Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

V 68. roce celá společnost fandila proreformnímu křídlu KSČ? Jak jste na to přišel? Celá řada lidí se s komunismem nikdy nesmířila - stalinským nebo reformním.

3 0
možnosti

Skutečné zrušení cenzury

byl první krok. Šanci udělat něco jiného, než přebudovat totalitní komunistickou společnost na demokratický socialismus nebyla a lidé si cenili i podporovali každý krok směřování k demokracii.

Přesto ani to se mnohým soudruhům tady a v Moskvě nelíbilo. Přišla okupace, ale takový nadšený a solidární odpor občanů proti okupaci beze zbraní, jsme od té doby nezažili.

1 0
možnosti
JN

"Dragoon Ride směřuje z východu na západ. To znamená od války pryč a to je ten správný směr. Rozumní lidí si nepřejí žádnou válku a jsou rádi, že je mír.  „ Nechceme války, chceme mír,“ nějak na to obyčejné heslo v poslední době někteří politici zapomínají. Pochvalu za ten směr průjezdu si zaslouží i Američtí politici a vůbec bych se nezlobil, kdyby naši občané s tímto heslem vítali i Americké vojáky. Bude nejlepší, když tím směrem pojedou i ti ostatní."

Ostatní? Jako že by Rusové salámově postupolvali? Ono se to nabízí, když vemu v potaz Tatarstán, Čečensko, Jižní Osetii, Krym, Ukrajinu inflitraci tajných služeb v Moldavsku, tak klidně za čas můžeme být zase protektorátem Ruska a nad námi bude ocelová ruka a kolem železný drát. Karel Kryl by vám rozkopal ksichty a šel by spát.

6 4
možnosti

Nikdo nechce, 

aby směrem k nám postupovali Rusové a takové zájmy neprojevuje ani Rusko. Ostatně potom by už dávno bylo v Kyjevě. Rusko nemá zájem obsadit Ukrajinu. To co se děje od převratu na Ukrajině si musí občané Ukrajiny vyřešit sami.

Nezneužívejte Karla Kryla. Ten by o žádnou válku na východě nestál. Nelíbilo se mu ani to, co se tady dělo po roce 1989.

Rusko již není žádná socialistická velmoc, ale kapitalistický stát a je potřeba s ním podle toho jednat. 

Pokud by jsme Rusku nabídly vstup do EU, tak by neexistoval žádný problém se vstupem Ukrajiny do EU a byl by to daleko lepší způsob, jak přimět Rusko k dodržování evropských norem.

Jenže mnoho investorů potřebuje nepřítele, nová území a přírodní zdroje. Na zbrojení, konfliktech, či válkách se dá hodně vydělat a to jde, nejen na Ukrajině.

Jenže rozumní lidé chtějí žít v míru a to by jste měl respektovat.

1 3
možnosti
Foto

Nechceme války, chceme mír. Tohle heslo vedlo ke vzniku druhé světové války. Rv

6 2
možnosti
Foto

I39v78a75n 12M37a15r61e79k

24. 3. 2015 9:01

Jak příznačné >>>ty poslední čtyři slova !  !  ! (jen aby to věděl-i i ti za oceánem) 8-oR^

3 3
možnosti
Foto

Prosím Vás, od kdy leží Rusko za oceánem - tedy vzhledem k nám?

7 4
možnosti
  • Počet článků 612
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1683x
Život mi pomalu končí, mladým začíná. Přesto mám život rád a přeji všem mladým, aby si konečně našli cestu k sobě, protože jen spolu budou mít sílu vytvořit si svoji vlastní novou a lepší společnost.

"Odkopněte starý i současný špinavý svět politické propagandy, zabíjení, vydírání, cenzury, násilí, manipulace i zastaralých a špatných zákonů. Vytvořte si zcela novou společnost sami pro sebe, společnost vzájemné pomoci, úcty, lásky a štěstí, která vám zajistí mírovou budoucnost a šťastný život pro vás všechny doma i na celém světě."

"Mějte úctu k přírodě, protože žádný Bůh, ale pouze příroda rozhoduje o vašem narození i o vaší smrti. Také vy jste pouhým výtvorem přírody. Zda dobrým, či špatným, určujete sami." 

"Respektujte pravidla přírody a života, protože vy rozhodujete, zda bude příroda kvést, či schnout."

E-mail: cumpel@atlas.cz

Každou ideologii, demokracii, či náboženství, mohou fanatici změnit v násilí, zlo, útisk a využít, jako cestu ke své moci. "Odmítejme jednostrannou politickou propagandu. Odmítejme zbrojení, války a válečnou propagandu, Odmítejme světovládu. Odmítejme sledování lidí a ochraňme svoji osobní integritu proti rostoucímu vměšování na všech komunikačních úrovních."

"Mír, lásku a šťastný život všem lidem světa!"