Ruský okupant opět v akci.

Ačkoli se to zdá v dnešní době zcela nepochopitelné, Rus opět ukazuje celému světu svoji pravou tvář. Tvář dobyvatele, okupanta a bezohledného vraha a je mu naprosto jedno, zda jde o národ vlastní, nebo cizí.

Pro nás Čechy, kteří ruskou okupaci zažili na vlastní kůži, je vzdálené SOS Gruzie jen potvrzením správné orientace naší zahraniční politiky na západoevropské země spolu s USA. Americký radar, je pro Rusa jako červený hadr přes oči pro býka. Je zřejmé, že přítomnost i sebemenší části americké armády na našem území může u nás definitivně zapříčinit ztrátu ruského vlivu a z tohoto důvodu dělají Rusové možné i nemožné aby stavbě radaru zabránili. Zastavují kohouty s ropou, haraší zbraněmi, jejich generálové nám bezostyšně vyhrožují a demonstrují nám svou sílu a bezohlednost.

Na druhou stranu, bezprecedentní napadení Gruzie nám jednoznačně ukazuje, jací pohůnci Kremlu v naší zemi doposud přežívají. Návštěva ruského generála v Lidovém domě a jeho projev z oranžového pódia ČSSD, je snad tím největším důkazem orientace této strany.

Dnes snad už mnoho lidí, kteří přistupovali k otázce radaru velmi zdrženlivě, pochopilo, jaký je vlastně hlavní cíl antiradarové hysterie a kdo jsou vlastně ti protiameričtí radikálové a komu a čemu chtěně, či nechtěně slouží. Jak se k otázce napadení Gruzie postaví soudruh Filip a jeho partaj? Opět strčí hlavu do písku jako pštros ?

Pro mne osobně jsou současní šibalové ve vedení obou těchto levicových stran totálně nedůvěryhodní, vždyť stačí jen trochu zavzpomínat na jejich mnohá prohlášení, jejichž tendenčnost a ruský vlezdoprdelismus jsou neoddiskutovatelné. A jejich estébácká minulost, nám jen vkládá do mysli otázku: je to opravdu minulost? Komu donášejí dnes ????

Já osobně v Rusku vidím již 40let jen předního představitele tzv. osy zla a současným šéfům vlády a diplomacie mohu jen popřát úspěchu při prosazování velmi úzké spolupráce se zeměmi, z jejichž potenciálu se i ruskému medvědovi trochu třesou kolena.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Mlejnek | úterý 12.8.2008 13:01 | karma článku: 31,02 | přečteno: 2045x