cestu postupného snižování dluhů? Dokáže se poprat se všudypřítomnou korupcí a neustále se zvětšující nezaměstnaností?

1.6.2010 v 7:30 | Karma: 32,31 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

ČEZ - přání do roku 2009

PF od ČEZu, který mi přišel mailem naprosto plně a zcela vyjadřuje moje mínění o bezohledném a monoplistickém chování našeho "milovaného" ČEZU. Jedná se totiž o mnohonásobně větší okrádání a zlodějinu, než je Julínkova třicetikoruna !!! Souhlasíte se mnou ?

4.12.2008 v 10:31 | Karma: 32,67 | Přečteno: 5440x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

Moje stanovisko ke stanovisku předsedy ČSSD

Nevážený pane předsedo. Váš pamflet zvaný "Stanovisko předsedy ČSSD" jsem si přečetl velmi pozorně a mohu Vás ujistit, že jsem ani nemohl uvěřit, že se dá vtěsnat tolik pitomostí do tak malého počtu řádků.

13.9.2008 v 15:19 | Karma: 34,04 | Přečteno: 1676x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Poslanci omezí prodej půdy cizincům, změní zákon po havárii na Bečvě

3. května 2024  5:16

Sněmovna má v pátek na programu vyšší ochranu nejlepší zemědělské půdy, novelu vodního zákona...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....