Václav Karpíšek nebyl vaporizován!

Razantně odmítáme útoky našich nepřátel na pravici, že jsme vaporizovali našeho údajného předsedu Václava Karpíška. Je to lež. Předsedy Strany obrany populistické levice (SOPL) byl, je  a vždy bude Kryšpín Kaňourek. Jméno Václav Karpíšek se v SOPL nevyskytovalo, nevyskytuje a nikdy se vyskytovat nebude. Tyto hanebné a dehonestující útoky jsou dalším z důkazů podlosti pravicových stran a jimi placených médií.

"Opravdu netušíme, čím jsme si takovou zlobu zasloužili. Jsme mírumilovná strana, které jde o blaho pracujícího lidu. Ještě jednou jsem zkoumala naše jména všech našich členů. Jméno Václav Karpíšek se tam ale opravdu nevyskytuje", říká tisková mluvčí SOPL Irena Svolná.

Pokud budou tyto bezprecedentní útoky pokračovat, přikročí Strana obrany populistické levice (SOPL) k žalobě na neznámého pachatele. K celé kauze se vyjádřil i právoplaný predsedy strany Kryšpín Kaňourek: "Chápu to jako útok na mou osobu s cílem poškodit tak renomé celé strany. Je jasně vidět, že pravice se nezstaví před ničím".

Grémium SOPL se jednomyslně usneslo, že poslední události stranu neodradí od boje za myšlenku spravedlivé společnosti a nastolení socialismu pro 21. století.

"Jsme připraveni v naší kampani také přitvrdit. Máme např. zajímavé materiály na pana Nečase a Kalouska, a to ještě z časů, kdy byli členy Jiskry  a Pionýru", prozrazuje volební manažer Karel Mazač.

Nicméně, SOPL stále věří, že v této zemi lze dělat slučnou kampaň. Naši příznivci a voliči, prosím, nezapomeňte, že:

BOJUJEME ZA ZRUŠENÍ POPLATKŮ VE VEŘEJNÝCH ZÁCHODCÍCH, protože

DŮSTOJNÉ VYMĚŠOVÁNÍ NESMÍ BÝT VÝSADOU JEN PRO BOHATÉ!!!

 

Jiří Kohoutek

dvojče stranického básníka Pavla Kohoutka a člen tiskového oddělení SOPL

www.sopl.cz

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Kohoutek | úterý 6.4.2010 12:07 | karma článku: 10,38 | přečteno: 925x