Marný boj s Justiční mafií.

Boj s Justiční mafií je tvrdý a nekompromisní. Pokud nebudeme se dožadovat dodržování zákonů elitami tak i vymahatelnosti práva, budou podobné případy přibývat.

 

Přátelé

Mnozí z Vás mne budou znát.Vždy jsem říkal , že demokracii získanou v roce 1989 jsme si nechali obrat sebrat svou naivitou, skupinou veksláků a zlodějů. Nevěřil jsem však , že to může dospět do situace horší před rokem 1989, DOSPĚLO.

Jsem jedním z těch kteří tvrdě bojují za zpět získání demokracie, práva a jeho vymahatelnosti pro naší společnost. Bezplatně jsem pomáhal lidem v nouzi při soudních sporech kdy je elitáři dostali na kolena. Kdy jim svévolně byli odebírán děti. Kdy je soudy odsuzovali bez důkazů.

Poznal jsem pana Tomana v době kdy jsem již měl za sebou dvě nezákonné vazby. Čtyři pokusy o mou vraždu. Obvinění z pohlavního zneužití dcery s dokonanou souloží. Povedlo se mi vše vyvrátit. Tak jsem věřil, že není ještě tak zle. Jak hluboce jsem se mýlil.

Obhajoval jsem rodinu které tento stát odebral dítě a dítě je bez rozsudku již čtyři roky v pěstounské péči. Dostal jsem varování od přítele v Justici ať od toho dám ruce pryč. Nedal jsem a pokračoval i v dalších podobných kauzách. Tyto bohužel mířili až do nejvyšších míst. Mezi nimi jsem prokazatelně poukázal například na spojení člena Branně bezpečnostního výboru Čr s organisovaným zločinem. Dále prorůstání zločinných struktur do státní správy a s tím související trestnou činností.

Odměnou mi byl neustálý pobyt u mých výslechů. Začalo peklo. Vypálili nám dům. Odebrali nám šest dětí z výchovy, včetně šesti měsíčního kojence, Byl jsem obviněn z trestného činu. Soud dal vyrobit důkazy a uvalil nezákonnou vazbu. Zabili psa a stáhli z kůže a tu vystavili.Najali si může ten ozbrojený vnikl do našeho domu v nočních hodinách a napadl mou rodinu. Policie přijela se zatykačem na mne pro pokračování v trestné činnosti. Následně mne přišla oběsit skupina mladíků. Při návratu od známých na mne najelo neoznačené auto. Nikdo mne neměl zájem zaměstnat. Děti byli napadány a šikanovány. Oznámil jsem úmysl kandidovat ve volbách. Byla na mne znovu uvalena nezákonná vazba. Po návratu jsem ještě zintenzivnil svou aktivitu. Onen přítel z Justice mne varoval. Má trestní oznámení na útoky proti mě a mé rodině byli odkládány. Bohužel již nebylo cesty zpět. A tak soud bez jediného důkazu na základě křivého posudku vynesl trest pět let nepodmíněně.

Dali jsme se do boje. Výsledkem bylo zákaz činnosti třem soudním znalcům. Prověřování činnosti státního zastupitelství.Trestní stíhání vyšetřovatele pro závažný zločin. Nyní se dokončují podklady pro podání trestního oznámení na čtyři soudce pro zločinné spolčení.A spousty dalších včetně stamilionových kauz v oblasti podvodů.

No a nyní závěr. 5.12.2017 byl vynesen rozsudek pět let 
nepodmíněně.
13.12.2017 jsem na soudě na prostudování 
spisu
22.12.2017 upadám do bezvědomí a 
probírám se 26.12.2017. Vysoké teploty a 
žádná léčba nezabírá. Je podezření na 
otravu.
Bojuji dál, dostávám varování přesto 
pokračuji.
5.3.2018 podáváme odvolání.
15.3.2018 je spis předán Krajskému soudu.
19.4.2018 Krajský soud vynáší rozsudek 4,5 
roku nepodmíněně vykonatelný dnem 
vynesení rozsudku.Soudkyně lže a tvrdí, 
že proti znalci není vedeno kárné řízení. 
22.4.2018 je znalci zakázána činnost.
28.1.2019 je mi doručen zmíněný rozsudek s 
nástupem ihned.

Takže přátelé toto je naše demokracie.

Děkuji všem za podporu během mého boje.

Autor: Jiří Fábik | neděle 3.2.2019 10:59 | karma článku: 35,92 | přečteno: 2526x
  • Další články autora

Jiří Fábik

Odebírání dětí rodinám

20.12.2021 v 20:00 | Karma: 9,22

Jiří Fábik

Tempel versus Česká republika

27.11.2021 v 14:30 | Karma: 13,49

Jiří Fábik

Nezávislá Justice

26.11.2021 v 15:47 | Karma: 14,24