Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Socánci opět chtějí svrhnout vládu !!!

A je to tady, náčelníci bratrstva oranžové pracky opět usoudili, že je čas pokusit o levicový puč. Jen mi tak malinko nedochází proč. Předseda Jiří Paroubek citoval průzkum agentury STEM, který si strana nechala vypracovat. „Práci předsedy vlády Mirka Topolánka neuznává 60 procent občanů, 80 procent občanů nesouhlasí s návratem Jiřího Čunka,“ . Jen bych také při této příležitosti poprosil STEM jestli by nebylo možné udělat průzkum o Paroubkovi samém. Asi by se divil. Ostatní důvody, které socialisté uvádějí, jsou asi tak pravdivé, jako kdyby červená Karkulka sežrala vlka.

Pokud zvážíme realitu současného rozložení sil ve sněmovně, je zcela jasné, že socialisté jsou naprosto závislí na hlasech komunistů, opět se potvrzuje jejich skrytá kolaborace, nebo se dočkáme překvapení a komunisté vrátí . i s úroky Paroubkovi a spol. rozkol při prezidentské volbě, při které oranžoví házeli vinu na rudé a naopak?

Jenže ani hlasy všech komančů nestačí a tak OranjesMínus musí hledat „některé konstruktivní poslance !!“. Kdo tedy bude obcházet sněmovnu s igelitkami?

Co je však nejhorší a co mi zdaleka nejvíce vadí, je fakt , že již potřetí se na nejméně den ochromí provoz instituce, jejíž rozpočet je jedním z balvanů na našem státním účtu. Další milióny protečou do černé díry a výsledek? Mikrofonoví exhibicionisté nenechají na vládě nit suchou pod heslem: „všechno špatné je dobré“.

Co naplat, že poslední výsledky naší republiky z materiálů OECD jednoznačně ukazují, že vláda nastartovala velmi potřebné reformní kroky úspěšně, nicméně měly být i razantnější. Co asi oranžové kabrňáky nejvíce bolí, jsou kladně ohodnoceny kroky v reformách zdravotnictví !! Není náhodou OECD také v žoldu ODS ????

Plejáda řečníků nebude mít konce se záměrem jediným, vysvětlit ubohému živořícímu občanovi, jak jsou ti pravičáci neskutečně zlí a chamtiví. A argumenty ? Holt takový guláš, co dům dal. Přes stravenky, tenis, lyžování po radar, poplatky, DPH – prostě tisíckrát obehrané songy. Ale o to přeci jde, nejdůležitější je co nejdéle beztrestně přednést národu co největší porci polopravd, invektiv a drobných faulíčků v přímém přenosu ve světle reflektorů ČT.

Troufám si tvrdit, že celé toto divadélko by bez asistence médií vlastně postrádalo smysl. Plané plácání hubou stejně nikoho z poslanců nepřesvědčí. Je to další dějství permanentního boje o moc. Zinscenované představení začne a skončí. Výsledkem budou proti všem zájmům občana jen rozházené milióny a rozhádaný národ, jenž je neustále masírován strašidelnými historkami o zbídačeném národě. Možná by však bylo lepší zbytečně promr(h)ané milióny použít na úhrady poplatků těm „tisícům“ Rathových „chudáčků“, kteří nemají na úhradu regulačního poplatku.

Velký Jiří se nechal slyšet, že půjde cestou Italské opozice, kde svrhli vládu až na 30-tý pokus. Z toho je jednoznačně vidět, jak mu na srdci leží hospodaření s veřejnými penězi („vše pro blaho občana“), nebo to je opět jeden z řady tendenčních nesmyslů, které se z jeho úst valí tak často, jak zadávají průzkumy agentuře STEM.

Autor: Jiří Mlejnek | sobota 26.4.2008 9:02 | karma článku: 30,78 | přečteno: 2064x
  • Další články autora

Jiří Mlejnek

Elektronická evidence tržeb (EET) je obludný systém fízlování !!!

Ministr financí Babiš za tiché podpory všehoschopné ČSSD připravují věc, která má za cíl definitivně zlikvidovat jakoukoliv svobodu při podnikání. Zavedení EET je jen předstupeň likvidace kompletního zrušení hotovostních plateb a zrušení pěněz jako takových Fízlování a diktatura státu již dávno přesahuje všechny meze a pro parazity nalezlé v řídících složkách státu, kteří nikdy samostatně nevydělali jedinou korunu, je hotovostní platba pomocí peněz obrovským trnem v oku, protože se dá mizerně kotrolovat a regulovat.

22.3.2015 v 20:35 | Karma: 33,88 | Přečteno: 1698x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Babišova komanda konfiskují legálně nabyté zboží.

Většina z nás již padesátá léta nepamatuje, ale to co se děje tento týden v českých trafikách nese mnoho podobných rysů. O co vlastně jde? Další drakonické zvýšení spotřební daně na tabákové výrobky s nástupem nové mocenské garnitury přineslo i neobvyklou tvrdost při zavádění nového značení (kolků) na cigaretách.

6.3.2015 v 16:00 | Karma: 32,48 | Přečteno: 1335x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Devítihlavá oranžová saň přišla pouze o jednu hlavu !!!

Vítěz letošních parlamentních voleb – tedy pravice, se raduje z výsledku voleb a hledí s nadějí na dny příští. Hnou už se konečně ledy, přestane být česká politika válkou o moc a prebendy? Dokáže nová vláda nasměrovat naši vlast na cestu postupného snižování dluhů? Dokáže se poprat se všudypřítomnou korupcí a neustále se zvětšující nezaměstnaností?

1.6.2010 v 7:30 | Karma: 32,31 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

ČEZ - přání do roku 2009

PF od ČEZu, který mi přišel mailem naprosto plně a zcela vyjadřuje moje mínění o bezohledném a monoplistickém chování našeho "milovaného" ČEZU. Jedná se totiž o mnohonásobně větší okrádání a zlodějinu, než je Julínkova třicetikoruna !!! Souhlasíte se mnou ?

4.12.2008 v 10:31 | Karma: 32,67 | Přečteno: 5440x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

Morava a Tlustý pouze špičkou ledovce.....

Kauza Morava je natolik médii přetřásaná, že mi pomalu už začíná lézt krkem. Co vlastně ten Morava spáchal, V žádném případě se jej nechci zastávat, ale jedna věc je úmysl,, druhá věc je skutek a třetí je odpovědnost, morální a trestní. Jeho kauza by se dala rozdělit do dvou fází. Ta první – vyprovokovaná (Tlustý a jeho vířivka) a druhá z vlastní aktivity (dcera Zubové).

18.9.2008 v 10:15 | Karma: 25,52 | Přečteno: 1667x | Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Podporujeme kulturu nahoty. Obec na Sardinii jako první umožní nudistické sňatky

3. května 2024  7:26

Obec San Vero Milis na severu středomořského ostrova Sardinie jako první v Itálii umožní sňatky...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....