Pan Paroubek se opět vyzpovídal do novin MF Dnes.

Přiznám se, že jsem se musel drahnou chvíli nutit, abych si u oběda přečetl článek o tom jak ČSSD stojí za Švejnarovou vizí. Nemýlil jsem se , druhý vítěz voleb a neomylný demokrat opět naplno rozehrál partii při které jsou všichni ostatní zlí, uplacení a nedemokratičtí. Nebudu se uchylovat k tomu abych místo oponentury jen nadával a vysílal urážky, tak jak to činí někteří „anonymní Bedřichové“. Rád bych spíše napsal co se mi skutečně na článku tohoto člověka nelíbí…….

ČSSD prý stojí za Švejnarovou vizí
Kterou vizi má pan předseda na mysli ? Tu z období, kdy pan Švejnar hlásal celému národu, že reforma je správným krokem a rovná daň tím nejlepším řešením? Když o radaru mluvil jako o nutnosti a energii z atomu jako nejvýhodnější? Když obhajoval privatizaci?

Nebo tu vizi, kterou elasticky ohnul do oblouku a svědomí nesvědomí, funkce je funkce?

Nemá náhodou jediná vize za kterou ČSSD stojí, název ANTIKLAUS ?

Článek více jak desetkrát zmiňuje špatnou a zdiskreditovanou ODS, která se jako zcela osamocená vrhnula do boje proti veřejné volbě, neopomněl připomenout že 4 z 5 parlamentních stran se přiklonily k volbě veřejné. Toť jsou krásné, ale trochu falešně znějící polopravdy. Úplně jaksi zapomněl skutečnost , že většina z 281 volitelů (150) bylo pro volbu tajnou, dále se ani slovíčkem nezmínil způsob a tendenční otázku, jakým se o volbě tajné hlasovalo a ovlivňováním průběhu schůze.

Samozřejmě domnělá schůzka Weigla se Šloufem byla jasnou machinací pochopitelně v režii ODS, ale už neřekl, kdo a jak tuto celou akci připravil zinscenoval a zveřejnil.

Ani slůvkem se rozený demokrat Paroubek nezmínil o stavu poslance Snítilého, jehož údajné zneužití opět ze strany ODS, které sám postižený odmítl.

Dále jsme se dozvěděli donekonečna omílané nesmysly o 300 miliardách, kterými jsou méně bystří spoluobčané již více jak 14 dní velmi intenzivně masírováni.

Také neopomněl připomenout, že proklausovský počet volitelů strany lidové se za poslední týden podstatně zvýšil, za což můžou jedině milióny v igelitkách i když většina volitelů KDU změnila svůj názor kvůli trapné a ponižující šaškárně v pátek večer a v sobotu.

Komunisté vystupovali velice kvalifikovaně a zářili v taktických bitvách

ano toto může napsat po všech těch trapnostech , které jsme shlédli v přímém přenosu jen skutečný demagog . Ano máte pravdu pane Paroubku, komunisté skutečně zářili, ale moc a moc dlouhých 40.let . Co všechno to stálo celý národ není ani možné spočítat.

Skrytou a zdá se skvěle fungující koalici pan Paroubek potvrzuje slovy :“ v parlamentu jsou síly vyrovnané“.

A co ty třešničky na dortu ?? Od jisté doby nemohu třešničky ani cítit a nevím proč !!!
Ani růže mi už nepřipadá tak hezká jako dříve.

„Soupeř (ODS) zřejmě věděl , že bojuje jako v písni Poslední bitva vzplála.“
Opět totálně demagogická perla. Co je to za píseň, kterou asi zná pan Paroubek nazpaměť ? No přeci Internacionála !! Kdo dodneška přebírá a obhajuje tyto principy ?
Zde si můžete tuto nechvalně známou komunistickou odrhovačku opět poslechnout , kdo ji nezná může být šťasten, že dobu, kdy se tento song vyhrával na každé schůzi , zná pouze z vyprávění.

Pan Paroubek svým prázdným článkem opět potvrdil, že Jan AntiKlaus Švejnar je pouze loutkou v mocenském třídním boji vyvolaném mocichtivou levicí za účelem jediným:
Jakýmkoli způsobem a za cenu totálních likvidačních faulů vystrnadit pana Klause z funkce, ačkoli tento, jako jediný politik v této zemi ve své funkci obstál velmi výrazně a člověk jemuž důvěřuje více jak 70% obyvatelstva by neměl býti takto skandálně a neférově dehonestován.


Jedině tajná volba může zbavit tuto zemi pochybností o demokratičnosti nastolení nového prezidenta.

Diskutéry prosím, aby svůj případný nesouhlas vyjádřili spíše důkazy, než bezbřehými urážkami, ale nechci opravdu nějak moc, když prosím o slušnost ???

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Mlejnek | čtvrtek 14.2.2008 17:32 | karma článku: 38,75 | přečteno: 2875x