Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Máte u mne + za ten odkaz na přesné znění proslovu poslankyně Nytrové. On totiž vůbec nebyl tak hloupý a primitivní, jak se nám někteří snaží podsunout.

Jinak Vaše pel-mel blogy jako celek nejsem schopen absorbovat. Diskusní poznámky mne naopak většinou baví vtipem a pohotovostí :-).

0 0
možnosti
Foto

:-)Zkuste prosím napsat blog o mytí aut nebo třeba o situaci v zemědělství Kostariky, Vsázím 1/4 důchodu , že tam zamontujete zmínku o VH.

On Vám svedl milenku nebo přejel psa ?;-D

1 0
možnosti
Foto

Proč Vás to irituje? Je to významná osoba, tak proč ho nezmiňovat?

To je na tom opravdu tak špatně?

0 0
možnosti

Dnes jste mi udělal s článkem radost. Souhlasím se vším R^ (Ne že jindy bych nesouhlasila, ale jsou témata, která jsou mi bližší než některá jiná témata.)

0 0
možnosti
AH

Sobotka - ale ani Hašek ani Tejc nikdy "normálně" nepracovali. Veškerou svoji praxi získali v politice, což pak samozřejmě prezentují svým chováním. Hašek se prolhává svým politickým životem stejně jako jeho velký zastánce. Je jasné, že vám je proto sympatický více on než Sobotka. Projev oné poslankyně je tak z doby před sto lety. Můžete rozebírat model rodiny jak chcete, debatovat o nárocích atd. Ovšem její řeč byla hanlivá, urážející a neměla nic společného s tím jestli je či není matka. Ukázala jen svoji malost a svůj ubohý rozhled. Proto je zcela samozřejmé, že získala zastánce ve vás neb vy tyto vlastnosti předvádíte tady dnes a denně.

4 0
možnosti
Foto

Hanlivá a urážlivá? V čem, prosím? Spíš popravdě řekla, co se děje, jak to vidí a to se samozřejmě dnes nenosí.

0 0
možnosti
AH

A14l77e28s 16H98r28y18c

15. 7. 2016 10:56

Od začátku do konce je to blábol, ale co mi nejvíce vadí:

- "zaprdlí čecháčkové" - (autor zřejmě mluví sám o sobě)

- podsouvání toho, že mi něco vadí

Propaganda, manipulace, lež a demagogie. Autorův denní chleba.

4 1
možnosti
VH

Kašlu na model rodiny. Zde jde o dítě. O dítě, které ve společnosti dvou lidí stejného pohlaví, které spolužití mají registrované (jak dlouze třeba opisovat, abych neurazil slovem 'rodina') žije roky. Má k oběma vztah. Náhle ten biologický rodič zemře. Co myslíte, že je (skutečně, bez předsudků) pro dítě psychicky i fakticky lepší? Jít do děcáku, nebo mít oporu v člověku, kterého roky zná? Jedno, zda pětileté či patnáctileté. A o to dítě jde.

Poznámky:

- pokud se nic zlého nestane, je opravdu úplně jedno, zda adopce proběhla či nikoliv (tedy fakticky, moralisté to za lhostejné nepovažují)

- samozřejmě existují výjimky v chování přeživšího rodice - stejné ve skutečné rodině, u adoptivního rodiče hetero, jako u adoptivního rodiče homosexuálního (pak přijde ten děcák tak, jako tak).

0 0
možnosti
Foto

Když se neurazíte, pane Hrubý, tak toto jsou trochu zástupné argumenty.

Pokud třeba žije dítě jedné z žen v lesbickém páru, pak je otázkou, kdo je otec. Zda anonymní nebo někdo, od koho ta žena, při "coming out" odešla.

A pokud se nevzdal rodičovských práv, tak je první "na forhontě". Takže nejprve biologický rodič a pak teprve soud rozhodne, komu svěří dítě do péče.

Chápu, že to páry chtějí osvojením dítěte obejít, ale nelíbí se mi to.

Vezměte si třeba román Lolita. Muž orientovaný na nedospělé dívky si kvůli její dceři vezme za ženu svoji bytnou.

Ta se to dozví a při posílání dopisu zahyne. A muž, jako právoplatný zástupce dítěte jede pro její dceru na tábor, aby se sní následně mohl "veselit".

Takže, nikdy není nic ideálního, i když to je zcela "lege artis", tedy podle zákona.

1 0
možnosti
MD

Homosexualni 'lobby' o samotne a jako takove ADOPCE vubec nejde. Pro ni je to jen testovaci projektil, kam az se da zajit pri nasledne strelbe uplne jinou munici.

A je dnes uz zavedenou tradici, ze aby byl nekdo vyslysen s obecnou pravdou, musi vedle ni vyslovit alespon jeden poradny ULET, aby si ji nekdo vsiml. Pekl bych, ze pani poslankyne to moc dobre vi a pouzila toho.

3 1
možnosti
SN

:-)......Dobře napsáno ! JE to poslankyně z F-M, znám se s ní osobně. Včera v TV po 22. jsem ji pečlivě sledoval a souhlasím ! R^R^R^

1 4
možnosti
BM

Ohledně Haška nesouhlas...

Ohledně paní poslankyně naprostý souhlas...

Tudíž po zvážení tentokrát karmaR^R^

2 0
možnosti
Foto

Ano Chovanec podrazil svého kamaráda Haška, když ten chtěl podrazit svého kamaráda Sobotku. Inu, tak to chodí mezi přáteli v politice.

2 0
možnosti
Foto

Tak, ono tak tak úplně jedno není. Hašek chtěl být ministerským předsedou a automaticky také šéfem partaje. To je zcela legitimní, proti tomu nelze nic namítat.

Hašek chtěl vědět, jestli by ho prezident jmenoval, kdyby ho ČSSD navrhla. Ani na tom není nic divného nebo zavrženíhodného.

Ale trochu divné je, že když byl Chovanec do toho kroužku zasvěcen a patrně slíbil o věci mlčenlivost, tak okamžitě běžel za Sobotku, aby mu to vyslepičil.

A možná, dokonce, s tím úmyslem už na tu schůzku s prezidentem šel.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1371x
Inženýr v důchodovém věku, který si důchod krátí psaním krátkých a dlouhých blogů a pozorováním "cvrkotu" kolem.