Jednou se probudíte ze sna a tím snem se stane holá skutečnost, která vytryskne z Vás

Kdo pochopí moudrost pochopí i stvořitele, který se do moudrosti odívá jako my do šatů lidských.....

Přijde doma stability a pokroku jako příměr k dnešku? (pracovní název)
Bude doba,. Která to splní. Tato doba bude jak se říká zlatým věkem lidstva. Bohužel musím již dnes říci, že tohle nebude procházka růžovým rájem, alespoň její počátek určitě ne. Jak to myslím? Ta doba co byla předpovězena skutečně přichází. Je pozoruhodné, že lidé tuto informaci ignorují a stále si myslí, že budou žít jak doposud. Tahle věta je důležitá: 

Nebude situace stejná jako dnes, přesto bude podobná. Ten rozdíl bude ona změna, která má přijít.

Pokud tuto větu nechápete, myslím, že stojí za vysvětlení. Vše je kontinuální a vše podléhá změně a tato změna je udělána vždy tak, že ji pochopí jen člověk vědomý. Vědomí, zde hraje důležitou roli arbitra člověka v tom co nezná a co teprve přichází. To přicházení má dvě složky. Jedna složka je změna na poli společenské a ta druhá je změna na poli sociální. Obě složky budou potřebovat spoustu pochopení a obě budou podléhat intenzivní změně.

Jak tedy dál? Dalo by se říci, že lidé sledující moje články již Ví. Tito lidé určitě pochopili čím si lidé budou muset projít a nebude žádná selanka, protože lidé jsou neoblomní jako kámen a zatvrzelí stejně tak. Nepochopí, a pak přijde život, který jim ukáže že budou muset pochopit jinak nepřežijí.

Tato slova jsou drsná, ale jinak to v budoucnosti nebude, protože za těmito drsnými slovy se skrývá tolik lásky, že to nikdo nechápe. Ale ten, kdo tohle vše plánoval Ví, že moudrost projevená musí vyjít na světlo a být přijata, ne ve střípcích, ale jako celek, který bude odpovídat době ve které žijem.

Moudrost projevená měla do této doby hendikep, lidé ji měli přímo před očima a neviděli. Neviděli nic a přitom si mysleli, že chápou. Nechápali nic, protože k pochopení museli by použít víru, která nebyla jejich vírou, ale vypůjčenou od toho kdo je poslal na zem. 

Myslím, že tohle pojednání bylo dlouhé a projevená moudrost, která je, si skutečně zaslouží větší obdiv lidí, kteří si budou muset uvědomit co je a co není moudrost. Moudrost totiž nenosí šaty a není vidět, ale když ji zažijete nabudete síly jako sám stvořitel, protože před vašimi zraky nic neunikne a nic se neschová. Vše bude objeveno tak, že budete moudří.

Tohle vše jsem chtěl Vám říci, tohle vše jsem měl na jazyku.

Děkuji za pozornost

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Herblich | středa 31.5.2023 13:49 | karma článku: 0 | přečteno: 44x