Život je poznatek, který nenechá člověka na pochybách kdo je

Jedině lidstvím poměřovat svět, a tento svět nechat růst tak jak si zaslouží, jsou slovy člověka, který chápe svět jako zahrádku Boží.

Probuzení se nekoná? (pracovní název)

Jednej tak, aby po tobě zbylo to krásné co budou budoucí generace oslavovat jako poznání člověka, který šel světem jako vítěz.

O ničem jiném tento svět není, je to vítězství ducha nad hmotou a jaké by to bylo vítězství, kdy nedokázalo kooperovat. Tato kooperace je tvoře jak hmotou tak duchem. Nové přísloví pro tento čas zní: 

Nebuďte lidmi, buďte Bohy, kteří chápou svět jako dějiště dějinných událostí člověka.

Tato teorie je známá člověku jako Božství projevené a je na čase aby lidé pochopili svou úlohu. Toto pojednání je o tom, že člověk dorůstá takové velikosti na jakou se cítí, tedy je.

Svět se pomalu obrací vzhůru nohama a lidé to cítí, cítí tu změnu, která je ve vzduchu. Jaké je to změna? Změna zní podobně jako stvoření:

Je na lidech čeho chtějí dosáhnout, jestli lidství, buďte lidmi, jestli Božství, buďte Bohy. Je tedy na libovůli člověka čím bude chtít být. Taková to bude síla budoucího času, která nezadržitelně proudí časem.

To celé stvoření projevené bude utvářeno tak, že člověk pochopí až dojde na samý okraj propasti. Co jej na tu propast dovede? Dovede jej poznání, že bez odpovědnosti k sobě samému nedokážeme nic, nejsme ani hodni být lidmi, pokud naše odpovědnost neodpovídá člověku. Tohle je poslední sdělení, a budu rád, když lidé pochopí svou účast na stvoření.

Děkuji všem za pozornost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Herblich | čtvrtek 23.2.2023 8:24 | karma článku: 0 | přečteno: 33x