Udělali ze sebe šašky, s hudbou, velkým rámusem i s provázanými neziskovkami a spolky

Premiér ČR Andrej Babiš se nezhroutil a president ČR Miloš Zeman to zametl. ODS s politologem Fialou zakopla, amatéři z Pirátů vážně apelovali na presidenta a poslanecké pidi strany TOP 09, STAN a KDU-ČSL strašili dalším vývojem.  

Tomio Okamura se svojí SPD byl v klidu

a přislíbil hlasovat proti vládě s ČSSD, ale s předpokladem, že vládu ANO podpoří se svým programem s tím, že nahradí ČSSD. Ostatně jeho návrh na zavedení přímé volby starostů a primátorů, jako na Slovensku, stejně podporuje i ANO. Je to jednoduché, je dána jednoznačná osobní odpovědnost a nikdo se nemusí dohadovat, kdo bude nakonec starostou, či primátorem.

Humbuk na Václavském a Staroměstském náměstí

byl hodně velký, zejména pro zpravodajská media, která v tom jela aktivně taky. Pěkná hudba, obvyklé vyřvávání a státotvorné projevy vybraných politiků a politologů. Celá republika už očekávala další politickou změnu. Propaganda se povedla, ale bez té hudby by tam nebyla ani třetina účastníků. Na Staroměstském náměstí bylo vidět v TV množství úplně stejných karet s nápisem „DEMISI.“ Zcela logicky to připomíná dříve používané červené karty. O tom, že ty karty s nápisem "DEMISI," někdo rozdával příchozím na koncert, či demonstraci není pochyb. 

Politicky zaměřené neziskovky a spolky,

tyto demonstrace s hudbou pořádají zároveň i v dalších městech, za stejným účelem. Lze předpokládat, že i jejich minulé koncerty a demonstrace proti presidentu ČR Miloši Zemanovi byly organizovány stejně. Bylo by dobré vědět, kdo zajišťuje financování těchto neziskovek, či spolků, komu to slouží a za jakým účelem. To nemá s demokracií a vyjadřováním názorů občanů mnoho společného. To vypadá, jako placená a organizovaná propaganda. Výsledek pro tzv. demokratický blok je, ale stejně nulový.

Trapas účastníků tzv. demokratického bloku

za který je jejich voliči určitě nepochválí. Mimo uspořádaného humbuku nic nedosáhli a ani nedosáhnou. Jedinou třešničkou bude, že budou vyjadřovat své ohromné znepokojení nad Čapím hnízdem ve svých projevech, na pátečním jednání v poslanecké sněmovně, za účasti TV, ale nic nového se nedozvíme. Ono to Čapí hnízdo už začíná být nudné, neaktuální a ty projevy kolem Čapího hnízda zbytečné a k ničemu.

Poslanci

ODS, TOP 09, Pirátů, KDU-ČSL a STAN by měli především připravovat potřebné a dobré zákony, které by prosadili v poslanecké sněmovně, ve prospěch svých voličů a ostatních občanů. To je důvod, proč je jejich voliči zvolili. Je škoda, že takoví demokratičtí velmistři a demokratické kapacity se nenaučili počítat do dvoustovky a nejsou schopni dohlédnout na konec toho,

co našim občanům tady předvádějí, místo toho, aby makali pro své voliče.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čumpelík | čtvrtek 22.11.2018 6:53 | karma článku: 41,25 | přečteno: 1731x