Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

12. 8. 2008 19:40
Teď je jasné

proč Rusko brání vstupu kohokoliv do NATO. To je jediná síla schopná (díky USA) mu dostatečně silně odporovat. I když se bojím, že případné vítězství Obamy bude pro Putina tak velkou výhrou, že přestane mít strach, a čeho je schopen se teprve ukáže. Pak nám nepomůže radar, rakety v Polsku ani EU. Jestli se na nás Amerika vykašle, budeme vzpomínat na Bílou Horu a protektorát jako na idylickou minulost.

0 0
možnosti
A

Alergik71

12. 8. 2008 17:09
Hmmmm :-((((

Vy jste tam taky byl? Strašně se mi líbí :-/jak každý to má hned nalajnovaný jak to je. Co když skutečně Gruzinci utlačují Osetince a snaží se je pozabíjet? Kolikrát jste tam byl a z jakých informací vycházíte? Ze západních nebo i východní a jaké máte zdroje přímo na místě?

Já jen pro ty co vědí kde je "pravda", aby se trochu zamysleli než začnou potit svoje příspěvky (ať už jsou zleva nebo zprava = Rusové nejsou vždy dobří= Rusové nejsou vždy špatní a stejně tak USA....)

0 0
možnosti
D

duhacenzor

12. 8. 2008 15:37
Kdo zná ruské dějiny,

ví, že nebyla náhoda, že komunismus je ruský originál, že celý slavný komunismus byl jen starý carský imperialismus v nové ideologické podobě a že vnitřní i zahraniční politika postbolševického Ruska také není náhoda, že je to jen starý komunistický imperialismus v nové ideologické podobě. A že Rusko se nikdy nezmění, na Rusa platí jen ostře nabitý a namířený samopal, před ničim jiným nikdy neuhne. Přepadení Gruzie je jen důsledek dlouhodobé politiky, kterou Rusko proti této zemi vedlo  za cara, za bolševiků i po rozpadu SSSR, kdy ruská imperialistická agrese 1993 odtrhla od Gruzie části jejího území, od té doby se snaží jít dál a ustanovit si v Tbilisi dalšího svého Lukašenka.

Pro nás je to výstraha i varování, měli bychom se snažit co nejrychleji vybudovat obranu proti Rusku, být solidární s Gruzií, Polskem, Ukrajinou, Estonskem,Lotyšskem a Litvou, kteří si uvědomují oč jde, postavit tu radar a chtít i US základnu.

P:S: O Pilipa a Paroubka se neboj -ti vždy podpoří Rusko.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

12. 8. 2008 14:48
Jsem zásadní odpůrce

Ruského postupu v Gruzii. Nicméně obávám se, že černobílé vidění v duchu tohoto článku moc nepomáhá věci, kterou obhajujete. :-/

Ruský zásah je neospravedlnitelný, ale gruzínská vláda není vzorem ctností. USA jsou na straně demokracie a svobody, ale jejich postup v Kosovu byl přinejmenším krátkozraký.

Když řeknete A, je třeba říct i B, jinak vás soudní lidé (tím nemyslím Kostlána) zařadí mezi demagogy.

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

12. 8. 2008 14:48
Někde jsem slyšel...

...že Američan je umytý Rus :-) Takže je vlastně jedno, do které řitě lezeme, hlavně že je tam teploučko a bezpečí, i když trochu smrádek :-)

0 0
možnosti
K

Kostihousee

12. 8. 2008 14:34
rusko a usa

omg co takhle otevrit oci.. neni rozdil mezi lezenim do riti usa a rusku, krom toho ze amici prohlasujou a mozna si i mysli zesou ti spravni..

obe zeme sleduji jen sve zajmy.. a na nejakych lidskych obetech jim vubec nesejde

0 0
možnosti
FK

František Kostlán

12. 8. 2008 14:05
Skvělý článek,

který nemá chybu. To se pozná jednak podle obsahu, který svědčí o vašem přehledu, jednak podle toho jak různí zakuklení bolševici (nejen pod vaším článkem) vztekle pokřikují.

Gratuluju.

Mějte se dobře.

0 0
možnosti
P

petrv19

12. 8. 2008 14:17
Re: Skvělý článek,

jeste pridej neco o povlu;-D

0 0
možnosti
P

petrv19

12. 8. 2008 14:03
karma

Brilantni a pravdivy clanek, Jirko, jak Vy to delate....8-o8-o;-D

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

12. 8. 2008 13:56
Jdi se léčit..

;-D

0 0
možnosti
JJ

Jen Já

12. 8. 2008 13:38
Dámy a pánové...

...Máme tu třetího adepta na titul "Ufon roku 2008". Nominovaní jsou - Věruška Tydlitátová na místě prvním, František Kostlán na místě druhém a pan Mlejnek na třetím :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....