Kdo chápe moc na zemi jako světskou, ten se mýlí. Je to moc lidí nebo Boha?

Kdo chápe moc, jako vědění, ten ví o čem bude tento článek, protože vědění je moc, která udělá člověka větším než je, pokud zůstane se svým stvořitelem.

Vláda na zemi z duchovního pohledu (pracovní název)
Jednání má další dějství, kdy dalším dějstvím se rozumí poznání vlády ducha nad hmotou. Jednat jako Bůh je povinnost člověka, ale neříká nic o vládě tady na zemi. Jak to tedy s vládou je? Vláda je myšlena tak, že kdokoliv, kdo dokáže obsáhnout určitý problém, dostává klíče k realizaci. Tato realizace se dělá prostřednictvím vlády. Vláda nad hmotou je tedy duchovní poznatek, který zaujímá v životě člověka takový postoj, že člověk Ví. Toto vědění je obsažené v tom co činí a z toho vyplývá ona vláda.

Vědění je tak vládou nad zemí a toto vědění obsahuje vše co obsahovat má. Tedy víme, co by mělo obsahovat, ale ví to i ti ostatní? Neví, proto ta vláda je nad zemí důležitá a dává člověku poznat povýšenost i poníženost v tom co činí. 

Kdo je vysoký, ten může upadnout, kdo je nízký, ten může vyrůst. Toto pravidlo je pravidlem Božským. Proto se čiňte abyste poznali obě skutečnosti, i když si každý bude přát tu, že vše přece roste.

Na samý závěr přidám něco od Boha, který je. Určité vědění vyžaduje určitý přístup, to již Ví každý, co ale neví, jak s takovým věděním naložit. Naložit by se s ním dalo tak, že člověk bude jako ten co jej poslal a v tom je ono kouzlo nepoznaného, kdo ví jaký skutečně je? Ví to jen ten, kdo Vás poslal, proto pochopte jeho kroky jako vaše, aby spojení mezi Vámi bylo dokonáno tak, že nabydete důležitosti života.

Děkuji vám za pozornost a přeji vám hodně zdaru

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Herblich | pondělí 22.5.2023 13:10 | karma článku: 0 | přečteno: 63x