Potlesk pro „Dragoon Ride!“

               Je sice škoda, že se u nás nekoná žádné „Pražské jaro,“ jako v roce 1968, před příjezdem tanků Rudé armády, kdy celá společnost fandila nové politice progresivního křídla KSČ pod vedením Alexandra Dubčeka, ale o tom, že bychom v tom zakyslém českém rybníčku s blbou náladou potřebovali pořádné změny, není nadále jistě žádných pochyb. Zatím, na to bohužel nestačí ani Babiš a to má přes finance pořádný vliv.

                Dá se říct,

                že téměř jediným skutečným rebelem je tady náš president Miloš Zeman, který veřejně kritizuje poslanecké manipulace se zákony, které dělají ze zákonů neúčinné zmetky, jako například v připravovaném zákoně o majetkových přiznáních, kdy omezují jeho všeobecnou a časovou platnost tak, aby zlegalizovali některé zlodějny po roce 1989.

                Není žádný důvod

                protestovat proti Amíkům z „Dragoon Ride,“ kteří si u nás nehodlají prosadit žádný dočasný pobyt. Vesele se projedou naší krajinou, udělají pár zastávek, podívají se na naše města, ochutnají naše pivo a v Plzni se účastní oslav osvobození Plzně Americkou armádou. Lidé se seznámí a prohlédnou si ozbrojená vojenská vozidla Americké armády a popovídají si s Američany. Za osvobození Plzně si Američané zaslouží dík stejně, jako Rusové za osvobození většiny našeho území a Prahy.

                Podstatná a rozhodující je skutečnost,

                že „Dragoon Ride,“ směřuje z východu na západ. To znamená od války pryč a to je ten správný směr. Rozumní lidí si nepřejí žádnou válku a jsou rádi, že je mír.  „ Nechceme války, chceme mír,“ nějak na to obyčejné heslo v poslední době někteří politici zapomínají. Pochvalu za ten směr průjezdu si zaslouží i Američtí politici a vůbec bych se nezlobil, kdyby naši občané s tímto heslem vítali i Americké vojáky. Bude nejlepší, když tím směrem pojedou i ti ostatní.

                Možná to někteří politici ještě nechápou,

                ale jen někteří mentální retardanti se neumějí domluvit bez hrozeb, násilí a zbraní. Těch mentálních retardantů, kteří chřestí zbraněmi a hrozí válkami je stále dost. Přinášejí jenom bolest a zlo.  Nejhorší na to je skutečnost, že na to vždy doplatí občané, kteří s tím nechtějí mít nic společného. Těch mentálních retardantů, kteří volají po válce, je i u nás dost. My ostatní voláme, dejte nám s válkou pokoj, my

                                                 „Chceme mír, nikoliv válku!“

Autor: Jiří Čumpelík | úterý 24.3.2015 8:36 | karma článku: 26,20 | přečteno: 1284x