Než kovaným estébákem, lepší býti volným ptákem…

Snaha vyvinit členky skupiny Pussy Riot z oné, asi docela zábavné a pro děti vhodné show, v Biologickém Muzeu vrcholí. Ctěný Václav Král, který mě, stejně jak slovutný Josef Hejna NIKDY nekomentuje sedl ke klávesnici a zplodil tento canc:

„Takže přísně podle vaší logiky : Členky pozdější skupiny Pussy riot se zůčastnily akce skupiny Vojna, to znamená, že tímto je dokázáno, že skupina Pussy riot souložila v muzeu. Dobrá tedy. Když to tvrdí pan Hermánek, Olšer a další, asi to bude pravda. To tedy ale znamená že, pan Hermánek kdysi podepsal závazek ke spolupráci s Stb, tedy, podle vyše uvedeného a podle logiky pana Hermánka, byl kovaným estebákem. Nebo jsou dvě logiky???  „

Pokud tedy odhlédnu od faktu, že žádný můj závazem na hlavičkovém papíru StB neexistuje a ani existovat nemůže, tak, logicky vzato: Pokud bych byl „Kovaným estébákem“, tak by se mé jméno nemohlo NIKDY objevit v Cibulkových seznamech.

Přeji dobré zažití včasné večeře s tím, že já jsem nikdy netvrdil, že skupina Pussy Riot, která v té době vůbec neexistovala, „souložila“ (spíš tu soulož pouze markýrovala) v tom muzeu, ale že to byla právě Naděžda Tolokonnikova, pozdější hvězda Pussy Riot, která tak činila.

Toto by pochopil i středně retardovaný klokan. A jsem pouze zvědav, zda to pochopí i pan Král

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Hermánek | úterý 18.11.2014 18:10 | karma článku: 3,20 | přečteno: 123x