Socánci opět chtějí svrhnout vládu !!!

A je to tady, náčelníci bratrstva oranžové pracky opět usoudili, že je čas pokusit o levicový puč. Jen mi tak malinko nedochází proč. Předseda Jiří Paroubek citoval průzkum agentury STEM, který si strana nechala vypracovat. „Práci předsedy vlády Mirka Topolánka neuznává 60 procent občanů, 80 procent občanů nesouhlasí s návratem Jiřího Čunka,“ . Jen bych také při této příležitosti poprosil STEM jestli by nebylo možné udělat průzkum o Paroubkovi samém. Asi by se divil. Ostatní důvody, které socialisté uvádějí, jsou asi tak pravdivé, jako kdyby červená Karkulka sežrala vlka.

Pokud zvážíme realitu současného rozložení sil ve sněmovně, je zcela jasné, že socialisté jsou naprosto závislí na hlasech komunistů, opět se potvrzuje jejich skrytá kolaborace, nebo se dočkáme překvapení a komunisté vrátí . i s úroky Paroubkovi a spol. rozkol při prezidentské volbě, při které oranžoví házeli vinu na rudé a naopak?

Jenže ani hlasy všech komančů nestačí a tak OranjesMínus musí hledat „některé konstruktivní poslance !!“. Kdo tedy bude obcházet sněmovnu s igelitkami?

Co je však nejhorší a co mi zdaleka nejvíce vadí, je fakt , že již potřetí se na nejméně den ochromí provoz instituce, jejíž rozpočet je jedním z balvanů na našem státním účtu. Další milióny protečou do černé díry a výsledek? Mikrofonoví exhibicionisté nenechají na vládě nit suchou pod heslem: „všechno špatné je dobré“.

Co naplat, že poslední výsledky naší republiky z materiálů OECD jednoznačně ukazují, že vláda nastartovala velmi potřebné reformní kroky úspěšně, nicméně měly být i razantnější. Co asi oranžové kabrňáky nejvíce bolí, jsou kladně ohodnoceny kroky v reformách zdravotnictví !! Není náhodou OECD také v žoldu ODS ????

Plejáda řečníků nebude mít konce se záměrem jediným, vysvětlit ubohému živořícímu občanovi, jak jsou ti pravičáci neskutečně zlí a chamtiví. A argumenty ? Holt takový guláš, co dům dal. Přes stravenky, tenis, lyžování po radar, poplatky, DPH – prostě tisíckrát obehrané songy. Ale o to přeci jde, nejdůležitější je co nejdéle beztrestně přednést národu co největší porci polopravd, invektiv a drobných faulíčků v přímém přenosu ve světle reflektorů ČT.

Troufám si tvrdit, že celé toto divadélko by bez asistence médií vlastně postrádalo smysl. Plané plácání hubou stejně nikoho z poslanců nepřesvědčí. Je to další dějství permanentního boje o moc. Zinscenované představení začne a skončí. Výsledkem budou proti všem zájmům občana jen rozházené milióny a rozhádaný národ, jenž je neustále masírován strašidelnými historkami o zbídačeném národě. Možná by však bylo lepší zbytečně promr(h)ané milióny použít na úhrady poplatků těm „tisícům“ Rathových „chudáčků“, kteří nemají na úhradu regulačního poplatku.

Velký Jiří se nechal slyšet, že půjde cestou Italské opozice, kde svrhli vládu až na 30-tý pokus. Z toho je jednoznačně vidět, jak mu na srdci leží hospodaření s veřejnými penězi („vše pro blaho občana“), nebo to je opět jeden z řady tendenčních nesmyslů, které se z jeho úst valí tak často, jak zadávají průzkumy agentuře STEM.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Mlejnek | sobota 26.4.2008 9:02 | karma článku: 30,78 | přečteno: 2064x