Patří skutečně tato země nám,

nebo už žádné hranice nemáme a zbyly nám pouze ty děravé Evropské hranice? Pohraničníky jsme zrušili, z vojska nám zbyla asi desetina a ještě je posíláme na zahraniční mise, či na ochranu hranic do jiných zemí. A co naše hranice?

                  Chrání vůbec někdo naši západní hranici?

                  Merkelová říká, že řešení uprchlické krize se netýká pouze Německa, ale že ji musí řešit celá Evropa. Žádnou zem z toho nevyjímá, samozřejmě ani Česko. Kvóty odmítáme, ale již v prosinci schválila vláda přijetí cca 153 uprchlíků a kolik si jich ještě z Německa vezmeme dobrovolně, bude to 20 tisíc, či 30 tisíc, možná více? Bohoušek není Robert Fico, který dobrovolnost v žádném případě nebude přehánět a představy o tom, že si Slovensko vezme 30 tisíc uprchlíků zásadně odmítá. Kolik jich Merkelová přidělila nám? Poslechne ji Bohoušek dobrovolně?

                  Na internetu jsou již informace,

                  že naše propustná západní hranice je překračována uprchlíky, kteří nezískali, nebo nemají naději získat azyl v Německu. Možná by stačilo se podívat kdo k nám přijíždí na nádraží v Chebu, nebo jinde. Mohou se tady pohybovat zcela volně. Tady o nich nikdo nemá žádný přehled a dá se pochybovat, že by je Německo přijímalo zpět, když samo neví, jak zvládnou současný počet svých uprchlíků, kterým azyl udělí. Začínáme být pro uprchlíky další alternativa, aby se uchytili v Evropě.

                 Tento měsíc si přivážíme

                 prvních část cca 30 - 50 uprchlíků z dalekého Iráku a ubytování jim zajistí Jihlava. Pro ty ostatní to budou další města i Praha. Trapné je, že se neumíme postarat o trvalé bydlení a podporu pro naše bezdomovce, aby neobtěžovali lidi v hromadné dopravě, či na jiných místech a vozíme si další, kteří budou mít oproti našim omrzlým ztracencům, ubytování a plnou podporu. Přitom těch našich bezdomovců máme přes cca 30 tisíc!

                 Jsem pro pomoc uprchlíkům,

                 ale u nich doma tak, jak řekl náš president. Kdyby Euroatlantická společnost do Afriky a Středního východu investovala, aby tam lidé mohli spokojeně žít, alespoň v takovém rozsahu, jako jí stály zbraně, či války v Africe a na Středním východě, nebyl by žádný problém. Nebyly by tam rozbitá města, ani tolik zloby, nenávisti, teroristů a uprchlíků, ani by nevznikl Islámský stát a to nemluvím o tom, jaké surovinové bohatství Euroatlantická civilizace z Afriky a Středního východu v podstatě za ubohý peníz získala a dosud získává.

                 Rozbili jsme Afriku i Střední východ,

                 vyhnali jsme lidi z jejich domovů. Dnes Muslimové začínají okupovat Evropu a není tomu konec. Nikdo je nezastaví a budou se snažit přijít další miliony ze všech stran. Afriku už mají téměř celou. Nyní je jejich Imámové s podporou Saúdů posílají, aby obsadili Evropu. Jejich cílem je Muslimská Evropa. Berou si a okrádají naše ženy. Stížnosti nejdou jen z Německa, ale i z Rakouska a Švýcarska. Jsme v průšvihu, který jsme si způsobili sami, Američané i Evropané. Buď se probudíme a invazi odmítneme,

                                     nebo ta naše země, už brzo nebude naše.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 8.1.2016 7:38 | karma článku: 28,88 | přečteno: 560x