Odbory jsou zase mluvčím a zastáncem pracujícího lidu !!!

             Jen boží hovádka a pravicově liberální pravičáci vůbec nechápou o co kráčí. Ale spíše to nechtějí chápat!

              Pravičáci

              nechápou, že té buzerace a okrádání občanů, už mohou mít lidé plné zuby. Pravičáci nechápou, že nestačí mít plný břich, ale že lidé vyžadují poctivé cíle a vize. Pravičáci ještě nepochopili, že ve státě chce rozhodovat jeho lid! Pravičáci nepochopili, že lid této země má již dost zlodějů a rozkrádačů jejich země!

              Referendum,

              jako rozhodující nástroj moci lidu, není ani po 21 letech od převratu uzákoněno, jako rozhodující stanovisko lidu. To je základní lumpárna novodobých uzurpátorů moci, kteří se drží ještě po 20 letech od převratu u moci. Zhovadilost pravicových pochybných elit a jejich tvrzení, že naše společnost není dostatečně vyspělá k užívání tohoto nástroje moci lidu, mimo jimi určených cílů, je drzým výsměchem lidu této země!

              Hlasování o důvěře vládě,

              je stejným nevkusným podvodem vhodným pouze pro ohlupování lidu. Vládní strany se ptají převahy svých straníků ve sněmovně, zda důvěřují politikům svých vládních stran. Pitomost non plus ultra! Samozřejmě vládní straníci budou dávat důvěru svým stranám a opozice bez podstatného počtu přeběhlíků je u toho zbytečná. Zbytečné je celé poslanecké hlasování. Neměla by se náhodou ptát vláda lidu prostřednictvím referenda?!

              Zhovadilost stylu

              zavádění a prosazování reforem, které mají dlouhodobě ovlivňovat životy našich občanů, bez použití společenského konsenzu pomocí občanského referenda, či alespoň všestranné politické shody prokazuje naprostou debilitu, či zhovadilost postupu současných vládních politiků.

              Protikorupční

              rétorika politiků a vládních stran je plácáním oblázků po vodní hladině. Je výsměchem všem poctivým občanům, kteří již přes 20 let čekají na vládu, která dokáže zavést základní protikorupční opatření, jako majetková přiznání, evidenci utajených vlastníků firem, zrušení listinných akcií na majitele, či doručitele, včetně povinnosti prokázání nabytí majetku, aby se konečně po 20 letech mohli odhalit zloději a tuneláři, kteří rozkradli tuto zem.

              Způsob šetření

              pravicových vlád je rovněž demagogickým výsměchem lidu této země. Uzákonění smluvních platů ve státní sféře je opakem směřovaní k úsporám. Stotisícové odměny ve státní správě se staly ukázkou rozhazovačné demagogie. Platová reforma ve státní sféře, která by sledovala potřebnou platovou nivelizaci neproduktivních státních služeb a posílila přechod do potřebné soukromé sféry není ani zvažována. Odmítání progresivního zdanění, odbourání stropů na odvody a odmítání zdanění bank přenáší náklady reforem plně především na střední a nižší platové vrstvy občanů a to formou navýšení DPH a zvyšováním běžných životních nákladů a poplatků.

              Nelze než konstatovat,

              že současný postup odborů je oprávněný, ve prospěch většiny lidí a je potřeba odboráře podpořit. Je v zájmu všech občanům této země, kterým je trvale odmítáno jejich právo na referendum, tedy ústavní právo na vyjádření a prosazení vůle lidu. To právo má sloužit všemu lidu tedy i pravičákům. Pravičáci to, ale dosud nepochopili, ke své škodě. Demonstrace i případná stávka odborů, je bojem proti této vládě, která neslouží svému lidu, která již ztratila veškerou důvěru občanů a nemá žádný morální kredit k zavádění jakýchkoliv reforem.

                                      Této vládě může slušet výhradně pouze demise!

Autor: Jiří Čumpelík | pátek 20.5.2011 22:35 | karma článku: 30,96 | přečteno: 2260x