Tomio Okamura - vizionář či podvodník II

O tom jak naši velebení politici vnímají své voliče a jejich vůli. Jak se neštítí zištného jednání a kde končí politická korektnost a čest. Dnešní politici jsou prodejní a zajímá je pouze moc která nese osobní prospěch .

  Tomio Okamura vizionář či podvodník.

 

 

Usnesení 69. zemského sněmu strany Moravané

. Zemský sněm strany Moravané, který se uskutečnil v sobotu 9.září 2017 v Kojetíně, mimo jiné:Schválil rozšíření prozatímního vedení strany o dalšího člena

Schválil Dohodu o spolupráci ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, konaných ve dnech 20.a 21. října 2017 mezi stranou Moravané a hnutím Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura, včetně dodatku této Dohody (pro 15, zdržel se 1, proti 0)

Schválil změnu termínu konání 9.sjezdu strany na sobotu 30.9.2017, sjezd se uskuteční ve Vracově

Jednal o další spolupráci v rámci evropské politické strany European Free Alliance

Delegoval svého zástupce na 23. sněm Moravského kulatého stolu.

 

Jak je dnes spolupráce daleko? Kolik jednání se uskutečnilo? Pane Ševčík a další lidé ze strany Moravané, kolik pomoci od SPD se Vám dostalo? Děkuji za Vaši odpověď.

 

Tomio Okamura – kontroverzní postavička. Ptám se kde se zde zjevil? Znám jej již dlouho i když sám Okamura mne nevnímal ve svém okolí.

Co je mi známo je jeho chování k jeho první manželce. Domnívám se že nebylo nejvzornější . To však není naší věcí i když je to vypovídající o charakteru člověka. Proto se posuneme dál.

Pan Okamura se začal zajímat o politickou scénu a tak se přimkl k nově vznikající straně v Praze. Tato strana získala podporu Marie Le Pen. Zde se Okamura s údajným pověřením této strany protlačil do okolí této političky. Jako žralok lovil naplněn ambicemi možné politické partnery. Ne však pro stranu , avšak pro naplnění svých ambicí. A tak se vydává na samostatnou dráhu a zakládá hnutí Úsvit. Zde však dochází k netransparentnímu chování a rozkolu . To je následně řešeno tak , že byl odejit z Hnutí jako nežádoucí element. Tedy zakládá novou stranu SPD. Začíná ohlupovat lidi a voliče kteří si neumějí ověřit informace a ohlupuje je jednoduchými hesly. Provolávání po přímé demokracii a odvolatelnosti politiků. Sám to však v SPD buď nechtěl nebo neuměl prosadit. Otázkou je proč. Jak tedy chce tento slib voličům, když ve vlastní straně to prosadit neumí.

Láká voliče na pohádku o Referendu. Ptám se kdo z Vás si položil otázku. Kolik přijde voličů k referendu? pokud jako ve volbách. Tak to by si národ v případě referenda o vystoupení z EU odhlasovali setrvání. 

Druhým dotazem je. Referendum by bylo nutné zakotvit do Ústavy. Ptám se, proč je taková snaha o zásah do Ústavy? Kdo z Vás voliči dokáže ohlídat, aby účelově nebylo zasaženo do některých ustanovení Ústavy. Pak tedy podstupujeme riziko skrytého uzákonění například imigrace a podobných.

Přichází migrační krize a tato Okamurovi nahrává v získávání voličů xenofobními výroky. Vyvoláváním nenávisti. Provoláváním lživých proklamací a hesel . Lživě obviňuje ostatní politiky a získává si díky napjaté situaci ve společnosti silnou podporu. Dnes jsou odsouzeni a další budou souzeni pro rasov motivované útoky a terorismus

Zde se začíná formovat odpor proti jeho postupům a chován a vystupují proti němu politici, voliči a další. Přes veškeré výzvy není Okamura schopen se jako rovný člověk vypořádat s námitkami a předložit podklady o svém tvrzení. A tak uzavřel SPD jen pro vyvolené. Tím dosáhl izolace hnutí od vnějšího světa a hnutí zakrnělo. 

Přichází zlom a obvinění Andreje Babiše společností z podvodu. Zde Okamura vycítil svou šanci a možnost vytlouci politický kapitál. A tak se náhle objevuje s bezzubými výroky které mluví avšak neublíží. Objevují se společné fotografie a společná vystoupení. Toto je pro lidi znalé politického dění jistým signálem. Různá nesmyslná Okamurova vyjádření přinášejí napětí a odliv voličů. Proč ne. Okamurovy stačí pro vstup do poslanecké sněmovny pouhých 5%. A jako dobrý taktik ví , že pro post premiera mu stačí podpora Andreje Babiše a jeho hnutí. A tak co by si dělal starosti. Pokud bude mít Ano 25% Okamura 8% mají spolu úžasných 33%. Pro poklidnou vládu je potřeba vyřešit jednu otázku.

  • Okamura Předsedou vlády
  • Andrej Babiš potřebuje resort Vnitra a Spravedlnosti. Možná financí. To je řešitelné vzájemnou spoluprací.
  • No a jediný kdo může účelně doplnit tuto dvojici zoufalců je KSČM. Prodejná politická strana schopná všeho pro získání vlivu a moci. Tak se dostáváme k situaci kdy dochází aktivitou některých Okamurovo oponentů k značnému odlivu voličů od SPD. Okamura volí strategii propagace svého jména a SPD je přejmenováno na SPD – Tomio Okamury. Zde se věcně stává hnutí majetkem jedné osoby s pokroucenou morálkou a jednoznačně dává najevo jeho ambice a úmysly .Dochází ke zvýšení aktivity proti Tomio Okamurovy a odlivu voličů. Jak věc vyřešit ? No jednoduše. Spojit se s hnutím které zoufale hledá možnost proniknout na kandidátky a domnívá se jak jeho zástupci budou zvoleni. I kdyby byli do funkcí se stejně nedostanou. Ty má pojištěny Okamura. V tuto chvíli dochází ke spolupráci s Moravany. Vážil jsem si Vás Moravané. Nyní Vám pouze předpovídám krásnou zaslepenou cestu do pekel a propadliště dějin společně s SPD – Tomio Okamury. Tento krok dle mého nevratně dehonestuje snahy Vašich členů.

     A poslední dovětek k Tomio Okamurovi. Nikdy Vám nešlo o národ, vlast a voliče. Vždy a celou cestu politikou jste dbal pouze na vlastní prospěch a peněženku.

Tento článek z původní verze jsem pravil k aktuálnímu stavu. Prosím kandidáti do Evropské ho parlamentu. Má k Vám tři dotazy.

1) Jak chcete změnit reformovat případně  EU a EP zevnitř ?

2)  Víte kolik má Evropský parlament administrativních a ostatních pracovníků . Kolik má skutečně úředníků? Kolik tento aparát stojí na mzdách měsíčně?  Kolik je vynaloženo ročně na provoz Evropského parlamentu?

3)  Víte kdo tvoří právní a ostatní normy vydávané Evropským parlamentem? Kdo ? Jsou to poslanci nebo výše zmínění úředníci? Tak se zeptejte kde vznikají ty právní zmetky které jsou členské státy povinny implementovat do svého dříve suverénního právního systému?

 

Děkuji a přeji hezké volby.

Autor: Jiří Fábik | pondělí 11.9.2017 10:05 | karma článku: 15,69 | přečteno: 948x
  • Další články autora

Jiří Fábik

Odebírání dětí rodinám

20.12.2021 v 20:00 | Karma: 9,22

Jiří Fábik

Tempel versus Česká republika

27.11.2021 v 14:30 | Karma: 13,49

Jiří Fábik

Nezávislá Justice

26.11.2021 v 15:47 | Karma: 14,24