Přes 7 let urážek. Omluví se dnes někdo z nich Andreji Babišovi a jeho rodině?

Neomluví, to je pod úroveň našich politiků z Pětikoalice. Budou pronášet výmysly o machinacích Andrea Babiše ve Francii, ačkoliv žádný skutečný podklad k tomuto tvrzení nemají. Dojednat si článek v zahraničním tisku není problém.

Přitom si mohl každý z těch politiků

založit malou firmu a požádat o dotaci. Jenže na to by museli být schopni vypracovat efektivní podnikatelský plán a sehnat větší firmu, která by je podpořila. Schopní se našli jinde a dotaci nedostalo jenom Čapí hnízdo.

Možná by bylo také zajímavé zjistit,

kdo jeho nemocného syna postrašil tím, že jeho otec z něho udělal, “Bílého koně” tak, že by mohl být stíhán za podvod, protože opakovaně tvrdil, že není žádný “Bílý kůň”. Že je nemocný to snad pochopil každý, protože mu ani nedošlo, že se jeho táta pouze snažil, aby ho finančně zajistil stejně, jako ostatní děti.

Dobře, že to už téměř končí.

ale Andrej Babiš vůbec není svatý, zkrátka byl a je to podnikatel. Pokud jezdil za komunistů do zahraničí musel být členem KSČ a musel podávat o svých cestách zprávy pro StB, jako každý pracovník zahraničního obchodu. To ovšem neznamená, že byl spolupracovník StB. O tom, že by o někom dával StB negativní informace se nepotvrdilo.

Jedno je, ale jisté,

velmi dobře zvládl ministerstvo financí i funkci premiéra ČR, ke spokojenosti většiny našich občanů a prokázal, že se umí pohybovat a jednat v EU i všude v zahraničí. Je samozřejmě na vyšší odborné úrovni, než ostatní amatérští kandidáti. Z nich překvapil zejména Jaroslav Bašta a Karel Diviš. Možná, že i ten svůj prezidentský plat věnuje Andrej Babiš zase na charitu. 

Prezident ČR Miloš Zeman dobře ví,

proč Andreje Babiše podporuje. Pokud bude zvolen, bude muset tvrdě pracovat ve prospěch České republiky a všech občanů, protože jinak skončí po prvním funkčním období a to je pořádný bič

i na Andreje Babiše.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 10.1.2023 7:28 | karma článku: 40,00 | přečteno: 1288x