Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Na velikosti samozřejmě záleží. A ne, že ne.

Dlouho, asi půl dne, jsem se rozmýšlel, zda ji ho mám ukázat. Přece jenom, šlo o spokojenost nás obou a v takovém případě nesmí být muž sobcem, ale musí to prostě zkonzultovat i s partnerkou. Samozřejmě, v případě 4%, s partnerem.

Vybral jsem jedno vhodné odpoledne, kdy jsme si oba na tuto věc mohli vyčlenit dost času a vypravili jsme se do krajiny zaslíbené, do BC Shopu na okraji Prahy. Tam měli celou řadu pomůcek vhodných pro uspokojení našich tužeb, většinou na nás ale byly příliš drsné.

Takový apetit, abychom smlsli pomůcku šťastného manželské frkéhru za dvě nebo více Mega, jsme zase neměli, to ne. A raději jsme ty prachy vrazili do bytu a akceptovali návrh mého generálního ředitele, pana Věnce, abych si od firmy koupil jeho ředitelské BMW 525.

Již zpočátku je třeba říci, že manželka se do těch rozměrů okamžitě zamilovala. Pan prodejce posadil mě za volant, ji na zadní sedadlo a ona tam spokojeně vrněla, kolik tam je místa. Já se jen amatérsky zeptal, proč mám kvrdlat šaltpákou a není tam automatika?

Pan prodejce mě, neznalého problematiky automatického pokládání dam, poučil, že sice pro dámu, které se nechce řadit, lze dát automatickou převodovku i k malolitrážnímu motoru, ale podle toho to taky vypadá. Renomovaná firma BMW dává automatiku až k motorům s vyšším kroutícím momentem.

A chválou či hanou na jednotlivé značky a modely našeho českého vozového parku jen podotknu, že tu hlášku o rozměrech jsem aplikoval asi měsíc předtím, než zde kolegyně Kišová rozvinula debatu o nadstandardní délce své pochvy.

Já, tehdy, po pracném zaparkování svého miláčka před naší prací jsem pronesl ono zásadní: Mít ho většího není vždy jen výhodou. Ano, v historii známe mnoho mužů s vynikajícími rozměry onoho erotického nástroje štěstí dam.

To byl ostatně i román, U štěstí dam, ale už jsem zapomněl, kdo ho napsal a myslím, že šlo o obchodní dům Samaritaine v Paříži. Takže, ti vynikající jedinci by, samozřejmě kromě řady jiných, měli být třeba Rus Rasputin, americký gangster John Dillinger...

Nebo podvodník

Serge AlexandreStavisky (20. listopadu 1886 – 8. ledna 1934, Chamonix) byl francouzský podvodník, židovský imigrant z Ukrajiny, a hlavní postava Staviského skandáluhttps://cs.wikipedia.org/wiki/Alexandre_Stavisky

Všichni tito mimořádně vybavení mužové byli u dam velmi oblíbeni a snad i některý z těch jejich dotyčných orgánů je na věčnou paměť budoucnosti naložen v lihu, podobně, jako Uljanov (Lenin) v Mauzoleu.

A protože my elektrikáři máme tzv. samce a samičky, obrátil jsem se o poučení k milému panu Googlovi:

Gender - The gender of a connector refers to whether it plugs in or is plugged into and is typically male or female, respectively (kids, ask your parents for a more thorough explanation). Unfortunately, there are cases where a connector may be referred to as “male” when it would appear to be female; in the examples section, we’ll point a few of those out as we discuss individual component types and explain why that’s the case.https://learn.sparkfun.com/tutorials/connector-basics

Lidstvo se stále učí. A tak, přesně podle těch konektorů, uspořádalo naše pohlavní orgány. Řekl bych, i když nejsem ani sexuolog, ani gynekolog, že tak v 99% případů tyto konektory do sebe zapadají velmi dobře, až skvěle.

Časem se ale mohou opotřebit,, hlavně citově. A to, co dříve bývalo skvělou zábavou nejen v posteli se najednou stává trapnou povinností. Náš kamarád Laďa nám už před asi pěti lety oznámil, že jeho žena "už nechce žádné cizí těleso ve svém těle".

Ano, tak to samozřejmě může se těmi samci a samičkami nakonec dopadnout, i když nikdo z účastníků nebude trpět žádnou vadou. Ostatně, ve většině případů postačí modrý nátěr orgánu a věc je vyřešena.

Dámy to mívají těžší, ostatně jako vždy. Ze zkušenosti znám dva extrémy. Vaginismus a nikomu bych nepřál takovou partnerku. Nebo zase druhý extrém, zborcení dna pánevního. Ale popis akce tohoto typu by byl nad rámec tohoto edukativního článku.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Hermánek | středa 8.2.2017 9:55 | karma článku: 23,49 | přečteno: 1323x
  • Další články autora

Jiří Hermánek

Mé milované plynové autíčko má dnes 18. narozeníčko a dostalo papáníčko

Já osobně si myslím, že dva chlapi se lépe shodnou na ženský, než na autě. Má to více důvodů, ale ten hlavní jen, že ji má a nikdo předem neví, co ho vlastně čeká. A když to klapne, tak se mu kamarádi diví.

29.11.2017 v 13:41 | Karma: 7,80 | Přečteno: 504x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Všechny ty dívky a ženy, co jsem s nimi nespal...

Námět na tento článek mě napadl v hostinci U Lenina (Lenin je vJečný). Kamarád Mirek se zpozdil, protože si v hlavě špatně srovnal hodiny. Místo příchod 12:30 si nastavil odchod ve 12:30.

21.11.2017 v 15:44 | Karma: 8,28 | Přečteno: 437x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Kameňáci a Paul Viti. Tak různí a přece stejní - čistokrevná sranda

Dostal jsem do nevůle lidí, kteří se domnívají, že film má jakýsi vyšší smysl. Někdy, občas. Film ale je prostředkem k pobavení národa a k vydělávání peněz. Ničím jiným film není. A občas také může být propagandisticky zneužit.

6.10.2017 v 11:00 | Karma: 10,54 | Přečteno: 298x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Selhaly brzdy? Ne, selhal řidič amatér

Jako přes kopírák se čas od času objeví zpráva a často i tragédie československého a později českého autobusu v cizině. Konkrétně v cizině, v horách. Ať v Rakousku, to nejčastěji, ale i jinde. V Itálii, ve Francii a podobně.

5.8.2017 v 19:32 | Karma: 16,39 | Přečteno: 309x | Diskuse| Společnost

Jiří Hermánek

Strategická triáda prezidenta Miloše Zemana

Klasická strategická triáda jsou jaderné rakety, jaderné ponorky a strategické bombardéry. Mohu se samozřejmě i trochu mýlit a třeba by mě opravil náš NATO generál Petr Pavel, který kdysi jako člen KSČ hájil naší vlast.

1.7.2017 v 9:00 | Karma: 21,28 | Přečteno: 432x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Koho ještě zajímá? Trumpův soud jako reklama končí, demokraty neuspokojil

21. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v USA Soudní proces s exprezidentem USA Donaldem Trumpem o údajné nelegálnosti úplatku pornoherečce...

iDNES Premium rozdává 1 000 Kč na letenky a čtení za 49 Kč na čtvrt roku

21. května 2024

K mimořádné nabídce na čtvrtletní předplatné za 49 korun teď iDNES Premium přidává ještě další...

Rusko si objednalo sabotáže v Polsku, devět lidí skončilo za mřížemi

20. května 2024  22:51

Polské bezpečnostní složky nedávno zadržely devět lidí, které podezírají ze zapojení do sabotáží v...

Absurdní! Nehorázné! Izrael, USA i Česko odmítají zatykač z Haagu na Netanjahua

20. května 2024  20:32,  aktualizováno  21:50

Izrael má jasno: zatykač z Haagu je absurdní, ostudný a útok proti celé zemi. Tak se vyjádřil...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1362x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.