Okamuro, máš pravdu, je tady neskutečný Bordel!

               Někdo by dokonce řekl Brajgl! A nebyl by sám! Potřebuje to změnu, ale pořádnou, aby si tady vládli občané a ne různé finanční mafie, kmotři a jejich politici, státní byrokracie, či lichváři.

               Ten Bordel a Brajgl

               začal hned po roce 1989, kdy ti co byli u moci, začali rozkrádat a devastovat hospodářství i tuto zem. Byli to tehdy převážně komunisti na špičkových postech, dnes jsou z nich pravicoví podnikatelé a politici. Život je veselý a člověk bych jim ten úspěch přál, pokud by ta jejich reforma neskončila hospodářským úpadkem, tragicky vysokými dluhy a ztrátou konkurenceschopnosti, nezaměstnaností, bezdomovci i sociálním úpadkem pro mnoho rodin i celou zem.

                Jediný Úsvit Přímé Demokracie Tomia Okamury prosazuje zákon o prokázání původu majetku, aby zloději vrátili, to co nakradli, nebo jim to bylo 100% zdaněno.

               Nakonec začali,

               jako pravicová vláda ODS a TOP 09, okrádat a utiskovat občany nesmyslnými předpisy a zákony, sociálními kartami, malou důchodovou reformou, druhým důchodovým pilířem i zvyšováním DPH na obyčejné nákupy, když si před tím pro sebe snížili svoje daně primitivní rovnou daní a to tak, že vlastně platili degresivní daň. Tak teď tu máme přecpaný a nabubřelý byrokratický státní aparát, který nemůžou uživit žádní živnostníci, podnikatelé, ani firmy a ročně narůstá náš dluh o cca 100 mld. Kč a výše splátky úroků z dluhů neustále roste.

               Úsvit Přímé Demokracie Tomia Okamury chce osobní, hmotnou a trestní odpovědnost politiků, soudců, státních zástupců a státní exekutivy a znemožnit další okrádání lidí lichvářskou a exekutorskou mafií.

               Nevychovávejme z naší mládeže hlupáky

               a říkejme jim pravdu. Potřebují vědět co je čeká až ukončí školu. Potřebují vědět, že pokud nebudou schopni se prosadit, budou z nich chudáci. Říkejme jim pravdu, že žádná rovná šance neexistuje, protože ta šance je především postavena na tom, jakou podporu jím může poskytnout jejich rodina a pokud jim rodina není schopna tu podporu poskytnout, musí se o to víc snažit, aby se byli po škole schopni postarat sami o sebe. Potřebují se v tom Bordelu vyznat, protože v tom Bordelu musí žít.

               Úsvit Přímé Demokracie Tomia Okamury chce systém podporující všechny slušné lidi – seniory, rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou.

               Zvolili jsme si presidenta přímou volbou,

               my sami, jako svobodní občané i bez politiků. A to je úsvit, probuzení a cesta, jak z toho současného Bordelu ven. Ano, přímá demokracie ukazuje cestu, která může vést k zásadní změně, kdy rozhodují občané, nikoliv politici a státní byrokracie. Dokázali jsme si to sami, my občané.

               Jediný Úsvit Přímé Demokracie Tomia Okamury chce skutečnou změnu, odpovědnost presidenta za sestavení vlády, ale i jeho odvolatelnost. Prosazuje rovněž přímou volbu poslanců, starostů a hejmanů i jejich odvolatelnost.

            Tomio Okamura ukazuje cestu,

            jak ten Bordel a Brajgl změnit. Dáme mu tu šanci, dokázat to? Nikdo nedokáže všechno, ale

                                                     tu šanci si Tomio Okamura zaslouží!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 11.10.2013 15:32 | karma článku: 27,64 | přečteno: 1120x