Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Oranžová Paroubkracie - buď budeš volit koho chci, nebo Tě zničím!

Prezidentská volba je za dveřmi a mafie kmotra Rocca stále nemá pražádnou jistotu, že jejich blekotající stádečko nedostane fantastickou možnost se konečně a beztrestně vzepřít bezohledným a mnohdy ubohým praktikám svých vůdců. Naše ústava totiž alespoň na malinkou chvíli dává šanci všem poslancům a senátorům volit svobodně, dle vlastního uvážení a nejlepšího svědomí, bez kontroly a postihu. Máme důvod jim nevěřit ?? Proč tedy vlastně tak silně K- Oranjes ústy svých mediálních dělostřelců bojují za volbu veřejnou, skoro až manifestační ???  

Občan má prý právo vědět komu jím zvolený poslanec dal hlas. Ano to zní férově. Ale nesmí to znít z úst lidí pro něž jsou lži , deziinformace a polopravdy denním chlebíčkem.

Jak Vám to zní z úst demokrata Jandáka jehož památný výrok "kdo nás nebude volit, dostane přes držku" jakoby jen potvrzoval správnost tajné volby.

Jak Vám to zní z úst demokrata Sobotky, právníka z prestižním vzděláním, který nedodržuje platné zákony této země a který v současné době asi bude čelit obvinění z nezákonného postupu při prominutí mnohamiliónového dluhu Roccovu kamarádovi z STB? Pane Sobotko, kdyby si z Vás každý, komu se nelíbí Vaše zmrzačené a neférové daňové zákony, prostě řekl že odmítá zaplatit ???? 

A co mediální exhibicionista Rath ? Po všech těch soudech za pomluvy, které prohrál, se ještě najde někdo, kdo mu uvěří ?? Tři milióny v igelitce, podplácení a uplácení poslanců ? Je vidět, že Vám korupce není opravdu cizí, igelitky, tašky, krabice, obálky - scénáře velmi podobné, kde jenom jsme o nich slyšeli ? Člověk, který by zaplatil tři milióny za hlas poslance v tajné volbě, která nejde zkontrolovat ? To by musel být blázen. Já osobně být poslancem, vzal bych od obou stran !!!! A pak bych volil stejně podle svého nejlepšího přesvědční.  A peníze bych rozdělil na poplatky ve zdravotnictví těm, kteří na to nemají.

O prohlášeních Velkého Malého Jirky nemá smysl nějak dvakrát polemizovat, v jeho případě již mnohokrát platilo: mluviti stříbro, mlčeti zlato. Ostuda při poslední dopisové přestřelce s prezidentem budiž důkazem.

Nejvíce mi však vadí, že ani jeden z těchto socialistických inženýrů neřekne jednoduše pravdu.  Nebylo by lepší kdyby od nich  jejich volič opravdu slyšel:

Pro volbu našeho kandidáta chceme udělat maximum. Nejsme si však jisti, zda všichni naši poslanci budou stát za námi. Tato situace však může nastat i u ostaních stran, neboť ve všechny strany mají ve svých ředách proti i proklausovké zastánce. Volba veřejná nám dá jistotu plného počtu hlasů našich poslanců a to je pravý důvod naší snahy.

Toto mi připadá docela logické, stejně to každý ví, ale jako vždy: vše pro blaho občana .....

A páni kandidáti ? Ještě před cca 2 měsíci mi bylo v podstatě jedno kdo se prezidentem stane. Oba kandidáti v té době s podobnými a příjemně pravicovými názory, dávali jasně najevo své vidění světa. Zatímco však pan Klaus neslevil ze svých názorů ani o milimetr, hle pan Švejnar zázračně procitá z amerického snu! Radáreček už není tak správný jak byl, reformičky už nejsou tak důležité jako před půl rokem,  komunisté  najednou už tolik nevadí?  Pane Švejnare to jsou názorové veletoče !! Jaký je Váš názor na Marťany, mohli by také do vlády ??

Pro mě jako pro občana této země je však nejdůležitější jedna věc, ať už bude zvolen jeden nebo druhý kandidát.

Volba prezidenta musí být svobodnou volbou svobodných poslanců a senátorů, kteří budou moci volit naprosto svobodně, bez nátlaku a obav o bezpečnost a budoucnost svou a svých blízkých. Volba tajná toto vše zaručuje. 

 Občan, který chce vědět, jak jím zvolený poslanec a senátor volil, má právo svého poslance a senátora požádat o vyjádření, ale občan, který volby bojkotoval, s tím , že se stejně nic nezmění, má právo akorát tak zírat, co se to vlastně s lidem českým a jeho morálkou stalo.  

Mým kandidátem pro příštích 5 let je pan Klaus a kandidátem za 5 let bude pan Švejnar, pokud se ovšem velmi rychle vrátí ke svým zásadám a na veletoče z uplynulých měsíců rychle zapomene.

Abychom se ale v budoucnosti nedočkali zase nějakého antišvejnara !!!!! 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Mlejnek | úterý 5.2.2008 18:48 | karma článku: 34,43 | přečteno: 9584x
  • Další články autora

Jiří Mlejnek

Elektronická evidence tržeb (EET) je obludný systém fízlování !!!

Ministr financí Babiš za tiché podpory všehoschopné ČSSD připravují věc, která má za cíl definitivně zlikvidovat jakoukoliv svobodu při podnikání. Zavedení EET je jen předstupeň likvidace kompletního zrušení hotovostních plateb a zrušení pěněz jako takových Fízlování a diktatura státu již dávno přesahuje všechny meze a pro parazity nalezlé v řídících složkách státu, kteří nikdy samostatně nevydělali jedinou korunu, je hotovostní platba pomocí peněz obrovským trnem v oku, protože se dá mizerně kotrolovat a regulovat.

22.3.2015 v 20:35 | Karma: 33,88 | Přečteno: 1699x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Babišova komanda konfiskují legálně nabyté zboží.

Většina z nás již padesátá léta nepamatuje, ale to co se děje tento týden v českých trafikách nese mnoho podobných rysů. O co vlastně jde? Další drakonické zvýšení spotřební daně na tabákové výrobky s nástupem nové mocenské garnitury přineslo i neobvyklou tvrdost při zavádění nového značení (kolků) na cigaretách.

6.3.2015 v 16:00 | Karma: 32,48 | Přečteno: 1335x | Diskuse| Ekonomika

Jiří Mlejnek

Devítihlavá oranžová saň přišla pouze o jednu hlavu !!!

Vítěz letošních parlamentních voleb – tedy pravice, se raduje z výsledku voleb a hledí s nadějí na dny příští. Hnou už se konečně ledy, přestane být česká politika válkou o moc a prebendy? Dokáže nová vláda nasměrovat naši vlast na cestu postupného snižování dluhů? Dokáže se poprat se všudypřítomnou korupcí a neustále se zvětšující nezaměstnaností?

1.6.2010 v 7:30 | Karma: 32,31 | Přečteno: 1917x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

ČEZ - přání do roku 2009

PF od ČEZu, který mi přišel mailem naprosto plně a zcela vyjadřuje moje mínění o bezohledném a monoplistickém chování našeho "milovaného" ČEZU. Jedná se totiž o mnohonásobně větší okrádání a zlodějinu, než je Julínkova třicetikoruna !!! Souhlasíte se mnou ?

4.12.2008 v 10:31 | Karma: 32,67 | Přečteno: 5440x | Diskuse| Politika

Jiří Mlejnek

Morava a Tlustý pouze špičkou ledovce.....

Kauza Morava je natolik médii přetřásaná, že mi pomalu už začíná lézt krkem. Co vlastně ten Morava spáchal, V žádném případě se jej nechci zastávat, ale jedna věc je úmysl,, druhá věc je skutek a třetí je odpovědnost, morální a trestní. Jeho kauza by se dala rozdělit do dvou fází. Ta první – vyprovokovaná (Tlustý a jeho vířivka) a druhá z vlastní aktivity (dcera Zubové).

18.9.2008 v 10:15 | Karma: 25,52 | Přečteno: 1667x | Politika
  • Nejčtenější

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Komu spadne do klína západ Afriky? Ve hře o vliv je průmysl i dezinformace

26. května 2024

Premium Od spolupracovníka MF DNES v Africe Pozvolný odchod Francie ze západní Afriky je hotová věc. Zcela nahradit francouzský vliv ale bude...

Čechů ubývá, rodí se méně dětí. Není čas na sex a vztahy, vysvětlují odborníci

26. května 2024

Premium Stále více žen v Česku nemůže otěhotnět nejen z důvodů onemocnění, ale i kvůli odkládaní...

První barevná fotka zmizela v hlubinách času. Už ji nikdy nikdo neuvidí

26. května 2024

Seriál Je to jen pruhovaná stuha na tmavém pozadí, přesto představuje zásadní moment ve vývoji barevné...

V metru ve stanici Náměstí Republiky spadl do kolejiště člověk, provoz byl zastaven

25. května 2024  22:38,  aktualizováno  23:28

„Na stanici metra B spadl do kolejiště člověk. Provoz metra je přerušen v úseku Smíchovské nádraží...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....