Když se chce politik zviditelnit, tak plácne cokoli. Ale jen někdo...

Tak třeba hrubě nekolegiální sociální demokrat Chovanec, který svou kariéru založil na podrazu kamaráda Haška, o kterém ještě zatepla donesl informaci, že se sešel s prezidentem. V normálním státě to je čest, u nás ale průser.

Myslím to, že průser je, sejít se s prezidentem je ve světě velkou ctí, pouze u zaprdlých čecháčků je něco takového zcela neslýchané, že?

Nechci Michala Haška vynášet do nebe, tam moc ho zase neznám, ale zcela určitě to není takový slaměný panák jako Sobotka, který kromě poslaneckých lavic nikdy žádný reálný život nezažil. A Hašek také není pokrytec a vzdal čest sovětským vojákům, padlým na našem území.

Takže nakonec to Hašek jakž takž uhrál a Sobotkovi se nepodařilo ho vyštípat a Chovanec si za své službičky vysloužil post ministra vnitra, ve kterém "exceluje". Spiklenecky nařídil rychlokvašenou reformu policie a dnes zase perlil ohledně kamiónů.

Já si myslím, že do otázek regulace dopravy, dopravních předpisů a tak podobně by neměl žvanit nikdo, kdo nenajede alespoň 50.000 km ročně, z toho alespoň 1/3 na dálnicích. A taky by měl mít zdravý rozum a úsudek a nenavrhovat takové sobecké kraviny, jako je zákaz předjíždění kamiónů.

"Práce" nás řidičů osobáků, je ve srovnání s kamiońáky nesrovnatelně lehčí A ministr, aby se udělal hezkým, tak navrhne to, co nám, řidičům osobáků, trochu, až nepatrně usnadní život, ale řidičům kamiónů ten život velmi ztíží. A sice, zákaz předjíždění pro kamióny.

A další takovým "exotem", který se "zviditelnil", je od středy také Pavlína Nytrová, vdaná matka dvou dětí a od roku 2013 poslankyně PS za ČSSD a tato dáma s velkou odvahou a velmi kultivovaně vysvětlila Poslanecké sněmovně, proč nehlasuje pro adopci dětí homosexuálními páry.

A samozřejmě bulvár, včetně mě, který se orientoval jen podle jednoho krátkého a senzacechtivého rozhlasového šotu, z toho udělal frašku. Dal jsem se tu práci a vyhledal jsem si:

  1. Neupravený projev poslankyně Nytrové: http://svobodneforum.cz/cim-popudila-poslankyne-nytrova-cast-verejnosti-a-politiku-prectete-si-jeji-projev/
  2. Rozhovor renomovaného časopisu Respect (nemůže nebýt renomovaný, když ho vlastnil zbožňovaný Kharl): https://www.respekt.cz/politika/radi-mi-internet-a-me-srdce-rika-poslankyne-ktera-za-gayi-a-lesbami-vidi-sex-s-detmi

Je pravda, že v tom rozhovoru paní poslankyně tak trochu plave v odkazech na zdroje, to ale vůbec neznamená, že ty zdroje neexistují, že si je vymyslela. A citlivý člověk velmi rychle vycítí i z náznaků, kam se úmysly druhé strany ubírají.

To ostatně každý známe z privátního života a také třeba ve státoprávních otázkách. V letech 1990-1992 bublala v části slovenské společnosti nespokojenost s federací, které prezident Havel vůbec nedokázal čelit nebo dokonce ji, zcela sebestředně, vůbec nevnímal.

Ale již velmi záhy se na Slovensku vyskytly názory a návrhy, které jasně signalizovaly "wo co go". Šlo samozřejmě o samostatnost. A stejně tak, jako nebyla homosexuální lobby před deseti lety schopna přiznat, že jí jde o adopce dětí, tak ani dnes není schopna přiznat své konečné cíle.

A paní Pavlína, jako citlivá žena a matka, to pochopila lépe než mnohý z nás ignorantů a také to ve svém projevu řekla. Než budete nějak unáhleně reagovat, tak si prosím ten projev pozorně přečtěte. A jako ochutnávka několik ukázek:

  • Naopak vytvářením nových alternativních variant můžeme snadno dospět k výraznějšímu zpochybnění a postupnému rozmělňování základního modelu rodiny. Tento model je třeba mít v úctě, chránit jej, aby zůstal i nadále pevným pilířem naší společnosti. Známou skutečností zůstává, že právě homosexuální páry se v drtivé většině vyznačují vysokou formou promiskuity, která je mnohonásobně vyšší než u běžných heterosexuálních párů. To znamená, že zde rozhodně nelze mluvit o stabilním prostředí, v němž by dítě mělo vyrůstat. To potvrzují i sami mnozí homosexuálové, případně samotné pochody pride. V tomto případě lze spíše mluvit o neuváženém experimentování na dětech než o upřímné snaze hájit práva těchto snadno zranitelných dětí.
  • Jaká je konkrétní praxe zavedení homosexuálních rodin? Homo-lobby má několik etap, které přesně podle svého programu plní. Nejprve gay pochody. Získává negativní reakce. Označují se za utlačovanou skupinu a potřebují mít svou ochranu. Když mají antidiskriminační zákony, chtějí registrované partnerství, údajně z důvodu zjednodušení právních norem, komplikací při soužití, informacích o zdravotním stavu. Dalším krokem, když mají registrovaná partnerství, chtějí adopci dětí.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Hermánek | pátek 15.7.2016 8:30 | karma článku: 32,98 | přečteno: 941x